نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: نمایش توضیحات منو در status bar

  1. #1

    نمایش توضیحات منو در status bar

    بهترین روش برای اینکه توضیحات هر منو در status bar نمایش داده بشه چیه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    با این کد می تونی متنشو عوض کنی ::

    statusBar1.Text = "sdsdasda";

  3. #3
    این سوال من نبود!
    (اول فکرکردم کاربر تازه وارد اینجوری جواب میده!!!)

    روشی که انجام دادم اینه که واسه همه منوها یه event انتخاب درست کنم و بگم که عنوان منورو بنویسه.
    بقیه چه روشی استفاده میکنید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    بقیه هم اینه . اما اونا توسط یه زیر روال دیگه Handle فعلی رو چک می کنن.

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط Delphi Skyline
    بقیه هم اینه . اما اونا توسط یه زیر روال دیگه Handle فعلی رو چک می کنن.
    اینی که گفتی یعنی چی؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    یعنی یه Void هر وقت که دید مکان ماوس عوض شده ببینه الان رو کدام Object است و بعد متناسب با اون متن StatusBar رو عوض می کنه .

  7. #7
    private void menuItem2_Select(object sender, System.EventArgs e)
    {
    statusBar1.Text=((MenuItem)sender).Text;
    }

    برای یکی از meuItem ها این متد را بنویس.
    EventHandler بقیه را به این متد وصل کن
    this.menuItem3.Select+=new EventHandler(menuItem2_Select);

    این خط را مطابق با شرایط برنامه ات بازنویسی کن
    statusBar1.Text=((MenuItem)sender).Text;

  8. #8
    روشی که انجام دادم اینه که واسه همه منوها یه event انتخاب درست کنم و بگم که عنوان منورو بنویسه.
    بقیه چه روشی استفاده میکنید؟
    ممنون
    فکر کنم فقط همین روش هست.

  9. #9
    بله روش همینه.
    می بخشید من به پست قبلی شما توجه نکرده بودم

  10. #10
    چون کد داره واسه بقیه میتونه مفید باشه ;)
    ممنون

  11. #11
    یه مشکل هست.
    وقتی از منو ها میریم کنار و دیگه هیچ منویی انتخاب شده نیست چجوری status رو پاک کنیم؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    خوب باید برای این کار یه زیر روال چک کنه که اگه الان Handle روی منو نیست statusbar پاک بشه . اگه می خوای برات کدش هم می نویسم .

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566
    با سلام
    متشکرم از لطف شما

تاپیک های مشابه

  1. دیدن فارسی در Status Bar اکسس
    نوشته شده توسط Profesorjd در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 12 اردیبهشت 1396, 10:27 صبح
  2. چطور میشه status bar اکسپلورر را برداشت؟
    نوشته شده توسط dada_shi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 26 شهریور 1384, 22:08 عصر
  3. نوار ابزار و نوار status
    نوشته شده توسط fotrosi در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1384, 20:28 عصر
  4. status bar
    نوشته شده توسط binyaz2003 در بخش Foxpro
    پاسخ: 29
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1383, 09:49 صبح
  5. Status bar و Xp
    نوشته شده توسط فریدی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 28 مهر 1383, 20:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •