نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: حذف مقادیر بین تگ های script

  1. #1

    حذف مقادیر بین تگ های script

    سلام دوستان
    یه سوال دارم من با وب براوزر کد ها رو می تونم بگیرم حالا می خوام قبل از اینکه روی کد ها کاری انجام بدم
    می خوام مقادیر بین تگ های script رو با خود تگ ها از تو کد ها پاک کنم ممنون میمش در این زمینه راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: حذف مقادیر بین تگ های script

    میشه بیشتر توضیح بدید

  3. #3

    نقل قول: حذف مقادیر بین تگ های script

    خوب با وب براوزر میشه کد های صفحات رو بدست اورد حالا این کد ها رو میدیم به یه متغییر استرینگ
    حالا می خوام توی این متغییر جاهایی که با کد
    کد HTML:
    <script....> .....</script>
    وجود داره رو از تو متغییر پاک کنم ... نقطه ها می تونه هر چی باشه می خوام از تو متغییر حذفش کنم

  4. #4

    نقل قول: حذف مقادیر بین تگ های script

    اینجور کارها رو با عبارات منظم میتونید انجام بدید. برای پیدا کردن الگوی مناسب هم کافیه یه سرچ توی اینترنت بزنید.

    string pattern = @"<script\b[^<]*(?:(?!<\/script>)<[^<]*)*<\/script>";
    string str = textBox1.Text;
    str = Regex.Replace(str, pattern, string.Empty);
    textBox1.Text = str;

تاپیک های مشابه

  1. حذف فایل از مسیر های متفاوت
    نوشته شده توسط gole_maryam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 مهر 1384, 11:41 صبح
  2. تابعی برای نوشتن خواندن و یا حذف مقادیر باینری توی رجیستری
    نوشته شده توسط dr_g در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 شهریور 1384, 12:45 عصر
  3. کپی اطلاعات بین server های مختلف
    نوشته شده توسط leylam در بخش SQL Server
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 04 مرداد 1384, 15:55 عصر
  4. مقایسه ای بین نسخه های مختلف...
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1383, 11:15 صبح
  5. فرق اساسی بین برنامه های WinForm .Net و VCL App .Net ؟
    نوشته شده توسط saeed_82 در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1383, 16:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •