نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: وارد کردن ماتریس در متلب

  1. #1

    Question وارد کردن ماتریس در متلب

    سلام دوستان.یک ماتریسی را که 600 سطر و 90 تا ستون داره و میخوام وارد متلب کنم اما متاسفانه وقتی از گزینه فایل import میزنم ماتریس وارد میشه ولی وقتی اجراش میکنم که اعضاشو تو cammand ببینم خیلی قاطی پاتی میشه.بنظرتون چون تعداد سطرها و ستونها زیاده همچین میشه یا مشکل از نحوه وارد کردن اطلاعاتمه؟

    یه سوال دیگه من در این ماتریس مسخوام دو تا ستون باهم مقایسه کنه یعنی در دو حلقه for اینکارو انجام بده.یعنی در هر مرحله یک ستون میگیره با ستون دیگری مقایسه کنه و میخوام چطور میتونم این کدو بزنم؟
    for(i=1;i>90;i++)
    for(j=i+1;j>90;j++)
    آخرین ویرایش به وسیله atefeh412 : سه شنبه 22 مرداد 1392 در 11:20 صبح

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    36

    نقل قول: وارد کردن ماتریس در متلب

    تو صفحه command به دلیل کم بودن جا باید همونطوری ظاهر بشه و چاره ای نیست
    سوال دوم:
    فرض می کنیم اسم ماتریس M است
    for i=1:90
    m(1:600,i)a
    (حرف a را اضافی گذاشتم تا نوشتار خراب نشود)
    معنای کد:
    در ماتریس m از سطر 1 تا 600 و ستون i ام را انتخاب کن
    حالا مثلا برای مقایسه برابر بودن دو سطر:
    for i=1:90
    if (m(1:600,i)==(m(1:600,i+1)a
    ...
    else
    ...
    end
    بازم سوالی بود در خدمتم
    آخرین ویرایش به وسیله sali2010 : دوشنبه 04 شهریور 1392 در 23:10 عصر دلیل: کاملتر کردن توضیحات

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    95

    نقل قول: وارد کردن ماتریس در متلب

    معمولا نیازی به for نیست و برای یک برش از آرایه (:) کافیست.

تاپیک های مشابه

  1. وارد کردن یک تصویر در یک ماتریس
    نوشته شده توسط p30rex در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 20 فروردین 1390, 15:51 عصر
  2. وارد کردن یک ole در adodc
    نوشته شده توسط محمد حسین شکور در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 تیر 1389, 01:37 صبح
  3. وارد کردن درایه های یک ماتریس با استفاده از keypress
    نوشته شده توسط qqwweerr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 دی 1387, 22:59 عصر
  4. وارد کردن متون حجیم در sqlserver با asp.net (کمک)
    نوشته شده توسط mhaeri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 بهمن 1382, 22:41 عصر
  5. وارد کردن یک معادله و استخراج ضرائب آن
    نوشته شده توسط mamadoo2002 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 23 دی 1382, 08:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •