نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارسال مقادیر فرم با متد post سمت سرور

  1. #1

    ارسال مقادیر فرم با متد post سمت سرور

    با سلام.خسته نباشید

    یک فرم در گوگل Docs برای دریافت اطلاعات از کاربر ساختم.
    برای ارسال مقدار به این فرم، کد زیر در سایتم قرار داره:

    <from method="post" action="https://google.com/scripts/myexample">
    <input type="text" name="q"/>
    <br/>
    <input type="text" name="act"/>
    <br/>
    <input type="submit" name="submit" value="Send"/>
    </form>


    مشکل اینجاست که برخی آدرس های گوگل در ایران ف_ی_ل_تر هست و کاربر نمیتونه اطلاعات رو ارسال کنه.
    راهی نداره کاربر زمانی که روی کلید Send کلیک میکنه، مقادیر فرم با متد post از طریق هاست من ارسال بشه؟ چون هاستم خارج از ایران هست میتونه مقدار رو ارسال کنه.

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: ارسال مقادیر فرم با متد post سمت سرور

    امکانش نیست از طریق هاست خودم آدرس موجود در فرم بالا (آدرس زیر)
    کد HTML:
    action="https://google.com/scripts/myexample"
    رو فروارد یا ... انجام بدم تا مقادیر رو ارسال کنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sh.n.n786
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    ?
    پست
    160

    نقل قول: ارسال مقادیر فرم با متد post سمت سرور

    درود و ...
    از cUrl استفاده کنید اگه PHP هم نمیدونید نیازی نیست خودتون انجام بدید ( متخصص تو انجمن زیاد هست )
    http://stackoverflow.com/questions/6...213693#6213693
    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: ارسال مقادیر فرم با متد post سمت سرور

    نقل قول نوشته شده توسط sh.n.n786 مشاهده تاپیک
    درود و ...
    از cUrl استفاده کنید اگه PHP هم نمیدونید نیازی نیست خودتون انجام بدید ( متخصص تو انجمن زیاد هست )
    http://stackoverflow.com/questions/6...213693#6213693
    موفق باشید
    ممنونم دوست عزیز
    برنامه نویسی PHP زیاد انجام دادم. یک مثال میشه از همین ارسال مقادیر با curl بفرمایید.
    مثلا اطلاعات این فرم رو با json چطوری بفرستم به آدرس "https://google.com/scripts/myexample"

    <from method="post" action="https://google.com/scripts/myexample">
    <input type="text" name="q"/>

    <input type="text" name="act"/>

    <input type="submit" name="submit" value="Send"/>
    </form>

    با سپاس

تاپیک های مشابه

  1. ارسال اطلاعات از طریق متد post و اجرای کدهای سمت سرور
    نوشته شده توسط ali_mnkt در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 19 آذر 1391, 21:08 عصر
  2. مشکل عجیب با ارسال مقادیر فرم
    نوشته شده توسط iman_pc_love در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 15:07 عصر
  3. سوال: ارسال مقادیر فرم به پایگاه داده
    نوشته شده توسط nasa1797 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 05 مهر 1388, 22:47 عصر
  4. ارسال ۲ متغیر با متد post (ای جکس)
    نوشته شده توسط هانی هاشمی در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مهر 1386, 09:42 صبح
  5. ارسال مقادیر فرم به دیتابیس و یه مشکل
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 18 خرداد 1384, 20:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •