نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پیشنهاد در مورد فیلتر کردن datagridview

  1. #1

    پیشنهاد در مورد فیلتر کردن datagridview

    با سلام خدمت دوستان من یک datagridview دارم که متصل به دیتابیش است و شامل 3 ستون ردیف , تاریخ (که بصورت روز/ماه/سال هستش) , شرح رویداد می باشد فرم من یک بخش برای فیلتر کردن داده های دیتاگرید ویو داره (ولی با نوشتن کدش مشکل دارم) این بخش شامل 4 تکست باکس سال و ماه و روز و شرح می باشد.

    میخوام کاربر اگه هر تعداد فیلدی را پر کرد تنها همان عناصر در گرید ویو نشون داده شود .به عنوان مثال :
    گرید ویو ی من به شکل زیر است .

    ردیف تاریخ شرح

    1 1392/5/22 a
    2 1392/5/22 b
    3 1392/5/22 c
    4 1392/5/22 c
    5 1392/4/22 a
    6 1392/4/22 c
    7 1392/4/22 b

    چیزی که از بخش فیلتر میخوام بصورت زیر است .
    txtyear.Text = "";//b
    txtmonth.Text ="";//a
    txtday.Text = "22";//c ========> نمایش 4 ردیف اول در گرید و حذف ردیفهای دیگر
    txtdescription.Text = "";//s

    یا

    txtyear.Text = "";//b
    txtmonth.Text ="5";//a
    txtday.Text = "22";//c =======> نمایش ردیف 3و 4 در گرید و حذف ردیفهای دیگر
    txtdescription.Text = "c";//s


    و به همین شکل , مطمئناً میتوان با if/else های زیاد اینکارو حل کرد ولی من دنبال راه حل بهترم لطفاً راهنمایی کنید . با سپاس از تمامی دوستان
    آخرین ویرایش به وسیله harani : سه شنبه 22 مرداد 1392 در 16:40 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار massoudghb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران - هرمزان
    پست
    82

    نقل قول: پیشنهاد در مورد فیلتر کردن datagridview

    منظورتون رو خوب نفهمیدم ،​اما روش استاندارد برای فیلترینگ این هست که شما ،​ تاریخ مورد نظرتون رو بگیرید ، بعد دیتا تون رو بگیرید ،​ دیتا رو فیلتر کنید بر اساس تاریختون .. و در پایان دیتای فیلتر شده رو به دیتاگریدتون وصل کنید ..

  3. #3

    نقل قول: پیشنهاد در مورد فیلتر کردن datagridview

    من منظور دوستمونو متوجه نشدم ولی اگه من منظورمو درست نگفتم اصلاح میکنم :

    ببینید مثلاً من یک گرید ویو دارم به این شکل :



    حالا من توسط فیلدهای زیر چطوری میتونم گریدویو ی خودمو فیلتر کنم لطفاً راهنمایی نمائید .


  4. #4

  5. #5

    نقل قول: پیشنهاد در مورد فیلتر کردن datagridview

    ببین دوست عزیز بهترین کار و اصولی ترین کار اینه که فیلد تاریخ تو sql به صورت datetime باشه و تاریخم به صورت میلادی ذخیره کنی و بعدش به صورت شمسی نشون بدی. برای فیلتر کردن تاریخم از کامپوننت radgridview استفاده کنی و از خاصیت فیلترش استفاده کنی. اصولی ترین راهش اینه

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار vesall
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    سرزمین پارسیان
    سن
    32
    پست
    92

    نقل قول: پیشنهاد در مورد فیلتر کردن datagridview

    سلام.
    فکر کنم اگر اینجا بپرسم بهتر از اینه که تاپیک جدید ایجاد کنم ( ؟ )

    منیه گرید ویوو دارم که اینطوری اونو فیلتر کردم ( چون باید در یک زمان چندین مورد توی اون فیلتر بشه )( مثل فرستنده، گیرنده، کامیون و تاریخ ) و مشکل من با قسمت فرمت بر اساس تاریخ هست.
    چطوری تاریخی مابین دو تاریخ رو فیلتر کنم طوری که فیلتر های قبلی رو منق نکنه !؟

    کد الان من:
    var db = new LINQDataContext();            db = new LINQDataContext();
    dataGridView1.DataSource = db.tbsherkats;

    dataGridView1.DataSource = db.tbbarnames.Where(c =>
    (c.kodsherkat.Substring(0, txtsherkat2.Text.Length) == txtsherkat2.Text)
    /*&& (c.tarikh.Substring(0, txtstartdate.Text.Length) == txtstartdate.Text)*/
    && (c.noekamion.Substring(0, cmbkamion.Text.Length) == cmbkamion.Text)
    && (c.noebastebandi.Substring(0, cmbbastebandi.Text.Length) == cmbbastebandi.Text)
    && (c.shlenj.Substring(0, cmdshlenj.Text.Length) == cmdshlenj.Text)
    && (c.noejens.Substring(0, cmbjens.Text.Length) == cmbjens.Text)
    ).Select(c => c);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: در مورد فیلتر کردن برخی از اطلاعات تماس
    نوشته شده توسط golnouri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1390, 14:07 عصر
  2. سوال: کمک فوری در مورد فیلتر کردن اطلاعات در TabControl
    نوشته شده توسط vahid_csharp.net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1388, 18:45 عصر
  3. فیلتر کردن DataGridView که Bind نشده
    نوشته شده توسط AmirAlimadadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مهر 1388, 14:15 عصر
  4. سوال: کمک فوری در مورد فیلتر کردن dataset
    نوشته شده توسط F.Gorji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 31 تیر 1387, 11:05 صبح
  5. مشکلی در مورد فیلتر کردن در ADOTABLE
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 10 آذر 1382, 22:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •