نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمایش آخرین رکورد در linq

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نمایش آخرین رکورد در linq

    من از کد زیر برای نمایش اطلاعات استفاده میکنم.
    چطوری فقط آخرین رکورد را نشون بدم؟

        
    var sh = (from n in db.users select new { n.name });
    foreach (var n in sh)
    {
    t1.txt=n.name.tostring();
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: نمایش آخرین رکورد در linq

    از کد زیر استفاده کردم ولی رکورد آخر را نشون نمیده و از اون وسطا یکی را نشون میده

     var cell = db.programs.Where(c => c.empty_time_play != null && c.sharj_play != null).OrderByDescending(c => c.row).Select(c => c.cell_num).First();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: نمایش آخرین رکورد در linq


    Location last = (from l in ent.Locations orderby l.ID descending select l).First();

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: نمایش آخرین رکورد در linq

    با سلام.
    از متود Last استفاده کنید:

    MessageBox.Show(sh.Last().Name);
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار siamat
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    رشت
    سن
    43
    پست
    69

    نقل قول: نمایش آخرین رکورد در linq

    Capture.JPG
    چرا مال من این error رو میده

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    learningtv.ir
    پست
    157

    نقل قول: نمایش آخرین رکورد در linq

    خب شما باید نوع متغیر fill رو از نوع متغیر i قرار بدید.exception رفع بشه.

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار siamat
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    رشت
    سن
    43
    پست
    69

    نقل قول: نمایش آخرین رکورد در linq

    نقل قول نوشته شده توسط learningtv.i مشاهده تاپیک
    خب شما باید نوع متغیر fill رو از نوع متغیر i قرار بدید.exception رفع بشه.
    میشه رو همین مثال توضیح بیشتر بدید

تاپیک های مشابه

  1. نمایش آخرین رکورد ذخیره شده در دیتابیس
    نوشته شده توسط hadiM18 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مرداد 1398, 19:06 عصر
  2. عدم نمایش آخرین رکورد کوئری
    نوشته شده توسط kamrankam در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 20 تیر 1388, 10:46 صبح
  3. نمایش آخرین رکورد
    نوشته شده توسط mehdiDER_5 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 12:59 عصر
  4. عدم نمایش آخرین رکورد جهت ورود اطلاعات جدید
    نوشته شده توسط fatimah در بخش Access
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مرداد 1385, 13:31 عصر
  5. نمایش آخرین رکورد
    نوشته شده توسط reza85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1385, 23:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •