نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: خواندن اطلاعات از فایل اکسل و نمایش در گرید و ذخیره در بانک اطلاعاتی SQLServer

  1. #1

    خواندن اطلاعات از فایل اکسل و نمایش در گرید و ذخیره در بانک اطلاعاتی SQLServer

    با سلام
    دوستان من یک نمونه کار از نحوه خواندن اطلاعات از فایل اکسل و نمایش اون در گرید و سپس ذخیره کلی اطلاعات نمایش داده شده در گرید در بانک اطلاعاتی لازم دارم . اگر دوستان نمونه کد دارند لطفا کمک و راهنمای بفرمایند
    آخرین ویرایش به وسیله vb341 : چهارشنبه 23 مرداد 1392 در 19:00 عصر

  2. #2

    نقل قول: خواندن اطلاعات از فایل اکسل و نمایش در گرید و ذخیره در بانک اطلاعاتی SQLServer

    دوستان کسی نمونه کار نداره ؟

  3. #3

    نقل قول: خواندن اطلاعات از فایل اکسل و نمایش در گرید و ذخیره در بانک اطلاعاتی SQLServer

    فقط بیننده داریم کسی جواب نداره ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali.rk
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    مدرسه
    سن
    24
    پست
    128

    نقل قول: خواندن اطلاعات از فایل اکسل و نمایش در گرید و ذخیره در بانک اطلاعاتی SQLServer

    این رو تو فایل های کامپیوترم پیدا کردم امید وارم بدردت بخوره
    Excel Sample.rar

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: خواندن اطلاعات از فایل اکسل و نمایش در گرید و ذخیره در بانک اطلاعاتی SQLServer

    دوست عزیز

    با این تکه کد مشکلت حل میشه


       Try
    OpenFileDialog1.Filter = "Excel Files (*.xls,*.xlsx)|*.xls,*.xlsx|All Files (*.*)|*.*"
    If OpenFileDialog1.ShowDialog() = Windows.Forms.DialogResult.OK Then
    Dim pathname As String = OpenFileDialog1.FileName
    Dim connect As System.Data.OleDb.OleDbConnection = New System.Data.OleDb.OleDbConnection("provider=Micros oft.Jet.OLEDB.4.0;" & "data source=" & pathname & ";Extended Properties=Excel 8.0;")
    Dim adapter As System.Data.OleDb.OleDbDataAdapter = New System.Data.OleDb.OleDbDataAdapter("select * from [Sheet1$]", connect)
    connect.Open()
    adapter.Fill(DS, "DT")
    DGV1.DataSource = DS.Tables("DT").DefaultView
    DGV1.AutoSizeColumnsMode = True
    connect.Close()
    connect = Nothing
    End If
    Catch ex As Exception

    End Try

  6. #6

    نقل قول: خواندن اطلاعات از فایل اکسل و نمایش در گرید و ذخیره در بانک اطلاعاتی SQLServer

    با تشکر از توجه دوستان عزیز . چک کنم ببینم جواب میگیرم !!!

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: خواندن اطلاعات از فایل اکسل و نمایش در گرید و ذخیره در بانک اطلاعاتی SQLServer

    جواب گرفتی یا نه !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

  8. #8

    نقل قول: خواندن اطلاعات از فایل اکسل و نمایش در گرید و ذخیره در بانک اطلاعاتی SQLServer

    بله دوست عزیز . از توجهتون ممنون .
    فقط دو تا مشکل دیگه میمونه :
    1 - اینکه فقط اکسل 97 رو ساپورت میکنه
    2 - اگر بخوام بعد از خوندن و نمایش در گرید وقتی که حدود 2000 تا رکورد شده ، حالا چطور کل اطلاعات یعنی 2000 تا رکورد موجود در گرید رو به بانک اطلاعاتی منتقل کنم ؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: خواندن اطلاعات از فایل اکسل و نمایش در گرید و ذخیره در بانک اطلاعاتی SQLServer

    و ناگهان در این زمان آیه حلقه FOR نازل شد ... !!!! ( استغفر اله )

    یه حلقه For که گرید رو سطر به سطر بخونه و یه دستور Insert بذار و یکی یکی بخونه و اینسرت کنه !!!

  10. #10

    نقل قول: خواندن اطلاعات از فایل اکسل و نمایش در گرید و ذخیره در بانک اطلاعاتی SQLServer

    میتونی محبت کنی و کدش رو برام بزاری ؟

  11. #11

    نقل قول: خواندن اطلاعات از فایل اکسل و نمایش در گرید و ذخیره در بانک اطلاعاتی SQLServer

    در ضمن نگفتی چکار کنم که از اکسل 97 به بعد رو هم ساپورت کنه ؟

  12. #12

    نقل قول: خواندن اطلاعات از فایل اکسل و نمایش در گرید و ذخیره در بانک اطلاعاتی SQLServer

    نقل قول نوشته شده توسط djhooman مشاهده تاپیک
    دوست عزیز

    با این تکه کد مشکلت حل میشه


       Try
    OpenFileDialog1.Filter = "Excel Files (*.xls,*.xlsx)|*.xls,*.xlsx|All Files (*.*)|*.*"
    If OpenFileDialog1.ShowDialog() = Windows.Forms.DialogResult.OK Then
    Dim pathname As String = OpenFileDialog1.FileName
    Dim connect As System.Data.OleDb.OleDbConnection = New System.Data.OleDb.OleDbConnection("provider=Micros oft.Jet.OLEDB.4.0;" & "data source=" & pathname & ";Extended Properties=Excel 8.0;")
    Dim adapter As System.Data.OleDb.OleDbDataAdapter = New System.Data.OleDb.OleDbDataAdapter("select * from [Sheet1$]", connect)
    connect.Open()
    adapter.Fill(DS, "DT")
    DGV1.DataSource = DS.Tables("DT").DefaultView
    DGV1.AutoSizeColumnsMode = True
    connect.Close()
    connect = Nothing
    End If
    Catch ex As Exception

    End Try
    یه توضیح میدی درباره کد؟
    DS چیه اینجا؟
    این کد تو کلید کپی بشه؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,234

    نقل قول: خواندن اطلاعات از فایل اکسل و نمایش در گرید و ذخیره در بانک اطلاعاتی SQLServer

    دی اس یک نمونه از دیتا ست است مثال
    dim DS as new dataset

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: خواندن اطلاعات از فایل اکسل و نمایش در گرید و ذخیره در بانک اطلاعاتی SQLServer

    شما سعی نکنید کپی کنید
    اول خط به خط رو آنالیز کنید و روش فکر کنید که چرا اون تکه یا خط کد نوشته شده بعد کاملا متوجه می شوید که تو کجا و کدوم رویداد قرار بدینش ...

  15. #15

    نقل قول: خواندن اطلاعات از فایل اکسل و نمایش در گرید و ذخیره در بانک اطلاعاتی SQLServer

    دوست عزیز در خصوص Insert اطلاعات گرید در دیتا هم راهنمایی کنید

تاپیک های مشابه

  1. خواندن اطلاعات از فایل اکسل و اضافه کردن به دیتابیس
    نوشته شده توسط amin3271 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1388, 20:25 عصر
  2. مقاله: خواندن اطلاعات از فایل اکسل
    نوشته شده توسط Saber_Fatholahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 06 آبان 1387, 19:45 عصر
  3. خواندن اطلاعات از فایل XMl و نمایش آنها در flexgrid
    نوشته شده توسط odiseh در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 مرداد 1386, 14:49 عصر
  4. خواندن اطلاعات یک فایل اکسل
    نوشته شده توسط tnoohi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1385, 16:36 عصر
  5. خواندن اطلاعات یک فایل اکسل
    نوشته شده توسط tnoohi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1385, 14:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •