نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: لایه بیزنس در معماری 3 لایه

  1. #1

    لایه بیزنس در معماری 3 لایه

    با سلام
    من قصد برنامه نویسی به روش 3 لایه دارم، تا حالا هر چی برنامه نوشتم فقط لایه data access رو اضافه می کردم، نقش لایه بیزنس رو نمیدونم .
    اگه لطف کنید ساده توضیح بدین یا یه مثال ساده معرفی کنید خیلی ممنون میشم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: لایه بیزنس در معماری 3 لایه

    سلام ببینید ما سه لایه داریم یه لایه UserInterface که فقط واسه نمایش یه کابرتونه. یه لایه میانی هست Business Logic که در اون شما Service های مربوط به پروژه رو پیاده سازی میکنید. لایه Repository یا همون DataAccess فقط برای خوندن داده از دیتا بیسه و کار دیگه ای نمیکنه. حالا مثلا شما فرض کنید قراره دو تا عدد از دیتا بیس بخونید با هم جمع و در یه لیبل نمایش بدید اول در لایه Repository به دیتابیس وصل و دو عدد میخونید اون دو تا عدد رو میفرستین به لایه Business Logic یا Service بعد تو اونجا دو تا عدد رو جمع و نتیجه رو به UserInterface میفرستید و اون عدد رو تو لیبل نمایش میدید. این یعنی سه لایه ای کار کردن.

تاپیک های مشابه

  1. پیاده سازی یک پروژه ساده با معماری لایه ای از ابتدا تا انتها
    نوشته شده توسط Rejnev در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 25
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اردیبهشت 1394, 23:24 عصر
  2. باز کردن لایه DataAccess به دو لایه مجزا در معماری لایه ای
    نوشته شده توسط Rejnev در بخش مباحث و مقالات فراگیر مهندسی نرم افزار
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1388, 05:43 صبح
  3. Exception Handling در معماری لایه ای .
    نوشته شده توسط A.S.Roma در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آذر 1388, 18:52 عصر
  4. لایه منطقی در معماری سه لایه چیکارس؟
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 17 شهریور 1386, 12:06 عصر
  5. نوشتن لایه DataAccess در معماری 3 لایه
    نوشته شده توسط shotshat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 20:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •