نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در پخش mp3 در بعضی از سیستم ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Reza,M
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    ايران سراي من است
    پست
    412

    مشکل در پخش mp3 در بعضی از سیستم ها

    من از کلاس زیر برای پخش mp3 استفاده میکنم اما نمیدونم چرا در بعضی از سیستم ها (بیشتر ویندوز xp) عمل نمیکنه؟؟!!

    class Play_MP3
    {
    private string _command;
    private bool isOpen;
    [DllImport("winmm.dll")]
    private static extern long mciSendString(string strCommand, StringBuilder strReturn, int iReturnLength, IntPtr hwndCallback);

    public void Close()
    {
    _command = "close MediaFile";
    mciSendString(_command, null, 0, IntPtr.Zero);
    isOpen = false;
    }

    public void Open(string sFileName)
    {
    _command = "open \"" + sFileName + "\" type mpegvideo alias MediaFile";
    mciSendString(_command, null, 0, IntPtr.Zero);
    isOpen = true;
    }

    public void Play(bool loop)
    {
    if (isOpen)
    {
    _command = "play MediaFile";
    if (loop)
    _command += " REPEAT";
    mciSendString(_command, null, 0, IntPtr.Zero);
    }
    }


    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل در پخش mp3 در بعضی از سیستم ها

    من حال خواندن کد رو ندارم اما بهتره از کامپوننت NAudio استفاده کنی
    اگه مشکلی بود بگو

  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: مشکل در پخش mp3 در بعضی از سیستم ها

    با سلام.
    دو اسمبلی PresentationCore و WindowsBase را به پروژه اضافه کنید و با استفاده از کلاس System.Windows.Media.MediaPlayer به این صورت عمل کنید:

    System.Windows.Media.MediaPlayer player = new System.Windows.Media.MediaPlayer();
    player.Open( new Uri("c:\\windows\\media\\chimes.wav"));
    player.Play();
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Reza,M
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    ايران سراي من است
    پست
    412

    نقل قول: مشکل در پخش mp3 در بعضی از سیستم ها

    نقل قول نوشته شده توسط aliagamon مشاهده تاپیک
    من حال خواندن کد رو ندارم اما بهتره از کامپوننت NAudio استفاده کنی
    اگه مشکلی بود بگو
    نمیخواستم سمت کامپوننت برم و گرنه MediaPlayer بهترین گزینه بود برام

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Reza,M
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    ايران سراي من است
    پست
    412

    نقل قول: مشکل در پخش mp3 در بعضی از سیستم ها

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    با سلام.
    دو اسمبلی PresentationCore و WindowsBase را به پروژه اضافه کنید و با استفاده از کلاس System.Windows.Media.MediaPlayer به این صورت عمل کنید:

    System.Windows.Media.MediaPlayer player = new System.Windows.Media.MediaPlayer();
    player.Open( new Uri("c:\\windows\\media\\chimes.wav"));
    player.Play();
    دوست عزیز من mp3 میخوام پخش کنم

  6. #6
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: مشکل در پخش mp3 در بعضی از سیستم ها

    نقل قول نوشته شده توسط Reza,M مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من mp3 میخوام پخش کنم
    مشکلی نیست. لطفا اول کد رو تست بفرمایید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در پخش صدای mp3 با کامپونتت میدیا پلیر در #C
    نوشته شده توسط mehrdad372 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 10 آبان 1391, 21:23 عصر
  2. مشکل نخواندن css در بعضی از سیستم ها
    نوشته شده توسط qqq2qqq در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 29 شهریور 1390, 18:18 عصر
  3. سوال: مشکل در پخش فایل Mp3 در وبسایت...
    نوشته شده توسط si6arp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 19 خرداد 1390, 23:31 عصر
  4. مشکل عدم پخش فایلهای mp3
    نوشته شده توسط javad_hosseiny در بخش Foxpro
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 مهر 1384, 11:23 صبح
  5. عدم پخش Mp3 در سیستم
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 03 آذر 1382, 05:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •