نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: اضافه کردن فایل به ریسورس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    Question اضافه کردن فایل به ریسورس

    سلام ... خسته نباشید .... من چندتا فایل فلش دارم ... میخواستم بزارمش تو ریسورس برنامه و از ریسورس فراخوانیش کنم ... میخوام کاربر نتونه هیچ جوره بهش دسترسی داشته باشه و بدزدتش ... !!!
    چطور این کارو بکنم ؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن فایل به ریسورس

    برای استفاده از AxShockwaveFlash از این متد استفاده کن:

    private void InitFlashMovie(AxShockwaveFlashObjects.AxShockwave Flash flashObj, byte[] swfFile)
    {
    using (MemoryStream stm = new MemoryStream())
    {
    using (BinaryWriter writer = new BinaryWriter(stm))
    {
    /* Write length of stream for AxHost.State */
    writer.Write(8 + swfFile.Length);
    /* Write Flash magic 'hohoho' */
    writer.Write(0x55665566);
    /* Length of swf file */
    writer.Write(swfFile.Length);
    writer.Write(swfFile);
    stm.Seek(0, SeekOrigin.Begin);
    /* 1 == IPeristStreamInit */
    flashObj.OcxState = new AxHost.State(stm, 1, false, null);
    }
    }
    }

    اینطوری هم اسفاده کن:

    byte[] data = Properties.Resources.ResourceName;
    InitFlashMovie(axShockwaveFlash1, data);

    ResourceName نام ریسورس از نوع فلش.
    axShockwaveFlash1 هم شئ فلش پلیر.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: اضافه کردن فایل به ریسورس

    چجوری فایلو به ریسورس اضافه کنم ؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار matrix-program
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    Iran ->Isfahan
    پست
    238

    نقل قول: اضافه کردن فایل به ریسورس

    solution explorer-->properties -->resource-->add resource
    اگه میخوای فایل اضافه کنی از کنار همین گزینه (نوشته string ) کلیک کن گزینه فایل رو انتخاب کن و add resource بزن

    دسترسی به ریسورس ها
    string i = Properties.Resources.اسم فایل;


    موفق باشی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: اضافه کردن فایل به ریسورس

    نقل قول نوشته شده توسط matrix-program مشاهده تاپیک
    solution explorer-->properties -->resource-->add resource
    اگه میخوای فایل اضافه کنی از کنار همین گزینه (نوشته string ) کلیک کن گزینه فایل رو انتخاب کن و add resource بزن

    دسترسی به ریسورس ها
    string i = Properties.Resources.اسم فایل;


    موفق باشی
    با ریسورسی که تو properties بود نشد چیزی اضافه کنم .. ادد نداشت ... ولی پایین properties ریسورس هست که با اون اضافه میشه ولی موقع فراخوانی اسمش نمیاد .... میشه با عکس نشون بدی ؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: اضافه کردن فایل به ریسورس

    1.JPG
    این نحوهی دسترسی ==che_3_taie.Items.Add(Resources.FormInout1.Ashpaz .CheckBox1);m
    کد دسترسی که دوستمون بالا نوشته درسته ...
    موفق باشی...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: اضافه کردن فایل به ریسورس

    چـــــــــــــــــرا واس من اسمش تو ریسورس نیست ؟؟؟؟

  8. #8

    نقل قول: اضافه کردن فایل به ریسورس

    دوست عزیز شما پوشه ی Resources ایجاد کردی اما فایل Resources که پسوند resxداره نه .... به عکسی که فرستادم دقت کن...اگه اشتباه نکنم شما برای دسترسی به آدرس باید از Application.StartupPath استفاده کنی...

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: اضافه کردن فایل به ریسورس

    من میخوام فایل فلش داخل برنامه ام باشه نه کنار برنامه ... نمیخوام کسی بتونه فایل فلشمو کپی کنه و کلا بهش دسترسی داشته باشه ... ( اینطوری ممکنه دزدیده بشه ) .. !!!!
    شما دقت کن ..... اسم عکس میاد ولی اسم فلش نمیاد .. !!! مشکل من اینه ... !!!!

  10. #10

    نقل قول: اضافه کردن فایل به ریسورس

    عکس شبیه به پروپرتی داده .. فکر نکنم بتونی ازش استفاده کنی... اما برای در امان ماندن فایل فلش ....

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: اضافه کردن فایل به ریسورس

    چرا ... میتونم ار عکسی که تو ریسورسه استفاده کنم ... !!!!!
    فقط میخوام بدونم چرا اسم فلش تو کدنویسی نمیاد ... شرایطش عین عکسه ... !!!!
    حتی یه فایل resx رو تعریف کردم و داخل اون فلش رو گذاشتم ولی افاقه نکرد ... !!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: اضافه کردن فایل به ریسورس

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    چرا ... میتونم ار عکسی که تو ریسورسه استفاده کنم ... !!!!!
    فقط میخوام بدونم چرا اسم فلش تو کدنویسی نمیاد ... شرایطش عین عکسه ... !!!!
    حتی یه فایل resx رو تعریف کردم و داخل اون فلش رو گذاشتم ولی افاقه نکرد ... !!
    درود بر شما
    بهتر بود راهی رو که دوست بسیار محترم آقا محمود پیشنهاد داده بودند رو پی می گرفتید اما قبول دارم که این کار یه خورده دقت وحساسیت لازم داره
    من یه خورده براتون توضیح می دم ویه نمونه هم ضمیمه خواهم کرد

    1 . ابتدا دوتا dll مربوط به اجرای فایلهای فلش رو به ریسورس پروژه تون اضافه می کنین به عبارتی فایلهای : Interop_ShockwaveFlashObjects و AxInterop_ShockwaveFlashObjects

    2 . سپس فایل فلشی رو هم که دوست دارین توی برنامتون ازش استفاده بشه رو هم به ریسورس پرو ژه تون اضافه می کنین
    بااین حساب رسورس پروژه تون بایستی به این شکل دربیاد :

    444444.jpg

    3. همین فایلها ی dll رو به رفرنسهاتون هم بایستی اضافه بشن


    خوب حالا نوبت به این می رسه تا کدهای لازم برای استفاده از فایلهای داخل رسورس رو بنویسین اینطوری :

    4 . دقت کنین در فضا نام پروژه این دوتا یوزینگ موجود باشند :
    using System.IO;
    using System.Reflection;


    5 . چون قراره ما از یه دایرکتوری فایلمون رو بخونیم پس لازم یه متغیر از نوع رشته تعریف کنیم و دایرکتوری حاوی فایلها رو برای استفاده بعدی اعلام کنیم البته این کار بایتی در کلاس فرم صورت بگیره
    namespace swf_show
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    string directory = AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory;


    6. در ادامه این کدهارو به کلاس فرمتون اضافه می کنین و فایلهای موجد در ریسورس معرفی می کنین :

    public Form1()
    {
    try
    {

    if (File.Exists(directory + @"\Interop.ShockwaveFlashObjects.dll"))
    { }
    else
    {
    var bw = new BinaryWriter(File.Open(directory + @"\Interop.ShockwaveFlashObjects.dll", FileMode.OpenOrCreate));
    bw.Write(Properties.Resources.Interop_ShockwaveFla shObjects);
    }

    if (File.Exists(directory + @"\AxInterop.ShockwaveFlashObjects.dll"))
    { }
    else
    {
    var bw1 = new BinaryWriter(File.Open(directory + @"\AxInterop.ShockwaveFlashObjects.dll", FileMode.OpenOrCreate));
    bw1.Write(Properties.Resources.AxInterop_Shockwave FlashObjects);
    }

    if (File.Exists(directory + @"\firecrak.swf"))
    { }
    else
    {
    var bw2 = new BinaryWriter(File.Open(directory + @"\firecrak.swf", FileMode.OpenOrCreate));
    bw2.Write(Properties.Resources.firecrak);
    }

    InitializeComponent();


    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("Installed Successfully, Please Close & restart Restart.");

    }
    }

    7 . بعد نوبت به این می رسه تا یه متدی برای خوندن فایل فلش از طریق استرم درست کنین به این شکل :

    private void InitFlashMovie(FlashControlV71.AxShockwaveFlash axShockwaveFlash1, byte[] data)
    {
    using (MemoryStream stm = new MemoryStream())
    {
    using (BinaryWriter writer = new BinaryWriter(stm))
    {

    writer.Write(8 + data.Length);

    writer.Write(0x55665566);

    writer.Write(data.Length);
    writer.Write(data);
    stm.Seek(0, SeekOrigin.Begin);

    axShockwaveFlash1.OcxState = new AxHost.State(stm, 1, false, null);
    }
    }
    }

    8 . حالا در رویداد لود فرم یا رویداد کلیک یه باتن می تونین متد رو فراخوانی کنین :

     private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    byte[] data = Properties.Resources.firecrak;
    InitFlashMovie(axShockwaveFlash1, data);
    }


    این هم نمونه برنامه لود فلش از ریسورس پروژه :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله khokhan : چهارشنبه 20 شهریور 1392 در 21:38 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: اضافه کردن فایل به ریسورس

    این چرا ارور میده ؟؟؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: اضافه کردن فایل به ریسورس

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    این چرا ارور میده ؟؟؟
    flash player روی سیستمتون نصب کردین یانه ؟
    اگه نصب نکردین نصب کنین تا خطا رفع بشه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: اضافه کردن فایل به ریسورس

    اره رو سیستمم نصبه ... !!!
    micromedia flash player 8.2
    من بخوام رو سیستم مشتری برنامه رو ران کنم کنم باید فلش پلر نصب باشه ؟؟؟
    مگه ابجکت به تنهایی کافی نیست ؟؟؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: اضافه کردن فایل به ریسورس

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    اره رو سیستمم نصبه ... !!!
    micromedia flash player 8.2
    من بخوام رو سیستم مشتری برنامه رو ران کنم کنم باید فلش پلر نصب باشه ؟؟؟
    مگه ابجکت به تنهایی کافی نیست ؟؟؟
    آبجکت کار خودش رو می کنه اما اگه پلیر نصب نباشه ارور می ده که ریجستری درست انجام نشده

    پلیر 11 رو نصب

    545454.jpgکنین

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: اضافه کردن فایل به ریسورس

    این کفاف میده ؟؟؟؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: اضافه کردن فایل به ریسورس

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    این کفاف میده ؟؟؟؟
    اینو امتحان کن :

    لینک

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: اضافه کردن فایل به ریسورس

    نشد بازم سینتکس ارور میده

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: اضافه کردن فایل به ریسورس

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    نشد بازم سینتکس ارور میده
    این متد رو کلا کامنت شون کن :
    private void InitFlashMovie(FlashControlV71.AxShockwaveFlash axShockwaveFlash1, byte[] data)
    {
    using (MemoryStream stm = new MemoryStream())
    {
    using (BinaryWriter writer = new BinaryWriter(stm))
    {

    writer.Write(8 + data.Length);

    writer.Write(0x55665566);

    writer.Write(data.Length);
    writer.Write(data);
    stm.Seek(0, SeekOrigin.Begin);

    axShockwaveFlash1.OcxState = new AxHost.State(stm, 1, false, null);
    }
    }
    }


    با این کار روی این خطوط ارور ظاهر می شه :

    InitFlashMovie(axShockwaveFlash1, data);

    بعد برنامه میخواد که خود کار رویداد مربوطه رو ایجاد کنه اجازه بده ایجاد بشه
    بعد دستوراتی رو که کامت کرده بودی در رویداد جدید ست کن .. منظورم این دستورات هست :

    using (MemoryStream stm = new MemoryStream())
    {
    using (BinaryWriter writer = new BinaryWriter(stm))
    {

    writer.Write(8 + data.Length);

    writer.Write(0x55665566);

    writer.Write(data.Length);
    writer.Write(data);
    stm.Seek(0, SeekOrigin.Begin);

    axShockwaveFlash1.OcxState = new AxHost.State(stm, 1, false, null);
    }
    }

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: اضافه کردن فایل به ریسورس

    اینو الان دیدم... ببین انگاری نمیشناستش ... !!!!
    اینم متدی که خودش ساخته ... !!!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اضافه کردن فایل ها در قالب ریسورس و اکسترکت آن ها
    نوشته شده توسط mehran901 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 04 دی 1392, 11:36 صبح
  2. کامپوننت اضافه کردن فایل به فایل اجرایی
    نوشته شده توسط gbg در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 20:55 عصر
  3. اضافه کردن فایل به یک فایل exe
    نوشته شده توسط e_programmer در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 فروردین 1385, 20:39 عصر
  4. مشکل در اضافه کردن فایل به پست
    نوشته شده توسط فاطمه هاشمیان در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1384, 00:34 صبح
  5. انواع دستورهای اضافه کردن فایل کلاس به پروژه ASP.Net
    نوشته شده توسط Barbababak در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1383, 14:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •