نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونگی درج داده sql بااستفاده از entity framework

  1. #1

    چگونگی درج داده sql بااستفاده از entity framework

    سلام دوستان : من قصددادم چندتاداده رودرون جدولم درج کنم اما موقعی که داده هامو توی تکس باکس واردمیکنم وکلیددرج روکلیک میکنم خطای
    Unable to update the EntitySet 'Telephons' because it has a DefiningQuery and no <InsertFunction> element exists in the <ModificationFunctionMapping> element to support the current operation. ---> System.Data.UpdateException: Unable to update the EntitySet 'Telephons' because it has a DefiningQuery and no <InsertFunction> element exists in the <ModificationFunctionMapping> element to support the current operation. میده مشکلم چیه .اینم بگم وقتی اول جدولمو داخل دیتاگریدنمایش میدم درسته اما موقع عمل درج به این مشکل میخورم.

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;
    using EntityFrameWork;

    namespace EntityFrameWork
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    ApressEntities database = new ApressEntities();
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    Telephon table = new Telephon
    {
    Name = textBox1.Text,
    Family = textBox2.Text,
    Tel = textBox3.Text,
    Address = textBox4.Text,
    };

    database.Telephons.Add(table);
    database.SaveChanges();
    dataGridView1.DataSource = database.Telephons.ToList();

    }
    }
    }



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: چگونگی درج داده sql بااستفاده از entity framework

    میشه کد کلاس apressEntity رو هم بزاری؟ اونجا تنظیمات صحیحه؟
    احتمال میدم کلید اصلی یا روابط درست تعریف نشدند.

  3. #3

    نقل قول: چگونگی درج داده sql بااستفاده از entity framework

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    میشه کد کلاس apressEntity رو هم بزاری؟ اونجا تنظیمات صحیحه؟
    احتمال میدم کلید اصلی یا روابط درست تعریف نشدند.
    این برنامم یه جدول بیشترنداره. یه جدول با 5 ستون که ستون ای دی کلیداولیست که توسط دیتابیس تولیدمیشه
    4ستون دیگه ازنوع char هست. جدول ازطریق ado.net entity data model به برنامه add کردم.
    همچین هشداریم میده
    Message 1 The table/view 'Apress.dbo.Telephons' does not have a primary key defined. The key has been inferred and the definition was created as a read-only table/view. c:\users\akbar1369\documents\visual studio 2012\Projects\entity\entity\My_Model.edmx 0 1 entity
    آخرین ویرایش به وسیله son8989 : پنج شنبه 24 مرداد 1392 در 11:44 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: چگونگی درج داده sql بااستفاده از entity framework

    ظاهرا میگه کلید اصلی برای جدولتون تعریف نکردید. این یه قانونه برای استفاده از انتیتی باید جدول شما حتما کلید اصلی داشته باشه.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 فروردین 1392, 11:34 صبح
  2. چگونگی درج درجدول sql توسط edite box
    نوشته شده توسط mahnaz_h در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 17:04 عصر
  3. گرفتن داده ها از پایگاه داده تحت داس و درج در Sql
    نوشته شده توسط behzadk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 04 فروردین 1387, 17:58 عصر
  4. چگونگی نصب پایگاه داده sql - با MSDE
    نوشته شده توسط masoud_afrakhteh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 12:04 عصر
  5. چگونگی درج اطلاعات موجود در TableAdapterدر منبع داده
    نوشته شده توسط first_squit در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مهر 1386, 08:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •