نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: راهنمایی برای کلیک روی دکمه در webbrowser

  1. #1

    راهنمایی برای کلیک روی دکمه در webbrowser

    سلام دوستان دارم روی یه ربات کار میکنم یه جایش یه مشکل دارم
    عکس پیوستی صفحه مورد نظر که میخوام روی تمامی دکمه ها کلیک کنم و عمل دیگر ودوباره دکمه دیگه...
    یعنی میخواممتوالی ثبت کنم اما نشد روی دکمه کلیک کنم کد دکمه هم به این شکله...
    کد HTML:
    <input value="Book it" class="button-book-it" type="submit">
    از این روش روی دکمه book it کلیک کردم اما دکمه شماره آخر رو انتخاب میکنه من میخوام یه دکمه خاص رو انتخاب کنم؟
                HtmlElementCollection elc = this.webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("in  put");
    foreach (HtmlElement el in elc)
    {
    if (el.GetAttribute("value").Equals("Book it"))
    {
    el.InvokeMember("Click");
    }
    }
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: راهنمایی برای کلیک روی دکمه در webbrowser

    سلام
    این روی گوگل است
    با وبت تطبیقش بده
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    HtmlDocument doc = this.webBrowser1.Document;
    webBrowser1.Document.GetElementById("btnK").Invoke Member("click");
    }

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی برای کلیک روی دکمه در webbrowser

    سلام آقای افشار ابتدا مدیر شدنتون رو به خودتون و آقای صفا تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت میکنم.
    نه ببینید به پست من توجه نکردید من میتونم روی یک دکمه کلیک کنم ولی روی این دکمه ها نیمتونم این دکمه ها خصوصیت id رو ندارند...
    من یه استراتژی میخوام که وقتی روی دکمه اول کلیک کردم برگرده و روی دکمه دوم کلیک کنه و همینطور بره جلو (شاید تنها راه ارسال tab باشه ).
    سورس دکمه اول اینه :
    کد HTML:
    <input value="Book it" class="button-book-it" type="submit">
    سورس دکمه دوم اینه :
    کد HTML:
    <input value="Book it" class="button-book-it" type="submit">
    پس کد های یکسانی دارند به خاطر اینه که دکمه ها توی گرید هستند.
    و کد شما اصلا بدرد من نمیخوره چون همونطور که میبینید توی سورس بر خلاف دکمه های دیگه شناسه id برای استفاده از کدتون نیست.

    تنها با کد زیر میشه روی دکمه ها کلیک کرد اما نمیتونم بهش دستور بدم روی دکمه دوم یا سوم کلیک کن.
    HtmlElementCollection elc = this.webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("in  put");
    foreach (HtmlElement el in elc)
    {
    if (el.GetAttribute("value").Equals("Book it"))
    {
    el.InvokeMember("Click");
    }
    }

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: راهنمایی برای کلیک روی دکمه در webbrowser

    نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    سلام آقای افشار ابتدا مدیر شدنتون رو به خودتون و آقای صفا تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت میکنم.
    نه ببینید به پست من توجه نکردید من میتونم روی یک دکمه کلیک کنم ولی روی این دکمه ها نیمتونم این دکمه ها خصوصیت id رو ندارند...
    من یه استراتژی میخوام که وقتی روی دکمه اول کلیک کردم برگرده و روی دکمه دوم کلیک کنه و همینطور بره جلو (شاید تنها راه ارسال tab باشه ).
    سورس دکمه اول اینه :
    کد HTML:
    <input value="Book it" class="button-book-it" type="submit">
    سورس دکمه دوم اینه :
    کد HTML:
    <input value="Book it" class="button-book-it" type="submit">
    پس کد های یکسانی دارند به خاطر اینه که دکمه ها توی گرید هستند.
    و کد شما اصلا بدرد من نمیخوره چون همونطور که میبینید توی سورس بر خلاف دکمه های دیگه شناسه id برای استفاده از کدتون نیست.

    تنها با کد زیر میشه روی دکمه ها کلیک کرد اما نمیتونم بهش دستور بدم روی دکمه دوم یا سوم کلیک کن.
    HtmlElementCollection elc = this.webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("in  put");
    foreach (HtmlElement el in elc)
    {
    if (el.GetAttribute("value").Equals("Book it"))
    {
    el.InvokeMember("Click");
    }
    }

    با سلام.
    خواهش می کنم.
    با استفاده از متود GetElementsByTagName لیست Submit ها را گرفته و با استفاده از اندیس به element مورد نظر دسترسی پیدا کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  5. #5

    نقل قول: راهنمایی برای کلیک روی دکمه در webbrowser

    سلام ممنونم سر زدید
    باور کنیدمشکلم همینه نمی دونم باید چیکار کنم با Element ها زیاد کار نکردم نتونستم کاری کنم لطفا اگه نمونه ای دارید برام قرار بدید نیاز دارم...
    کدی که قرار دادم کار میکنم روی دکمه آخر کلیک میکنه اما چطور باید بهش دستور بدم روی دکمه شماره 3 کلیک کنه؟

  6. #6

    نقل قول: راهنمایی برای کلیک روی دکمه در webbrowser

    دوست من
    آدرس سایت یا سورس کامل صفحه وبتو بذار اگه بتونیم کمکت می کنیم

تاپیک های مشابه

  1. کلیک روی دکمه در webbrowser
    نوشته شده توسط s_dastjani در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مهر 1394, 09:33 صبح
  2. عدم refresh شدن صفحه با کلیک روی دکمه
    نوشته شده توسط ebrahimhoze در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 14:04 عصر
  3. خطا بعد از دوبار کلیک روی دکمه
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مهر 1386, 00:55 صبح
  4. طراحی منو برای کلیک روی button
    نوشته شده توسط mahtab_18 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 13 شهریور 1386, 23:06 عصر
  5. راهنمایی برای mssql روی web و استفاده از web server
    نوشته شده توسط marycoa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 31 مرداد 1384, 07:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •