نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: بستن فرم از طریق دکمه close عملیات را متوقف نمی کند

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    بستن فرم از طریق دکمه close عملیات را متوقف نمی کند

    سلام

    من میخوام وقتی کاربر دکمه close فرم رو میزنه عملیات پس زمینه فرم کاملا متوقف بشه. از دستور dispose توی دکمه نمیخوام استفاده کنم ممکنه بگین توی چه رویدادی از فرم این کاررو بکنم آیا رویداد leave مربوط به دکمه خروج از فرم محسوب میشه ؟

  2. #2

    نقل قول: بستن فرم از طریق دکمه close عملیات را متوقف نمی کند

    سلام از کد زیر استفاده کن تمامی سرویس های نرم افزار رو متوقف میکنه...

            private void Form1_FormClosed(object sender, FormClosedEventArgs e)
    {
    Application.ExitThread();
    }

    private void Form1_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {
    Application.ExitThread();
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    نقل قول: بستن فرم از طریق دکمه close عملیات را متوقف نمی کند

    ممنونم از جوابتون ولی این کد برنامه رو می بنده ولی عملیات متوقف نمیشه و برنامه همچنان بعد از بسته شدن فرم قبل از کد invoke ارور میده و گیر میکنه من میخوام کلا همه چی متوقف بشه در ضمن این کد فرم اصلی رو هم می بنده در صورتی که من فرم فرزند رو میخوام ببندم
    آخرین ویرایش به وسیله sajadzare : پنج شنبه 24 مرداد 1392 در 21:27 عصر

  4. #4

    نقل قول: بستن فرم از طریق دکمه close عملیات را متوقف نمی کند

    عملیات پس زمینه منظورتون چیه؟ از BackgroundWorker استفاده کردید؟

  5. #5

    نقل قول: بستن فرم از طریق دکمه close عملیات را متوقف نمی کند

    داخل رویداد کلیک button
    this.close();
    بزن

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    نقل قول: بستن فرم از طریق دکمه close عملیات را متوقف نمی کند

    نقل قول نوشته شده توسط tooraj_azizi_1035 مشاهده تاپیک
    عملیات پس زمینه منظورتون چیه؟ از BackgroundWorker استفاده کردید؟
    بله از background worker استفاده میکنم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    نقل قول: بستن فرم از طریق دکمه close عملیات را متوقف نمی کند

    نقل قول نوشته شده توسط yanni2 مشاهده تاپیک
    داخل رویداد کلیک button
    this.close();
    بزن
    دوست عزیز من نمی خوام از دکمه استفاده کنم . میخوام وقتی دکمه close فرم زده شد این اتفاق بیفته

  8. #8

    نقل قول: بستن فرم از طریق دکمه close عملیات را متوقف نمی کند

    چون از thread های دیگه ای توی برنامتون استفاده کردید پس با بستن فرم فقط ترد اصلی برنامه شما کارش خاتمه پیدا میکنه
    اگه button ی به منظور خروج قرار دادید از Application.Exit() استفاده کنید و در غیر این صورت هم میتونی تو رویداد FormClosing از همین کد استفاده کنی

    موفق باشی

  9. #9

    نقل قول: بستن فرم از طریق دکمه close عملیات را متوقف نمی کند

    در رویداد FormClosing باید متد CancelAsync() شیء BackgroundWorker رو فراخونی کنید.

  10. #10

    نقل قول: بستن فرم از طریق دکمه close عملیات را متوقف نمی کند

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
    چون از thread های دیگه ای توی برنامتون استفاده کردید پس با بستن فرم فقط ترد اصلی برنامه شما کارش خاتمه پیدا میکنه
    اگه button ی به منظور خروج قرار دادید از Application.Exit() استفاده کنید و در غیر این صورت هم میتونی تو رویداد FormClosing از همین کد استفاده کنی

    موفق باشی
    اگر بخوام از فرم اصلی به فرم فرعی برم باید چیکار کنم؟
    میدونم از this.hide(); میشه استفاده کرد اما وقتی تو فرم فرم دکمه close رو بزنم برنامه تو حالت اجرا باقی میمونه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: بستن فرم از طریق دکمه close عملیات را متوقف نمی کند

    منم همین مشکل رو دارم ! به نظر من باید اون Thread یا هرچی که هستند رو فراخوانی و Stop کرد و در آخر Application.Exit(); !

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: بستن فرم از طریق دکمه close عملیات را متوقف نمی کند

    کاملا با آقای dev-dev-dev موافق هستم ...
    من همین مشکل رو برای خودم با قرار دادن application.exit(); در رویداد form closing حل کردم .

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: بستن فرم از طریق دکمه close عملیات را متوقف نمی کند

    سلام...
    خدمت شما عارضم که در اینجور مواقع رویداد FormClosed هم فوق العاده کاربرد دارد...
    با تشخل...

تاپیک های مشابه

  1. جلوگیری از Alt + F4 و بستن فرم بدون استفاده از Close
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 06 مهر 1393, 18:45 عصر
  2. سوال در مورد بستن فرم با زدن دکمه escape
    نوشته شده توسط نیما حتمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اسفند 1389, 14:15 عصر
  3. سوال: بستن فرم از طریق یوزر کنترل اضافه شده به آن
    نوشته شده توسط Sal_64 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 تیر 1389, 10:16 صبح
  4. در موقع ویرایش فرم سی شارپ ادیتور سی شارپ درست کار نمی کند
    نوشته شده توسط سیدمحمدرضا در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1384, 12:45 عصر
  5. داشتن یک فرم بدون دکمه Close
    نوشته شده توسط v_shalchian در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 05 بهمن 1382, 15:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •