نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: asynchronous and multi threading

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    asynchronous and multi threading

    سلام بر همه دوستان. صبح همگی بخیر.
    من یه برنامه کنسولی دارم که داره از چند تا thread استفاده می کنه. و هر کدوم از این thread ها در جایی یه سری اعمالی از جمله update و insert و select روی دیتابیس انجام میدن. مشکل اینجا ب وجود میاد که نخ ها تو کار همدیگه تداخل ایجاد می کنن. یعنی مثلا یکی connection رو باز کرده و می خواد اطلاعات ذخیره کنه اما اون یکی تو همین لحظه کارش تموم میشه و می خواد connection رو ببده. شاید بگین اول برنامه کانکشن رو باز کن و آخر برنامه هم ببندش. این کار رو کردم اما بازم نشد و همون مشکل را دارم. از IASuncResult هم به صورت زیر استفاده کردم:
    IAsyncResult r1 = cmd1.BeginExecuteNonQuery();
    while (!r1.IsCompleted)
    {
    Console.WriteLine("waiting to execute");
    Thread.Sleep(100);
    }

    بازم جواب نداد. و یه مشکل دیگه ایجاد کرد برام که وقتی Select دارم و می خوام از SqlDataAdapter و DataTable استفاده بکنم اصلا چنین دستوری که برابر با IASyncResult قرار بدم انگار وجود نداره یا اینکه من ازش اطلاعی ندارم. سوالم اینه که چیزی وجود داره که بتونم یه سری دستورات رو داخلش قرار بدم و یه شرط بزارم و تا وقتی که شرط برقرار نشده thread جاری رو به sleep ببره و اون کار رو انجام نده و به محض برقراری شرط بقیه نخ ها رو هم معلق کنه و دستورات رو انجامشون بده و در نهایت همه نخ ها رو resume کنه. AsyncCallback رو که میخواین تعریف کنین یه آرگومان میخواد که به صورت void (IAsyncResult) target هستش. معنی این آرگومان چیه؟ AsyncCallBack چی هستش اصلا؟ چی کار میکنه؟ تو این موضوع بدردم میخوره؟ اگه چیز دیگه هم به ذهنتون میرسه برای حل این مشکل خیلی ممنون میشم که راه حلتونو بگید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: asynchronous and multi threading


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    نقل قول: asynchronous and multi threading

    با مانیتور کردن هم مشکل حل نشد. کسی نظر دیگه نداره؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فرق بین Multi Threading و Parallel Programming و Asynchronous Programming
    نوشته شده توسط maJJJid در بخش C#‎‎
    پاسخ: 24
    آخرین پست: دوشنبه 11 شهریور 1392, 16:17 عصر
  2. فرق بین multi thread و parallel programming و Asynchronous Programming
    نوشته شده توسط خسرو خان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1391, 14:06 عصر
  3. multy threading in visual c
    نوشته شده توسط mahsa_22003 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 15 تیر 1385, 12:15 عصر
  4. multi threading
    نوشته شده توسط aki در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1385, 13:10 عصر
  5. Multi Thread programming
    نوشته شده توسط baboozadeh در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1384, 20:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •