نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید

  1. #1

    روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید

    سلام... من می خوام یه برنامه ساده در سی شارپ بنویسم
    یه تیبل داشته باشه
    1. تاریخ چک
    2. نام بانک
    3.مبلغ چک
    4.شماره چک
    5.شماره وام
    6. توضیحات

    بعد یه دکمه داشته باشه که این اطلاعات وارد و ثبت بشه..

    بعد می خوام یه صفحه داشته باشه که مثلا بزنم 91/05/25 و سرچ کنم لیست چک های اونروز رو بیاره و با دابل کلیک روی هر رکورد یه صفحه باز بشه که امکان ویرایش یا حذف بده..
    در ضمن مثلا لیست چم های یک روز رو که میاره امکان پرینت هم داشته باشه ...
    کمکم کنید ..
    فقط آشنا به پنجره های سی شارپ هستم و چیز زیادی نمی دونم..
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    اول بگو میخوای چطور با دیتابیس کار کنی.ado?linq?
    پیشنهاد میکنم ado
    مثالهاشو اینجا ببینید بعد شروع کنید به نوشتن مشکلی داشتید اینجا بپرسید:
    http://www.codeproject.com/Articles/...-for-beginners

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    دماوند
    سن
    32
    پست
    287

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    جالبه که هنوز هم کسایی ADO و Linq To SQL رو معرفی میکنند (با مقاله ای که در سال 2005 نوشته شده!) دوست عزیز این این تکنولوژی هایی که نام بردید مدت زیادی هستش مرده به حساب میان.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    جالبه که هنوز هم کسایی ADO و Linq To SQL رو معرفی میکنند (با مقاله ای که در سال 2005 نوشته شده!) دوست عزیز این این تکنولوژی هایی که نام بردید مدت زیادی هستش مرده به حساب میان.
    به این جمله دوستمون توجه کردی؟
    قط آشنا به پنجره های سی شارپ هستم و چیز زیادی نمی دونم..
    چیو تو ذهنت تداعی میکنه؟ هان؟ یه خورده فکر کن آقای mze666
    هان؟
    غصه تکنولوژیها رو نخورید همی الان میتونم بگم 80 درصد شرکتها دارن از این دو استفاده میکنن. مطمئن باش اگه دوستمون حرفه ای تر بودن صد در صد ef رو پیشنهاد میدادم.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    دماوند
    سن
    32
    پست
    287

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    عزیز من اینقدر زود ناراحت نشید و لحن تهاجمی به کار نبرید. بله ایشون گفتن چیز زیادی نمیدونن ولی کار با EF هم راحت تره و هم برای کسی که چیزی نمیدونه و میخواد یک تکنولوژی جدید رو یاد بگیره بهتر و باصرفه تره. وقتی میگه چیز زیادی بلد نیست پس ADO و Linq To Sql هم بلد نیست پس بهتره یکدفعه تکنولوژی ای یاد بگیره که در آینده هم به دردش بخوره.
    در مورد شرکت ها هم فکر نمی کنم 80 درصد این کارو بکنن ولی اگر اینطوره که شما میگین کار اشتباهی میکنن و هر کاری که شرکت ها میکنن لزوماً درست نیست. به نظرم اگر یه شرکت بخواد الان برنامه ای رو از اول بنویسه مطمئناً دیگه ADO و Linq To SQL رو انتخاب نمیکنه. مگر اینکه برنامه بزرگی رو سال ها پیش با یکی از این دو تکنولوژی نوشته باشه و دیگه تغییر براش مقرون به صرفه نباشه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    شما درست میفرمایید.

  7. #7

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    شما درست میفرمایید.
    میشه بیشتر توضیح بفرمایید..
    اکثر آموزش ها چیز زیادی نمی گن..
    مثلا یارو داره آموزش میده ...
    صاف میاد میگه متغیر فلان رو تعریف می کنیم..
    خب آقا جون تو بگو متغیر چیه کاراییش چیه.... فقط سر بسته توضیح میدن.. من یکسال و نیمه می خوام شارپ رو یاد بگیرم ولی آموزش جامعی پیدا نکردم.. وقت کلاس رفتن هم ندارم و البته از کلاسهایی که برای موارد دیگه کامپیوتر رفتم خوشم نیومده.... یارو نمی تونه سوال جواب بده فقط می خواد چیزی که بلده بگه

  8. #8

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    پیشنهاد من به شما اینه که اول کار وقت بذارید و ی کتاب در حد اشنایی به مسائل اولیه برنامه نویسی و اصول کار و اشنایی به زبان سی شارپ مطالعه کنید ؛ بعد از اون میتونید شروع به برنامه نویسی کنید و نمونه برنامه های دیگران رو ببینید و نمونه هایی رو برا خودتون بنویسید تا اینکه توانایی نوشتن برنامه های کاربردی پیدا کنید
    برا نوشتن برنامه های کاربردی عجله نکن و صبر و حوصله باید خرج بدی - به همین راحتی میگی ی دکمه باشه که زدم اطلاعاتم ثبت بشه یکی دیگه بزنم سرچ کنه - خب عزیز من حداقل بپرس برا ثبت اطلاعاتم باید چه مباحثی رو بدونم و یا برا گزارش گیری چه چیزایی و ...
    شروع کن و هرجا که تو مفهوم مباحث به مشکل برخوردی دوستان همین سایت هستن

    موفق باشی

  9. #9

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
    پیشنهاد من به شما اینه که اول کار وقت بذارید و ی کتاب در حد اشنایی به مسائل اولیه برنامه نویسی و اصول کار و اشنایی به زبان سی شارپ مطالعه کنید ؛ بعد از اون میتونید شروع به برنامه نویسی کنید و نمونه برنامه های دیگران رو ببینید و نمونه هایی رو برا خودتون بنویسید تا اینکه توانایی نوشتن برنامه های کاربردی پیدا کنید
    برا نوشتن برنامه های کاربردی عجله نکن و صبر و حوصله باید خرج بدی - به همین راحتی میگی ی دکمه باشه که زدم اطلاعاتم ثبت بشه یکی دیگه بزنم سرچ کنه - خب عزیز من حداقل بپرس برا ثبت اطلاعاتم باید چه مباحثی رو بدونم و یا برا گزارش گیری چه چیزایی و ...
    شروع کن و هرجا که تو مفهوم مباحث به مشکل برخوردی دوستان همین سایت هستن

    موفق باشی
    من توی پست بالا هم گفتم .. منبع خوبی پیدا نکردم که بخوام بخونم... همه ترجه منابع انگلیسی و نامفهموم بود.. دنبال یه کتاب یا منبع خوب می گردم

  10. #10
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    سلام دوست عزیز
    یقیناً این برنامه برای کسی که فقط با پنجره های سی شارپ آشناس خیلی زوده و بهتره دوستان قبل از ارائه راهکار برای استفاده از تکنولوژی های بانک اطلاعاتی، بهتره راهنمایی الگوریتمی بکنن
    ممکنه ایشون کار با کلمات کلیدی if -Foreach - switich - thread ,... رو بلد نباشن
    نیاز های این پروژه تا اونجایی که فکرم میرسه
    1- کار با event ها
    2- آشنایی با کلمات کلیدی
    3- کار با بانک اطلاعاتی
    4- ارسال متغیر و دیتاست به گزارشگیر
    کمک برای زمانی هست که در مسیر برنامه مشکلی پیش میاد دوستان راهکار میدن نه اینکه آشنایی با مبانی نداشته باشید
    بهتره به مطالعه یک کتاب بپردازید در غیر این صورت یک page کامل فروم میشه تاپیک های شما
    موفق باشی

  11. #11

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    بهتره به مطالعه یک کتاب بپردازید در غیر این صورت یک page کامل فروم میشه تاپیک های شما
    موفق باشی
    سلام..
    من توی پست بالا گفتم گه حرف شما رو قبول دارم ولی منبع جالبی پیدا نکردم واسه مطالعه.. ببخشیدا ولی کتابهایی که پیدا کردم هیچکدوم نمی تونه کاربر رو با مفاهیم اولیه آشنا بکنه چون صاف میرن سر اصل مطلب و از کلمات تخصصی استفاده می کنند که تا حالا بگوش کاربر نخورده..
    این حرف دل خیلی هاست...

  12. #12

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    نقل قول نوشته شده توسط farhad845 مشاهده تاپیک
    کسی نیست منبع مناسب پیدا کنه
    سلام دوست عزیز شما که مبتدی هستید و دنبال منبع آموزشی خوب میگیریدی این منبع آموزشی خیلی خوب هستن و باعث میشه به صورت حفه ای برنامه نویسی سی شارپ رو فرا بگیری.
    بفرمایید این آموزشی ها خوب هستن و بدرد شما میخوره برای یاد گیری سی شارپ
    http://persianit.net/%D9%85%D8%AC%D9...%B1%D9%BE.html
    http://persianit.net/learning-csharp...nd-series.html
    http://persianit.net/learning-csharp...rd-series.html
    این سه تا لینک اول با هم هستن و این جداس
    http://persianit.net/%D9%85%D8%AC%D9...%B1%D9%BE.html
    این آموزش حرف نداره برای سطح پیشرفته اول اون آموزشی ها رو نگاه کن بعد بیا سطح پیشرفته رو یاد بگیر. ولی حتما دانلود کن آخری رو دانلود نکنی ضرر کردی خیلی قشنگ یاد میده. خودم هم با فیلم آموزشی و یاد گرفتم ووقتی یاد گرفتم از بچه های سایت برای بیشتر یاد گرفتن کمک گرفتم.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    نقل قول نوشته شده توسط farhad845 مشاهده تاپیک
    سلام..
    من توی پست بالا گفتم گه حرف شما رو قبول دارم ولی منبع جالبی پیدا نکردم واسه مطالعه.. ببخشیدا ولی کتابهایی که پیدا کردم هیچکدوم نمی تونه کاربر رو با مفاهیم اولیه آشنا بکنه چون صاف میرن سر اصل مطلب و از کلمات تخصصی استفاده می کنند که تا حالا بگوش کاربر نخورده..
    این حرف دل خیلی هاست...
    فکر میکنی یقیه چطوری شروع کردن؟
    شب دعا کردم.صبح یک معلم خصوصی اومده پشت در خونمون گفته کمک نمیخوای؟ یا کتابی رو که میخواستم پست کردم برای انتشارات ناقوس و هفته بعد ترجمش رو برام فرستادن؟
    نه خیر قربان.باید یک مقدار بیشتر همت داشته باشید و تلاش کنید.با این بهانه ها که کتاب نیست و انگلیسیم ضعیفه و وسط مطلب و آخر مطلب و فلان و بهمان برنامه نویس نمیشید.
    یک انتخاب خیلی سادست.یا شما میخواهید برنامه نویس بشوید یا نمیخواهید.هیچ میانبری به کار نیست.

  14. #14

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    فکر میکنی یقیه چطوری شروع کردن؟
    شب دعا کردم.صبح یک معلم خصوصی اومده پشت در خونمون گفته کمک نمیخوای؟ یا کتابی رو که میخواستم پست کردم برای انتشارات ناقوس و هفته بعد ترجمش رو برام فرستادن؟
    نه خیر قربان.باید یک مقدار بیشتر همت داشته باشید و تلاش کنید.با این بهانه ها که کتاب نیست و انگلیسیم ضعیفه و وسط مطلب و آخر مطلب و فلان و بهمان برنامه نویس نمیشید.
    یک انتخاب خیلی سادست.یا شما میخواهید برنامه نویس بشوید یا نمیخواهید.هیچ میانبری به کار نیست.
    دوست عزیز من میگم یه منبع خوب که میشه ازش نتیجه گرفت بهم معرفی کنید... من که نمیگم تلاش نمی کنم .. من می خوام فقط از ابتدا راه رو اصولی برم تا به مشکل بر نخورم ...

  15. #15

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    واقعا گیرت کتابه !
    Microsoft Visual C#‎ 2012 Step By Step

    Author : john sharp
    Microsoft Press

    Microsoft Visual C#‎ 2010 Step by Step





    بتونی گیر بیاری عالیه
    خواستی زبان فارسی بگیری هم فرقی نمیکنه هرچی دوس داشتی بگیر همشون یکیه بچه های سایت کتاب های هاشمیان رو معرفی میکنن من ندیدم

  16. #16

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
    واقعا گیرت کتابه !
    Microsoft Visual C#‎‎‎ 2012 Step By Step

    Author : john sharp
    Microsoft Press

    Microsoft Visual C#‎‎‎ 2010 Step by Step





    بتونی گیر بیاری عالیه
    خواستی زبان فارسی بگیری هم فرقی نمیکنه هرچی دوس داشتی بگیر همشون یکیه بچه های سایت کتاب های هاشمیان رو معرفی میکنن من ندیدم
    من کتاب
    learn Microsoft Visual C#‎‎ 2010
    از
    Jhon Paul Muller
    رو دارم ولی بیشتر asp.net یاد میده تا سی شارپ ..
    مرسی

    هر دو کتابی که گفتی دانلود کردم


  17. #17

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    نقل قول نوشته شده توسط farhad845 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من میگم یه منبع خوب که میشه ازش نتیجه گرفت بهم معرفی کنید... من که نمیگم تلاش نمی کنم .. من می خوام فقط از ابتدا راه رو اصولی برم تا به مشکل بر نخورم ...
    دوست گرامی اون آدرس های که دادم خیلی بدردت میخورن برای یاد گیری https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1851894 برو اون فیلم های رو دانلود کن و سی شاپ رو یاد بگیر من خودم با اون فیلم ها یاد گرفتم برنامه نویسی رو قشنگ و استادن سایت برنامه نویسی هم من رو کمک کردن . از هرچی کتاب هم بهتر هستش آدم کتاب میخونه انگار قرص خواب میندازی از نوع قویش رو همون دیگه میگیری میخوابه ولی فیلم آموزشی بهتر هستش انگار داری فیلم سینمایی میبینی و خوش میاد میشنی پاش تازه بعضی موقع طرف از قصت یا غیر قصت تو کد نویسی اشتباه میکنه و اون رو رفع میکنه و متوجه میشی یه اشتباه رو چطور بر طرف کنی برای من که فیلم اموزشی یه منبع تفریح هستش که باعث میشه یاد بگریم و خوابم نبره و کتاب یه چیز خواب آلود هستش اگه نظر من رو میخواهی فیلم دانلود کن و حالیش رو ببر. و بهتر یاد بگیر و همیشه یاد بگیر اعلان به وسیله فیلم آموزشی که یاد گفتم دارم برنامه حسابداری مینویسم تا بفروشم.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    دوست عزیز کتاب آقایان
    محمد هاشمیان
    اسلام محمود زاده
    اینا pdf هستن شما اگه از pdf خوشت نمیاد هم می تونی از کتاب آموزش گام به گام اقای جعفر نژاد قمی استفاده کنی

    برای پایگاه داده من سایت w3school پیشنهاد می کنم عالیه

  19. #19

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    سلام ... دوستا عزیز کار من به اینجا رسیده...

    حالا واسه دکمه سرچ کد چی بنویسم
    دکمه سرچم کشویی هستش و یا شماره چک رو باید انتخاب کنه و سرچ کنه یا مبلغ یا تاریخ یا شماره وام..... میشه کمک کنید
    vam.jpg

  20. #20

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    سلام.. من با هنگامی که دکمه رو برای ثبت اطلاعات میزنم با این ارور مواجه میشم

    sdfgsdg.png

    اینم کدهای دکمه ADD هستش
      private void btnsave_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection conn = new SqlConnection();
    conn.ConnectionString =
    @"Data Source=.\SQLEXPRESS;
    AttachDBFilename=|DataDirectory|\Havale.mdf;
    Integrated Security=True;User Instance=True";
    conn.Open();

    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = conn;

    string sql = "insert into Vam (Date,Bank,shomarechek,Price,Vam,Status,More)";
    sql += "valuse ({0},'{1}',{2},{3},{4},'{5}','{6}')";
    sql = string.Format(sql,
    txtdate.Text,
    txtbank.Text,
    txthavale.Text,
    txtprice.Text,
    txtvam.Text,
    txtstatus.Text,
    txtmore.Text);

    cmd.CommandText = sql;
    cmd.ExecuteNonQuery();

    MessageBox.Show("اطلاعات ثبت گردید");
    this.Close();

    }


    جدول دیتایس هم اسمهاش ایناس
    Date,Bank,shomarechek,Price,Vam,Status,More

    همه از نوع nvarchar50

    میشه بگید مشکل از کجاست؟؟؟

  21. #21

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    مشکل شما توی قسمت دستور sql هست همونجایی که نوشتید valuse که باید تغییرش بدید به VALUES

  22. #22

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    نقل قول نوشته شده توسط Direlap مشاهده تاپیک
    مشکل شما توی قسمت دستور sql هست همونجایی که نوشتید valuse که باید تغییرش بدید به VALUES
    مرسی حل شد ..... فقط راهنمایی می کنید برای Date,Bank,shomarechek,Price,Vam نباید مقدار نال باشه..
    اگه نال بود گیر بده....

  23. #23

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    خودتون میتونید قبل اینکه به دیتابیس وارد کنید چک کنید ببینید خالی نباشه و بعد بریزید به دیتابیس.

  24. #24

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    پس کدی نداره.. چون می خواستم به طرف گیر بده اگه خالی موند.

    من دیتاگرید ویوم اسم دیتابیس عناصر دیتابیس رو نشون می ده چیکار کنم به جای date تاریخ بزنه..

  25. #25

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    کد داره و برای قبل از ورود اطلاعات به دیتابیس باید چک بکنید اون تکسن باکس هایی که ازشون اطلاعات رو میخونید خالی نباشن . اگه خالی بودن با پیغام به کاربر نشون بده که اونارو پر کنه.

    برای تغییر نام هدر دیتاگرید هم میتونی تو این پست بری هم گرافیکی هم به صورت کد توضیح دادن :

    https://barnamenevis.org/showthread.p...8%B1-grid-view

  26. #26

    نقل قول: روش ساخت برنامه ساده و ورود اطلاعات رو بنویسید...

    سوالتون کلی هست. طبق قوانین در هر تاپیک یک سوال بپرسید با ذکر جزئیات. البته تا اینجا هر چی پرسیدید تکراری بوده و با جستجو در سایت میتونستید به جواب برسید.
    اگر هم واقعا دارید از روی کتاب پیش میرید که سوال کردن نداره.

تاپیک های مشابه

  1. روش ساخت برنامه تحت ویندوز
    نوشته شده توسط bezar_405 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 16:19 عصر
  2. ساختن یک برنامه Robot برای ورود اطلاعات در فرم های Web
    نوشته شده توسط hosseinsinohe در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 29 بهمن 1388, 00:27 صبح
  3. مشکل ساده در ورود اطلاعات به بانک
    نوشته شده توسط smrb59 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 21 مرداد 1387, 14:49 عصر
  4. سوال: روش ساخت setup برای برنامه های جاوا
    نوشته شده توسط drwatson در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 خرداد 1387, 09:35 صبح
  5. سریع ترین دیتابیس نسبت به حجم اطلاعات برای ساخت برنامه کار..
    نوشته شده توسط پریسا نامدار در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 04 فروردین 1384, 12:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •