نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: خطا هنگام اتصال به بانک اطلاعاتی Access

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    خطا هنگام اتصال به بانک اطلاعاتی Access

    سلام دوستان

    علت این خطا چیه؟


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: خطا هنگام اتصال به بانک اطلاعاتی Access

    کانکشن رو قبول نمیکنه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: خطا هنگام اتصال به بانک اطلاعاتی Access

    چرا قبول نمیکنه؟مشکل کانکشن چیه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Helmod
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تبــریــز
    پست
    114

    نقل قول: خطا هنگام اتصال به بانک اطلاعاتی Access

    نقل قول نوشته شده توسط pesare مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    علت این خطا چیه؟


    خوب فکر کنم توی رشته اتصالی که ساختید از سیمیکالن های زیادی بعد از " \\ " استفاده کردید : ( مثلاً بعد از False )

    چرا این نوع کد رو امتحان نمی کنید ؟


     OleDbConnection A = new OleDbConnection();
    A.ConnectionString = "مسیر اتصال به پایگاه داده";
    A.Open();

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: خطا هنگام اتصال به بانک اطلاعاتی Access

    نقل قول نوشته شده توسط Helmod مشاهده تاپیک
    خوب فکر کنم توی رشته اتصالی که ساختید از سیمیکالن های زیادی بعد از " \\ " استفاده کردید : ( مثلاً بعد از False )

    چرا این نوع کد رو امتحان نمی کنید ؟


     OleDbConnection A = new OleDbConnection();
    A.ConnectionString = "مسیر اتصال به پایگاه داده";
    A.Open();

    حالا این خطا رو میده

  6. #6

    نقل قول: خطا هنگام اتصال به بانک اطلاعاتی Access

    تو اون ارور نوشته provider نه Provider.
    مطمئنید همون کدتونه؟
    شاید بی تاثیر نباشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Helmod
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تبــریــز
    پست
    114

    نقل قول: خطا هنگام اتصال به بانک اطلاعاتی Access

    نقل قول نوشته شده توسط pesare مشاهده تاپیک
    حالا این خطا رو میده

    کدوم خطا ؟؟؟؟؟!!

    لطفاً خطا رو بنویسید ببینیم چه خطائی میده ؟!
    آخرین ویرایش به وسیله Helmod : جمعه 25 مرداد 1392 در 23:12 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: خطا هنگام اتصال به بانک اطلاعاتی Access

    من از Access 2010 استفاده میکنم , رشته Connection String درسته؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Helmod
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تبــریــز
    پست
    114

    نقل قول: خطا هنگام اتصال به بانک اطلاعاتی Access

    نقل قول نوشته شده توسط pesare مشاهده تاپیک
    من از Access 2010 استفاده میکنم , رشته Connection String درسته؟
    دوست من لطفاً کدی رو که برای اتصال به پایگاه داده نوشتی رو بطور کامل بزار اینجا تا من نظر بتونم بدم


    در غیر این صورت اگه مایل باشی بگو تا من یه رشته اتصال بنویسیم

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: خطا هنگام اتصال به بانک اطلاعاتی Access

    وقتی از این کانکشن استفاده میکنم خطای ConnectionString Properties has not initialized رو میده :

    OleDbConnection con = new OleDbConnection();
    con.ConnectionString = "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=|DataDirectory|\\MyDB.accdb;Persist Security Info=False;";
    con.Open();



    وقتی از این کد استفاده میکنم کلمه Provider رو نمیشناسه :

    /string cs = @"provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=|DataDirectory|\MyDB.accdb;Persist Security Info=False;";


    از خطا ها هم بالا عکس گذاشتم

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: خطا هنگام اتصال به بانک اطلاعاتی Access

    از دوستان کسی نظری نداره؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا هنگام اتصال به بانک اطلاعاتی Access
    نوشته شده توسط SHD.NET در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آذر 1391, 11:44 صبح
  2. خطا در هنگام اتصال به بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط mahfeh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 دی 1389, 21:32 عصر
  3. سوال: خطا در اتصال به بانک اطلاعاتی Access
    نوشته شده توسط plato در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 20:29 عصر
  4. نحوه اتصال به بانک اطلاعاتی access توسط asp
    نوشته شده توسط hasti shirazy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مرداد 1387, 10:38 صبح
  5. خطا در اتصال به بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط saeid taheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 09 شهریور 1385, 18:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •