نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اجرای تابع عددی SQL در C#‎‎

  1. #1

    اجرای تابع عددی SQL در C#‎‎

    سلام
    من برای متغییر های یکی از تابع هام دو تا Function توی SQL ایجاد کردم که عدد Int رو برمیگردونه. توی برنامه فقط نمیدونم متغییرهام رو چه جوری مقدار دهی کنم .
    در واقع مشکل اینه که توی SQL که تابع رو اجرا میکنم عدد 2 رو برمیگردونه ولی اینجا عدد 0 رو برمیگردونه
    این تابع من توی SQL هست
    ALTER Function [dbo].[Dore1](@First nvarchar(50) ,@second nvarchar(50))
    Returns int
    as
    Begin

    Declare @Tedad int


    set @tedad= (select COUNT(sh_gharardad) From OrgGharardad where OrgGhAghdDate Between @First and @second)
    return @Tedad
    End

    و این کد برنامه ام هست
    int dore1, dore2;
    ConnectDb Contact = new ConnectDb();
    Contact.connect();
    SqlCommand Cmd = new SqlCommand("dore1", cnn);
    SqlCommand Cmd2 = new SqlCommand("dore2", cnn);
    Cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    Cmd2.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cnn.Open();

    Cmd.Parameters.AddWithValue("@First", txt_1_aghaz.Text);
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@Second", txt_1_payan.Text);

    dore1=Convert.ToInt32( Cmd.ExecuteScalar());



    Cmd2.Parameters.AddWithValue("@First2", txt_2_aghaz.Text);
    Cmd2.Parameters.AddWithValue("@second2", txt_2_payan.Text);

    dore2= Convert.ToInt32( Cmd2.ExecuteScalar());

    CreateChart(dore1, dore2);
    cnn.Close();

  2. #2

    نقل قول: اجرای تابع عددی SQL در C#‎‎

    توابع رو نمیتونید به صورت مستقیم صدا بزنید.
    دستور زیر رو اجرا کنید

    SqlCommand Cmd = new SqlCommand("Select dbo.dore1(@First, @Second)", cnn);
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@First", txt_1_aghaz.Text);
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@Second", txt_1_payan.Text);
    ...

    یا یک SP درست کنید و دستورات TSQL بالا رو توی اون قرار بدید.
    به سوالات خصوصی پاسخ داده نمی شود.

  3. #3

    نقل قول: اجرای تابع عددی SQL در C#‎‎

    ممنونم م م م م . درست شد . با همین گزینه ی بالا
    یه سوال SP چی هست ؟

  4. #4

    نقل قول: اجرای تابع عددی SQL در C#‎‎

    یه سوال SP چی هست ؟
    Stored Procedure
    به سوالات خصوصی پاسخ داده نمی شود.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با اجرای تابع sql در ef
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 28 تیر 1391, 12:56 عصر
  2. اجرای یک فایل SQL
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش Foxpro
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 12 بهمن 1384, 13:23 عصر
  3. اجرای تابع با اولویت بسیار بالا
    نوشته شده توسط DrDelphi2003 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 دی 1384, 11:31 صبح
  4. Start سرویسهای ویندوز از طریق اجرای Exe از SQL در XP
    نوشته شده توسط maaryaam در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 شهریور 1384, 21:10 عصر
  5. تابع در sql
    نوشته شده توسط masoode در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مهر 1383, 19:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •