نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: لیستی شبیه به لیست سبد خرید دیجی کالا

  1. #1
    کاربر جدید آواتار Tender_1372
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    زمین خدا
    سن
    30
    پست
    24

    Question لیستی شبیه به لیست سبد خرید دیجی کالا

    سلام دوستان عزیز

    من دارم روی یک پروژه ای کار میکنم که در قسمتی از اون باید یکسری اطلاعات رو توی یک لیست نشون بدم و کاربر بتونه توی هر سطر تغییرات ایجاد کنه مثل لیستی که در قسمت سبد خرید توی دیجی کالا استفاده شده

    «توی این آدرس»

    ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین...

  2. #2
    کاربر جدید آواتار Tender_1372
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    زمین خدا
    سن
    30
    پست
    24

    نقل قول: لیستی شبیه به لیست سبد خرید دیجی کالا

    دوستان لطفا یه راهنمایی کنین ، من بدجور نیاز دارم به این قسمت....

    بازم ممنون بخاطر لطفتون

  3. #3
    کاربر جدید آواتار Tender_1372
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    زمین خدا
    سن
    30
    پست
    24

    نقل قول: لیستی شبیه به لیست سبد خرید دیجی کالا

    دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟؟؟؟!!!!!!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: لیستی شبیه به لیست سبد خرید دیجی کالا

    سلام.
    دقیقا کجاش مشکل داری؟
    باید لیست سفارشی درست کنی، میتونی از gridview یا listview استفاده کنی

  5. #5
    کاربر جدید آواتار Tender_1372
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    زمین خدا
    سن
    30
    پست
    24

    نقل قول: لیستی شبیه به لیست سبد خرید دیجی کالا

    سلام دوست عزیز

    من میتونم که کنترل رو سفارشی کنم ولی مشکلی که هست اینه که نمیتونم به اون Textbox توی Listveiw یا Datalist دسترسی پیدا کنم...

    و غیر از اون میشه که راهنمایی کنین که چجوری میتونم به کنترل هایی که Run Time ساختم دسترسی داشته باشم؟؟؟

    ممنون از لطفتون

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: لیستی شبیه به لیست سبد خرید دیجی کالا

    نقل قول نوشته شده توسط Tender_1372 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    من میتونم که کنترل رو سفارشی کنم ولی مشکلی که هست اینه که نمیتونم به اون Textbox توی Listveiw یا Datalist دسترسی پیدا کنم...
    با استفاده از کد زیر میتونی به کنترلهای توی Listveiw یا Datalist دسترسی داشته باشی
    فرض کن میخوای به label با نام lblCode دسترسی داشته باشی:

    Label lbl=(Label)ListView.FindControl("lblCode");
    lbl.text=...


    سوال دومتو بیشتر توضیح بده،

  7. #7
    کاربر جدید آواتار Tender_1372
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    زمین خدا
    سن
    30
    پست
    24

    نقل قول: لیستی شبیه به لیست سبد خرید دیجی کالا

    ممنون بابت کمک و راهنماییت دوسته عزیز

    نقل قول نوشته شده توسط nice_boy_a مشاهده تاپیک
    با استفاده از کد زیر میتونی به کنترلهای توی Listveiw یا Datalist دسترسی داشته باشی
    فرض کن میخوای به label با نام lblCode دسترسی داشته باشی:

    Label lbl=(Label)ListView.FindControl("lblCode");
    lbl.text=...
    مگه اینجوری به تمامی سطرها دسترسی پیدا نمیکنی؟؟
    مثلا اگه 5 رکورد توی لیست باشه با این کد تمامی 5 رکورد مقدار Label شون میاد؟؟


    نقل قول نوشته شده توسط nice_boy_a مشاهده تاپیک
    سوال دومتو بیشتر توضیح بده،
    من با کد ازقسمت سی شارپ و حلقه ی for یک سری Object رو ساختم و توی فرم انداختم از طریق InnerHtml

    حالا میخوام به اون Objectها دسترسی داشته باشم و مقدار ازشون بگیرم

    چجوری اینکارو کنم؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: لیستی شبیه به لیست سبد خرید دیجی کالا

    نقل قول نوشته شده توسط Tender_1372 مشاهده تاپیک
    مگه اینجوری به تمامی سطرها دسترسی پیدا نمیکنی؟؟
    مثلا اگه 5 رکورد توی لیست باشه با این کد تمامی 5 رکورد مقدار Label شون میاد؟؟
    بله به همه دسترسی داری

    وقتی آبجکت ساختی باید بهشون ID و Name بدی.
    واسه دسترسی بهشون بلد نیستم، سرچ میکنم اگه چیزی دستگیرم شد بهت میگم

  9. #9
    کاربر جدید آواتار Tender_1372
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    زمین خدا
    سن
    30
    پست
    24

    نقل قول: لیستی شبیه به لیست سبد خرید دیجی کالا

    خیلی ممنونم از کمکت دوست عزیز

    نقل قول نوشته شده توسط nice_boy_a مشاهده تاپیک
    بله به همه دسترسی داری
    اگه بخوام به یه سطر خاص دسترسی داشته باشم چه کنم؟؟یا اینکه بخوام تک تک سطر هارو به تنهایی چک کنم و برای هرکدوم جواب خاصی داشته باشم؟؟ متوجه منظورم میشین که چی میخوام دوسته عزیز؟ با حلقه 4 باید انجام بدم دیگه؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط nice_boy_a مشاهده تاپیک
    وقتی آبجکت ساختی باید بهشون ID و Name بدی.
    نمیدونم از روشی که من استفاده میکنم شما استفاده کردین یا نه ولی اونجا دقیقا باید کد خام Html رو بنویسی و عین خود ASP.Net نیست که دسترسی ها کامل باشه

    مثلا نمونه اش اینه :

    String Td = "<center>";
    String Td_Style = "";
    String Td_Seprater = "<div style='width:20px;'></div>";

    Td += Td_Seprater;
    //
    for (int i = 0; i < datatable.Rows.Count; i++)
    {
    Td_Style = "width:200px;float:right;padding-right:40px;padding-top:20px;";
    //
    Td += "<div style='" + Td_Style + "'><a href='unknown.aspx?id=" +
    datatable.Rows[i]["row1"].ToString() + "'><img width='200px' height='180px'" +
    " src='~/" +
    ()datatable.Rows[i]["row2"].ToString + "'>" +
    "</a><br/><center><a href='unknown.aspx?id=" + datatable.Rows[i]["row1"].ToString() +
    "'>" + datatable.Rows[i]["row2"].ToString() + "</a><br/><label style=''>" +
    datatable.Rows[i]["row3"].ToString() + "</label></center></div>" +
    Td_Seprater;
    //

    }
    //
    Td += "</center>";
    //
    td_gallery.InnerHtml = Td;


    متوجه منظورم شدی دوست عزیز؟
    حالا فرض کن بجای اون لینک یه Textbox باشه که من متنش رو نیاز داشته باشم

    باید چیکار کنم؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط nice_boy_a مشاهده تاپیک
    واسه دسترسی بهشون بلد نیستم، سرچ میکنم اگه چیزی دستگیرم شد بهت میگم
    ممنون از لطفت دوسته عزیز

  10. #10
    کاربر جدید آواتار Tender_1372
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    زمین خدا
    سن
    30
    پست
    24

    نقل قول: لیستی شبیه به لیست سبد خرید دیجی کالا

    دوستان شما راه حل دیگه ای واسه اینکار به ذهنتون میاد؟؟

    ممنون میشم اگه با هم در میون بزاریمشون

  11. #11
    کاربر جدید آواتار Tender_1372
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    زمین خدا
    سن
    30
    پست
    24

    نقل قول: لیستی شبیه به لیست سبد خرید دیجی کالا

    دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنین منو
    هر روشی رو امتحان میکنم جواب نمیگیرم

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: لیستی شبیه به لیست سبد خرید دیجی کالا

    ببین مشکلتو درست فهمیدم؟
    شما میخوای یه سری کنترل رو با کد به فرم اضافه کنی، و بعد بهشون دسترسی داشته باشی؟ (مثلا مقدار اگه textBox بود بتونی مقدارشو دریافت کنی؟)
    مشکلت همینه دوست عزیز؟

    اگه مشکلت همینه، کنترل هاس سمت سرور میخوای ایجاد کنی؟ یا سمت کلاینت؟

  13. #13
    کاربر جدید آواتار Tender_1372
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    زمین خدا
    سن
    30
    پست
    24

    نقل قول: لیستی شبیه به لیست سبد خرید دیجی کالا

    آره دوست عزیز مشکلم دسترسی نداشتن به این کنترل هاست

    نقل قول نوشته شده توسط nice_boy_a
    اگه مشکلت همینه، کنترل هاس سمت سرور میخوای ایجاد کنی؟ یا سمت کلاینت؟
    متوجه منظورت نمیشم دوست عزیز
    چه فرقی دارن؟؟ این دوتا؟ و اینکه چه امکاناتی به برنامه نویس میدن یا ازش میگیرن؟؟

    ممنون

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: لیستی شبیه به لیست سبد خرید دیجی کالا

    نقل قول نوشته شده توسط Tender_1372 مشاهده تاپیک
    متوجه منظورت نمیشم دوست عزیز
    چه فرقی دارن؟؟ این دوتا؟ و اینکه چه امکاناتی به برنامه نویس میدن یا ازش میگیرن؟؟
    سمت سروز مثله TextBox و Button و ...
    سمت کلاینت مثله Div و Table و span و ...

  15. #15
    کاربر جدید آواتار Tender_1372
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    زمین خدا
    سن
    30
    پست
    24

    نقل قول: لیستی شبیه به لیست سبد خرید دیجی کالا

    مرسی الان متوجه شدم

    هیچ فرقی نمیکنه واسم دوسته عزیز

    فقط میخوام بهشون دسترسی داشته باشم و این Object ها توی Postback و این چیزا بهم نریزه و اینکه رویداد هم بهشون بچسبونم

    ممنون

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: لیستی شبیه به لیست سبد خرید دیجی کالا

    واسه اینکه تو postback بهم نریزه مجبوری بزاریشون تو page_load

    if (IsPostBack)
    {
    TextBox t = new TextBox();
    t.ID = "txtSample";
    t.Text = "salam";
    t.TextChanged += new System.EventHandler(this.t_TextChanged);
    form1.Controls.Add(t);
    }


    اینم رویداد textChange

    protected void t_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {

    }

  17. #17
    کاربر جدید آواتار Tender_1372
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    زمین خدا
    سن
    30
    پست
    24

    نقل قول: لیستی شبیه به لیست سبد خرید دیجی کالا

    مرسی دوست عزیز

    این روش ساختنشون بود دیگه

    چجوری بهشون دسترسی پیدا کنم؟؟

    ممنون بازم

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: لیستی شبیه به لیست سبد خرید دیجی کالا

    این خط رو سراسری تعریف میکنی

    TextBox t = new TextBox();


    و بعد هر جا خواستی ازش استفاده کن، مثلا تو رویداد کلیک دکمه

    t.Text=...

  19. #19
    کاربر جدید آواتار Tender_1372
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    زمین خدا
    سن
    30
    پست
    24

    نقل قول: لیستی شبیه به لیست سبد خرید دیجی کالا

    دوسته عزیز این واسه جاییه که من بخوام یک کنترل ایجاد کنم
    ولی چیزی که من نیازدارم مجموعه ای از کنترل هاست که هرکدوم شاید یک حالت خاص بگیرن توسط کاربر

    ممنون

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: لیستی شبیه به لیست سبد خرید دیجی کالا

    بیشتر توضیح بده، منظورت از حالت خاص چیه ؟

  21. #21
    کاربر جدید آواتار Tender_1372
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    زمین خدا
    سن
    30
    پست
    24

    نقل قول: لیستی شبیه به لیست سبد خرید دیجی کالا

    نقل قول نوشته شده توسط nice_boy_a مشاهده تاپیک
    بیشتر توضیح بده، منظورت از حالت خاص چیه ؟
    منظورم اینه که مثلا اگه 5 تا Textbox بسازیم توی فرم به این شکل و بخوایم مقدار ازش بگیریم شاید هرکدومشون یک متن متفاوت داشته باشن و ما میخوایم اینارو تک تک چک کنیم

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد سبد خرید
    نوشته شده توسط mehdi_vb در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 دی 1391, 15:10 عصر
  2. مبتدی: ساخت سبد خرید شبیه این
    نوشته شده توسط behrouz110 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 بهمن 1390, 22:59 عصر
  3. لیستی شبیه به لیست دوستان مسنجر یاهو
    نوشته شده توسط oYaMaa در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 05 بهمن 1390, 23:58 عصر
  4. چندین سوال درباره ایجاد سبد خرید
    نوشته شده توسط mahmood_comp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1384, 08:22 صبح
  5. ایجاد سبد خرید
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 15 آذر 1384, 09:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •