نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ارور هنگام وصل شدن به بانک اطلاعاتی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    ارور هنگام وصل شدن به بانک اطلاعاتی

    من کد زیر رو نوشتم ولی هنگام اجرا ارور می دهد.

    private void GetTableInformation()
    {
    try
    {
    OleDbConnection objconnection =
    new OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=|DataDirectory|\\Database1.accdb");
    OleDbDataAdapter objDataAdapter = new OleDbDataAdapter();
    DataSet objDataSet = new DataSet();

    objDataAdapter.SelectCommand = new OleDbCommand();
    objDataAdapter.SelectCommand.Connection = objconnection;

    objDataAdapter.SelectCommand.CommandText =
    @"SELECT ID, EmailName, DateDate
    FROM tblResume";

    objDataAdapter.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;

    objconnection.Open();
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, "tblResume");
    objconnection.Close();

    dgvResume.DataSource = objDataSet.Tables["tblResume"];
    dgvResume.Columns["ID"].Visible = false;
    dgvResume.Columns["EmailName"].HeaderText = "ایمیل";
    dgvResume.Columns["EmailName"].AutoSizeMode = DataGridViewAutoSizeColumnMode.Fill;
    dgvResume.Columns["DateDate"].HeaderText = "تاریخ ارسال";
    dgvResume.Columns["DateDate"].AutoSizeMode = DataGridViewAutoSizeColumnMode.Fill;
    }
    catch (Exception)
    {

    }
    }

    به برک پوینت برای catch می ذارم که وقتی F11 رو می زنم این ارور رو نشون می ده:
    Unrecognized database format 'E:\Programming\Resume\Resume\bin\Debug\Database1. accdb'.
    حتی این دوتا سایت باحالم دارم که همه کانکشنارو نوشته ولی بازم نشد.
    اولی
    دومی
    آخرین ویرایش به وسیله forodo : شنبه 26 مرداد 1392 در 19:37 عصر


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,918

    نقل قول: ارور هنگام وصل شدن به بانک اطلاعاتی

    اینطوری تست کنید:
    "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=C:\marcelo.accdb;Jet OLEDB:Database Password=MyDbPassword;"

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: ارور هنگام وصل شدن به بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    اینطوری تست کنید:
    "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=C:\marcelo.accdb;Jet OLEDB:Database Password=MyDbPassword;"
    دیتابیس من پسورد نداره ولی هم با پسورد و هم بدون پسور گذاشتم ولی نشد.
    اینطوری نوشتم نشد.
    در اصل می خوام دیتابیس رو کنار فایل EXE برنامه بزارم و نیازی به آدرس دهی نباشه.
    اونطوری که شما گفتید رو نوشتم ولی بازم نشد:

    "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=E:\\Programming\\Resume\\Resume\\bin\\Debug \\Database1.accdb;"

    این ارور رو می ده:

    The 'Microsoft.ACE.OLEDB.12.0' provider is not registered on the local machine.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: ارور هنگام وصل شدن به بانک اطلاعاتی

    این مشکل از 64 بیت و 32 بیتی بودن افیس هستش.

    نسخه 64 بیت را نصب کنید حل میشه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: ارور هنگام وصل شدن به بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_7610 مشاهده تاپیک
    این مشکل از 64 بیت و 32 بیتی بودن افیس هستش.

    نسخه 64 بیت را نصب کنید حل میشه.
    من اینجوری نوشتم:

    "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=|DataDirectory|\\Database1.accdb"

    و این ارور رو می ده برای چیه؟

    Unrecognized database format 'E:\Programming\Resume\Resume\bin\Debug\Database1. accdb'.

    لطفاً یه راه حل برای همین آفیس 32 بیتم بگید تا بعداً عوضش کنم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: ارور هنگام وصل شدن به بانک اطلاعاتی

    یکی به دادم برسه
    اول کار گیر کردم.

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,906

    نقل قول: ارور هنگام وصل شدن به بانک اطلاعاتی

    سلام دوست عزیز
    برنامه ای که من نوشتم فایل access رو با پسوند mdb و روی office 2003 ذخیره کردم و روی 32 و 64 داره به خوبی کار می کنه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: ارور هنگام وصل شدن به بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    برنامه ای که من نوشتم فایل access رو با پسوند mdb و روی office 2003 ذخیره کردم و روی 32 و 64 داره به خوبی کار می کنه
    یک سوال و یک خواهش.
    پسوند mdb چطور ساخته می شود چون حتی من save as هم زدم فقط با پسوند accdb ذخیره می کنه. آفیس من 2010 هستش.
    خواهش می کنم آدرس کانکشنی که استفاده کردید رو قرار دهید تا من اون رو تست کنم.
    با تشکر

  9. #9
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,906

    نقل قول: ارور هنگام وصل شدن به بانک اطلاعاتی

    سلام
    قبلا در تاپیکی دیگه قرار دادم دوباره میذارم
    کانکشن:
    OleDbConnection con = new OleDbConnection(@"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0  ;Data Source='D:\MyProgram\mydb.mdb'");


    آفیس 2003:
    روی عکس فولدر کلیک کردم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: ارور هنگام وصل شدن به بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام
    قبلا در تاپیکی دیگه قرار دادم دوباره میذارم
    کانکشن:
    OleDbConnection con = new OleDbConnection(@"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0  ;Data Source='D:\MyProgram\mydb.mdb'");


    آفیس 2003:
    روی عکس فولدر کلیک کردم
    خدا خیرت بده.
    هم کارم راه افتاد که اینطوری نوشتم که هرجا exe برنامه بود دیتابیس هم همونجا باشه دیگه مشکلی وجود نداشته باشه:

    "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=|DataDirectory|\\Database3.mdb"

    هم ساختن پسوند mdb رو یاد گرفتم.
    می تونید بگید که اون ارور اول برای چی هستش؟ یعنی باید پسوندی که در کانشکن گذاشته می شه فقط mdb باشه و از accdb ایراد می گیره یا چیز دیگیه؟

    بعد یه سوال هم داشتم.
    شما که جزو مدیرا هستی می تونید به من بگید من چطوری می تونم اون تاپیکایی که خودم ساختم رو همه شونو پیدا کنم؟
    بازم فراوان ممنون

  11. #11
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,906

    نقل قول: ارور هنگام وصل شدن به بانک اطلاعاتی

    سلام
    خدا خیرت بده.
    خواهش می کنم
    می تونید بگید که اون ارور اول برای چی هستش؟ یعنی باید پسوندی که در کانشکن گذاشته می شه فقط mdb باشه و از accdb ایراد می گیره یا چیز دیگیه؟
    من کلا accdb کار نمی کنم ولی تا اونجایی که می دونم باید روی سیستم مقصد هم engine ش باید باشه
    بعد یه سوال هم داشتم.
    شما که جزو مدیرا هستی می تونید به من بگید من چطوری می تونم اون تاپیکایی که خودم ساختم رو همه شونو پیدا کنم؟
    والا مشکلی پیش اومده برای پست های ارسالی که آپدیت نمیشن در تالار مدیران هم مطرح کردم ولی متاسفانه جوابی نگرفتم ولی بازم پیگیر میشم
    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا هنگام وصل شدن به بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط mazaher5723 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 23 خرداد 1392, 12:20 عصر
  2. ارور هنگام وصل شدن به بانک اطلاعاتی sql .
    نوشته شده توسط RIG000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 24
    آخرین پست: چهارشنبه 24 فروردین 1390, 13:10 عصر
  3. مشکل با وصل شدن به بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط emad_67 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 29
    آخرین پست: سه شنبه 17 فروردین 1389, 13:36 عصر
  4. پیغام خطا هنگام وصل شدن به بانک
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 13 مهر 1387, 22:32 عصر
  5. چگونگی وصل شدن به بانک اطلاعاتی Sqlserver در#c؟
    نوشته شده توسط mahbod در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 31 مرداد 1384, 21:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •