نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: انداختن عکس به صورت اسلایدشو بعد از فراخوانی از بانک اطلاعاتی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    انداختن عکس به صورت اسلایدشو بعد از فراخوانی از بانک اطلاعاتی

    سلام
    من می خوام هرچی عکس در داخل یک جدول از بانکی اطلاعاتی هست رو بیاره و اونارو هر مثلاً 5 ثانیه یک بار عوض کنه و داخل پیکچر باکس نمایش دهد.
    زمانش رو می دونم که با تایمر حله ولی کدی که باید بنویسم تا عکس در حال نمایش رو با عکس بعدی عوض کنه نمی دونم چیه.
    عکسها رو از بانک اطلاعاتی می خونه.
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: انداختن عکس به صورت اسلایدشو بعد از فراخوانی از بانک اطلاعاتی

    خب همین تایمرو زمان که بدونی حله ! در هر اجرای تایمر یک عکس رو فراخوانی میکنی - توی جدولتون اگه ایدی هم ذخیره میکنین ( شماره عکس ) اخرین ایدی رو ذخیره کن تا متوجه باشی که چندمین رکورد رو باید برگردونی و نحوه ی برگرداندن ی رکورد خاص رو هم از این لینک میتونید پیدا کنید - تو این لینک پروژه ای هست در مورد صفحه بندی گرید ولی خب شما کوئری رو ببین که چجوری رکوردهای مورد نظرش رو برمیگردونه و ازش استفاده کن جهت برگردوندن عکس مورد نظرت از دیتابیس

    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: انداختن عکس به صورت اسلایدشو بعد از فراخوانی از بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
    خب همین تایمرو زمان که بدونی حله ! در هر اجرای تایمر یک عکس رو فراخوانی میکنی - توی جدولتون اگه ایدی هم ذخیره میکنین ( شماره عکس ) اخرین ایدی رو ذخیره کن تا متوجه باشی که چندمین رکورد رو باید برگردونی و نحوه ی برگرداندن ی رکورد خاص رو هم از این لینک میتونید پیدا کنید - تو این لینک پروژه ای هست در مورد صفحه بندی گرید ولی خب شما کوئری رو ببین که چجوری رکوردهای مورد نظرش رو برمیگردونه و ازش استفاده کن جهت برگردوندن عکس مورد نظرت از دیتابیس

    موفق باشی
    ممنون از راهنماییتون
    یهو یادم به دیتاگریدویو افتاد به خودم گفتم چه کاریه که با بانک در ارتباط باشم.
    هنگام لود صفحه عکسارو داخل گریدویو می ریزم و کارم رو با اون انجام میدم.
    تو تایمر اینو نوشتم. هر 2 ثانیه این کارو انجام می ده.

    private void timer3_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    if (SlideCount >= PictureCount)
    {
    SlideCount = 0;
    }
    picBox.Image = (Image)imageConverter.ConvertFrom(dataGridView1.Ro ws[SlideCount].Cells["Picc"].Value);
    SlideCount++;
    }

    برای رفتن به عکس بعدی:

    private void nextImg_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    timer3.Enabled = false;
    PauseOrMove = 1;
    SlideCount++;
    if (SlideCount >= PictureCount)
    {
    SlideCount = 0;
    }
    picBox.Image = (Image)imageConverter.ConvertFrom(dataGridView1.Ro ws[SlideCount].Cells["Picc"].Value);
    }

    برای رفتن به عکس قبلی:

    private void prevImg_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    timer3.Enabled = false;
    PauseOrMove = 1;
    SlideCount--;
    if (SlideCount < 0)
    {
    SlideCount = PictureCount - 1;
    }
    picBox.Image = (Image)imageConverter.ConvertFrom(dataGridView1.Ro ws[SlideCount].Cells["Picc"].Value);
    }

    یک ساعت بود راههای مختلف رو تست می کردم.
    وقتی سوالم رو اینجا پرسیدم انگار مغزم وا شد یهو یاد گریدویو افتادم.
    بازم از کمک شما ممنونم.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هرجا که دلم خوش باشه
    پست
    81

    نقل قول: انداختن عکس به صورت اسلایدشو بعد از فراخوانی از بانک اطلاعاتی

    چرا از دیتا تیبل به جای دیتا گرید ویو استفاده نمیکنی؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: انداختن عکس به صورت اسلایدشو بعد از فراخوانی از بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط setareh masompoor مشاهده تاپیک
    چرا از دیتا تیبل به جای دیتا گرید ویو استفاده نمیکنی؟؟؟؟
    بلد نیستم.
    چه فرقی داره؟
    کدوم بهتره و از چه لحاظ؟
    این چیزیه که نوشتم و هنگام لود صفحه عکسارو می ریزه داخل گریدویو:

    private void GetPicturesPaths()
    {
    try
    {

    OleDbConnection objconnection =
    new OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=|DataDirectory|\\radman.mdb;Persist" +
    " Security Info=True;Jet OLEDB:Database Password=123456");
    OleDbDataAdapter objDataAdapter = new OleDbDataAdapter();
    DataSet objDataSet = new DataSet();

    objDataAdapter.SelectCommand = new OleDbCommand();
    objDataAdapter.SelectCommand.Connection = objconnection;

    objDataAdapter.SelectCommand.CommandText = @"SELECT PictureID, Picc
    FROM tblPicturess";

    objDataAdapter.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;

    objconnection.Open();
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, "tblPersonal");
    objconnection.Close();

    dataGridView1.DataSource = objDataSet.Tables["tblPersonal"];
    dataGridView1.Columns["PictureID"].HeaderText = "ردیف";
    dataGridView1.Columns["PictureID"].AutoSizeMode = DataGridViewAutoSizeColumnMode.Fill;
    dataGridView1.Columns["Picc"].Visible = false;

    PictureCount = dataGridView1.Rows.Count;


    }
    catch (Exception)
    {

    }
    }

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هرجا که دلم خوش باشه
    پست
    81

    نقل قول: انداختن عکس به صورت اسلایدشو بعد از فراخوانی از بانک اطلاعاتی

    دیتا تیبل یا دیتاست جایی که نتیجه جستجو رو داخلش میشه نگه داشت تو این از دیتا ست استفاده کردی خب اینم خوبه
    حالا به جای اینکه بیای دیتا ست رو به دیتا گرید ویو وصل کنی بیا یه رویداد بنویس که ورودیش همین دیتاستت باشه بعد یه حلقه بذار که این کد داخلش اجرا میشه


    objDataSet.Tables["tblPersonal"].Rows[اسم ستون][شمارنده حلقه].ToString()

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: انداختن عکس به صورت اسلایدشو بعد از فراخوانی از بانک اطلاعاتی

    خیلی کار ها میشه انجام داد دیتا ست یا دیتا تیبل من نظرم اینه که گرید کارتو زشت می کنه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: انداختن عکس به صورت اسلایدشو بعد از فراخوانی از بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط sohil_ww مشاهده تاپیک
    خیلی کار ها میشه انجام داد دیتا ست یا دیتا تیبل من نظرم اینه که گرید کارتو زشت می کنه
    visible گریدویوم false.
    کسی اونو نمی بینه.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: انداختن عکس به صورت اسلایدشو بعد از فراخوانی از بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط forodo مشاهده تاپیک
    visible گریدویوم false.
    کسی اونو نمی بینه.
    ای کلک کامپیوترم می پیچونی

    این سورس نگاه کن شای به کارت بیاد

    دانلود

    البته الان دارم می رم بیرون زیاد وقت نداشتم روش کار کنم
    ولی یه فکر هایی روش دارم ان شاالله شب اگه خدا قسمت کرد انجام میدم

    در ضمن بانکشم از آقای خوخان گرفتم و تو این برنامه استفاده کردم
    ان شاالله که مشکلی نداشته باشن ایشان

  10. #10

    نقل قول: انداختن عکس به صورت اسلایدشو بعد از فراخوانی از بانک اطلاعاتی

    visible گریدویوم false.
    کسی اونو نمی بینه.
    اخه این چه کاریه
    البته اگه تعداد رکوردها زیاد نمیشه اشکال نداره ولی بازم از گرید استفاده نکن
    خب اگه تعداد رکوردها زیاد بشه بازگردانی مثلا 100 تا عکس فک کنم زمان بر باشه ( من تست نکردم ولی اصولی نیست کارت )
    بیا همون روشی که گفتمو استفاده کن تا در موقع لزوم فقط ی دونه عکس رو لود کنی

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در فراخوانی از بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط forodo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 مرداد 1392, 16:27 عصر
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1392, 00:04 صبح
  3. سوال: خطا در تبدیل عکس به byte و وراد کردن آن در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط amin_sltny در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 21 اسفند 1390, 12:24 عصر
  4. ذخیره عکس به صورت blob بعد نمایشش تو qreport
    نوشته شده توسط tik_tak در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 26 مهر 1387, 16:21 عصر
  5. عکس به صورت
    نوشته شده توسط bebakhshid در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1384, 19:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •