نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: افزودن فایل به رفرنس(خطای اسمبلی)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار asadegha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    اینجا، همه جا، هیچ جا، چه فرقی داره؟
    پست
    274

    Question افزودن فایل به رفرنس(خطای اسمبلی)

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من فایل Microsoft.DirectX.dll رو از آدرس C:\Windows\Microsoft.NET\DirectX for Managed Code\1.0.2902.0 به رفرنس پروژم اضافه کردم.

    یه نمونه هم ایجاد کردم.
    Vector3 x = new Vector3();


    حالا وقتی پروژه رو اجرا می کنم، error می ده. با این عنوان:
    ّFileLoadException was unhandled

    و این مضمون:
    Mixed mode assembly is built against version 'v1.1.4322' of the runtime and cannot be loaded in the 4.0 runtime without additional configuration information.

    چند روزه درگیر این مورد هستم و هنوز نتونستم جوابی برای حل این مسئله پیدا کنم.
    اگه اطلاعاتی در این باره دارین ممنون میشم راهنماییم کنین.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asadegha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    اینجا، همه جا، هیچ جا، چه فرقی داره؟
    پست
    274

    نقل قول: افزودن فایل به رفرنس(خطای اسمبلی) فوری

    پیدا کردم جوابشو.
    حطوط قرمز رنگ باید در فایل app.config اضافه بشن.

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    <configuration>
    <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/>
    </startup>

    </configuration>

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونگی افزودن فایل به اسمبلی برنامه
    نوشته شده توسط amireto در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 تیر 1389, 00:54 صبح
  2. پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 08 فروردین 1389, 11:52 صبح
  3. افزودن فایل db در برنامه #c
    نوشته شده توسط sara.f در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 24 آذر 1388, 22:15 عصر
  4. سوال: برنامه بازیابی فایل پاک شده با اسمبلی
    نوشته شده توسط hosikj در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 09:49 صبح
  5. فراخوانی یک فایل هگز دریک برنامه اسمبلی
    نوشته شده توسط figural world در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 فروردین 1386, 11:18 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •