نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چگونه چند عدد را با هم جمع کنم؟

  1. #1

    چگونه چند عدد را با هم جمع کنم؟

    می خواهم در طراحی ماشین حساب با هر بار کلیک کردن دکمه + اعداد داخل TEXTبا هم جمع شوند ولی من دو متغیر دارم و به همین خاطر فقط دو عدد با هم جمع می شوند بلد نیستم این کار را تعمیم دهم .لطفا کمکم کنید!
    (دکمه های عملگر را به صورت آرایه تعریف کرده ام)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    نمونه کدهای این برنامه بسیار زیاده جستجو کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    سابستان
    پست
    191
    من که منظور شما را نفهمیدم. meh_secure درسته که سوال این دوست عزیز کمی ابتدائیه ولی ممکنه تازه کار باشند. اگه می خواستند جستجو کنند که اینجا یه تاپیک باز نمی کردند

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار touraj
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    341
    من هم قبلاً همین مشکل رو داشتم. باید براش اولویت عملگر رو تعریف کنی. یعنی اول ضرب، بعد تقسیم و بعدش هم جمع و منها رو قرار بدی. کد سورسش زیاده. البته خیلیهاش هم درست کار نمیکنن. من الان نمونه ای ندارم که بهت بدم. ولی یادمه اون موقع از بین 14 تا برنامه فقط یکیش درست کار کرد که یه ایتالیایی هم اونو نوشته بود.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار perfeshnal
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران
    پست
    924
    سلام
    این یک سورس ماشین حسابه امیدوارم بدردت بخوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار perfeshnal
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران
    پست
    924
    اگه سوال دیگه ای هم داشتی بپرس تا جواب تو من یا دوستان دیگه بدن

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amirsadeghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    system32\amir.ocx
    پست
    514
    سلام
    نگاه کن برای راحت تر بودن سورستو بزار تا من مشکلشو رفع کنم و بهت کامل شدشو بدم
    فعلا بای

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301
    midoni sare chey?
    u vaghti ke yeki az 4 dokmey (+,*,-,/) ro az roye keyboard zadi bayad mohtaviate text ro to motagheyere avalet berizi ba text ro pak koni. ke u hamchin kari nemikoni

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301
    agar be barnamey jenabe ("perfeshnal") ham negah koni ham moshkelo dare

  10. #10
    سلام.
    من تازه کار با vb6 را شروع کردم. در یک برنامه که برای تمرین نوشتم میخوام دو متغیر رو با هم جمع کنم و در متغیر سوم ذخیره کنم و نهایتاا در label نشون بدم. اما وقتی از علامت + استفاده میکنم به صورت & به اون نگاه میکنه و وقتی مثلا میخوام 1+2 رو جمع کنم مینویسه 21 در صورتی که من میخوام 3 بنویسه.البته من میخوام که دو عدد رو از 2 تا textbox بگیره و در نهایت با زدن دکمه Cmd جمع دو عدد رو در label نشون بده. البته در مورد ضرب و تقسیم مشکلی نداره کدی که نوشتم به صورت زیره :
    Private Sub cmd1_Click()
    Dim a, b, c As Integer
    a = Txt1.Text
    b = txt2.Text
    c = a + b

    lbl1.Caption = c
    End Sub


    lbl نام label , همچنین txt1 , txt2 نام دوتا textbox وهمچنین cmd نام دکمه ی command است.
    لطفا بگید اشکال از چیه؟

  11. #11
    با سلام خدمت شما .مقادیری که در داخل textbox قرارمی گیرند از نوع رشته می باشند .شما باید برنامه به شکل زیر بنویسید
    dim a as integer ,b as integer , c as integer
    a=val(txt1.text)
    b=val(txt2.text)
    c=a+b
    lbl1.caption=str(c)

    تابع val برای تبدیل رشته به عدد استفاده می شود .
    تابع str برای تبدیل عدد به رشته

    موفق باشید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار perfeshnal
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران
    پست
    924
    سلام

    بهتره که کدهاتون رو به این صورت قرار بدید از تگ کد استفاده کنید.
    Private Sub Cmd1_Click()

    Dim a As Integer, b As Integer, c As Integer
    a = Val(Txt1.Text)
    b = Val(Txt2.Text)
    c = a + b
    lbl1.Caption = Str(c)

    End Sub

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •