نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پر کردن دیتاتیبل با ارایه

  1. #1

    پر کردن دیتاتیبل با ارایه

    سلام دوستان
    من برای پر کردن یک دیتاتیبل با ارایه مشکل دارم
    در این تاپیک مقادیری رو وارد ارایه می کنیم
    https://barnamenevis.org/showthread.php?414648-%D8%AC%D8%AF%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B3-%DB%8C%DA%A9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA%D8%B1


    حالا می خوام مقادیر ارایه رو بریزم تو یک سطر در دیتاتیبل و اون دیتاتیبل هم به گرید ویو وصل هست و نمایش میده مقادیر رو
    این کدش هست ممنون میمش راهنماییم کنید
     string nemoneh = "[['123','128','2223550.00',92/02/11]";
    Regex pattren = new Regex("[\\[\\]]");
    string test = pattren.Replace(nemoneh, string.Empty);

    string[] numbers = Regex.Matches(test, @"\d+").OfType<Match>().Select(m => m.Value).ToArray();
    String[] Result = test.Split(new char[] { ',' }, StringSplitOptions.None);
    //MessageBox.Show(Result[2]);
    DataTable tabl = new DataTable();
    tabl.Columns.Add("aval");
    tabl.Columns.Add("dovom");
    tabl.Columns.Add("sevom");
    tabl.Columns.Add("tarikh");
    DataRow row2 = tabl.NewRow();
    for(int i=0;i<Result.Length;i++){
    //tabl.Columns.Add(Result[i]);

    row2[i] = Result[i];
    }

    حالا ممکنه تعداد این ارایه result چند صدتا باشه بنابراین راهی رو می خوام که مقادیر در داخل تیبل ریخته بشه تا در اخر که مقادیر در دیتاتیبل ریخته شد اون مقادیر رو پاس بدم به جداول دیتابیسم
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: پر کردن دیتاتیبل با ارایه

    ی foreach بزارید روی آرایه
    و داخل حلقه اطلاعاتشو بریزید توی datatable

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: پر کردن دیتاتیبل با ارایه

    چه کاریه آخه؟
    چرا از VirtualMode ه DataGridView استفاده نمیکنید؟تینطوری میتونید هر مقدار که نیاز دارید از source بخونید.
    فقط قبل از اینکه بپرسید چیه جست و جو کنید.

  4. #4

    نقل قول: پر کردن دیتاتیبل با ارایه

    خوب چیه:)
    اگر می دونستم که سوال نمی کردم
    VirtualMode رو نمی دونم چیه حالا جستجو می کنم
    مثال میزنم
    یه ارایه دوبعدی دنده ای دارم که بعد از اینکه پر شد هر عضو بعد دوم رو باید به صورت بالا تجزیه کنم و بریزم داخل جدولم در دیتابیس
    حالا چون می خواستم چندین بار اتصال به دیتابیس نداشته باشم و کار رو یکجا انجام بدم
    گفتم اول بریزمش داخل دیتاتیبل بعد یکجا مقادیر داخل دیتاتیبل رو بریزم داخل جدول درون دیتابیسم
    ممنون fastcode عزیز بابت پاسخت

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: پر کردن دیتاتیبل با ارایه

    منظورم از جست و جو همون Virtual Mode بود.
    البته الان که دوباره نگاه میکنم این سوال هم قبلا پرسیده شده.

  6. #6

    نقل قول: پر کردن دیتاتیبل با ارایه

    راهی که رفتید درسته فقط داخل for متد Add رو صدا نزدید:
    table.Rows.Add(row2);

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در وصل کردن دیتاتیبل به گزارش Stimulsoft
    نوشته شده توسط S_VB.max در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1392, 17:28 عصر
  2. مشکل در وصل کردن دیتاتیبل به گزارش Stimulsoft
    نوشته شده توسط S_VB.max در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1392, 17:22 عصر
  3. ذخیره کردن محتویات یک ارایه روی هارد دیسک
    نوشته شده توسط sevenboys در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 خرداد 1392, 16:25 عصر
  4. اضافه کردن به یک ارایه
    نوشته شده توسط sevenboys در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 آذر 1391, 18:02 عصر
  5. سوال: سوال در مورد اضافه کردن خانه با ارایه
    نوشته شده توسط hno2005 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1391, 18:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •