نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: ارسال کوئری ها به کریستال ریپورت با entity framework

  1. #1

    ارسال کوئری ها به کریستال ریپورت با entity framework

    سلام

    دوستان من گزارش خودمو توی محیط کریستال ریپورت طراحی کردم حالا میخواام یک کوئری را به کریسیتال ریپورت ارسال کنم با ADO براحتی اینکار را رانجام میدادم ولی با EF مشکل دارم.

    https://barnamenevis.org/showthread.p...8%B2%D8%B4+ado



    این تاپیک هم مطالعه کردم ولی مشکلم حل نشد

    چطوری باید یک کوئری را با EF به کریستال ریپورت بفرستم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: ارسال کوئری ها به کریستال ریپورت با entity framework

    دوست عزیز کریستال ریپورت یه منبع داده میخواد حالا میخوای یه دیتاتیبل باشه یا یک کوئری باشه مثلا شما چطور اطلاعاتت رو گرید لود میکنی این هم همونه فقط یه چند تا مرحله ساده داره که سرچ کنی فراوانه ضمنا قرار شد دیتابیس رو بذاری خوخان یه نمونه برات بذاره!!!!!

  3. #3

    نقل قول: ارسال کوئری ها به کریستال ریپورت با entity framework

    سلام
    کدهایی که نوشتی قرار بده دوستان ببینن و در مورد نحوه انجام کارت هم توضیح بده

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: ارسال کوئری ها به کریستال ریپورت با entity framework

    من یهنمونه ساده میذارم شما اول یه سند کریستا اضافه کن و جدولت و فیلدهات رو انتخاب کن بعد هم یه فرم جدید و یه کریستا ریپورت ویور بهش اضافه کن و تو روال لودش یه کدی مثل این بنویس
     using (fuleEntities1 fule = new fuleEntities1())
    {
    try
    {
    var data = fule.Table1.ToList();
    ReportDocument rd = new ReportDocument();
    rd.Load("CrystalReport1.rpt");
    rd.SetDataSource(data);
    crystalReportViewer1.ReportSource = rd;
    crystalReportViewer1.Show();
    }
    catch (Exception exception)
    {

    MessageBox.Show(exception.Message) ;
    }
    }

    برای گزارش های سفارشی کوئری دلخواهت رو بنویس

  5. #5

    نقل قول: ارسال کوئری ها به کریستال ریپورت با entity framework

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    من یهنمونه ساده میذارم شما اول یه سند کریستا اضافه کن و جدولت و فیلدهات رو انتخاب کن بعد هم یه فرم جدید و یه کریستا ریپورت ویور بهش اضافه کن و تو روال لودش یه کدی مثل این بنویس
     using (fuleEntities1 fule = new fuleEntities1())
    {
    try
    {
    var data = fule.Table1.ToList();
    ReportDocument rd = new ReportDocument();
    rd.Load("CrystalReport1.rpt");
    rd.SetDataSource(data);
    crystalReportViewer1.ReportSource = rd;
    crystalReportViewer1.Show();
    }
    catch (Exception exception)
    {

    MessageBox.Show(exception.Message) ;
    }
    }

    برای گزارش های سفارشی کوئری دلخواهت رو بنویس
    تشکر از پاسخ شما


    DB_Entities1 fule = new DB_Entities1();

    try
    {
    var data = fule.tbl_kharid.ToList();
    ReportDocument rd = new ReportDocument();
    rd.Load("CrystalReport2.rpt");
    rd.SetDataSource(data);
    crystalReportViewer1.ReportSource = rd;
    crystalReportViewer1.Show();
    }
    catch (Exception exception)
    {

    MessageBox.Show(exception.Message);
    }


    یه فرم جدید ساختم و در فرم اولی یه دگمه گذاشتم و فرم گزارشمو فراخوانی کردم کد بالا را در لود فرم گزارش نوشتم در فرم گزارش یک crystalReportViewer1 گذاشتم ولی ارور زیر را میده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ارسال کوئری ها به کریستال ریپورت با entity framework

    نقل قول نوشته شده توسط csharpprogramer88 مشاهده تاپیک
    تشکر از پاسخ شما


    DB_Entities1 fule = new DB_Entities1();

    try
    {
    var data = fule.tbl_kharid.ToList();
    ReportDocument rd = new ReportDocument();
    rd.Load("CrystalReport2.rpt");
    rd.SetDataSource(data);
    crystalReportViewer1.ReportSource = rd;
    crystalReportViewer1.Show();
    }
    catch (Exception exception)
    {

    MessageBox.Show(exception.Message);
    }


    یه فرم جدید ساختم و در فرم اولی یه دگمه گذاشتم و فرم گزارشمو فراخوانی کردم کد بالا را در لود فرم گزارش نوشتم در فرم گزارش یک crystalReportViewer1 گذاشتم ولی ارور زیر را میده
    بهترین کا اینه که یه لیست درست کنین و بعد از پر کردن لیست از محتویات جدول مورد نظر اونو به گزارش پاس بدین یه چیزی شبیه این :

    private void button4_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 f2 = new Form2();
    CrystalReport1 _Rpt = new CrystalReport1();

    List<k_info> list_Test = new List<k_info>();
    using (kalaEntities _tempdbEntities = new kalaEntities())
    {
    list_Test = _tempdbEntities.k_info.ToList();
    }

    _Rpt.SetDataSource(list_Test);
    f2.crystalReportViewer1.ReportSource = _Rpt;
    f2.crystalReportViewer1.RefreshReport();
    }

  7. #7

    نقل قول: ارسال کوئری ها به کریستال ریپورت با entity framework

    دوست عزیز میشه با EF مثال بزنی؟ چون من ef تازه کارمممممممم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ارسال کوئری ها به کریستال ریپورت با entity framework

    نقل قول نوشته شده توسط csharpprogramer88 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز میشه با EF مثال بزنی؟ چون من ef تازه کارمممممممم
    این نمونه رو با گزارش ساز rdlc کار کردم و با همون شیوه ارسال لیست صورت می گیرد
    مطمئن باش کریستال هم به همین ترتیبه با یه کم تغییرات می شه با کریستال هم انجام داد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar ef1.rar‏ (305.2 کیلوبایت, 41 دیدار)

  9. #9

    نقل قول: ارسال کوئری ها به کریستال ریپورت با entity framework

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    این نمونه رو با گزارش ساز rdlc کار کردم و با همون شیوه ارسال لیست صورت می گیرد
    مطمئن باش کریستال هم به همین ترتیبه با یه کم تغییرات می شه با کریستال هم انجام داد

    list_Test = _tempdbEntities.k_info.ToList();

    اینجا شما داری اطلاعات جدول را در یه لیست میریزید؟

    اصلا چرا لیست؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ارسال کوئری ها به کریستال ریپورت با entity framework

    بزارین یه توصیه براتون بکنم
    اگه با ef کار می کنین و اگه ورژن vs تون 2010 هستش و باز اگه کریستال ریپورتتون ورژن آپدیت شده نباشه بنابراین دچار مشکل خواهید شد چون کریستال نسخه پایین با entity fremwork 4 کار نمی کنه
    یا اینکه باید entity fremwork پروژه رو روی ورژن3 یا 3.5 ست کنین که در این صورت هم با ef دچار مشکل می شوید
    پس بهتره از گزارش ساز Stimulsoft Reports استفاده کنین

  11. #11

    نقل قول: ارسال کوئری ها به کریستال ریپورت با entity framework

    یعنی ارور پست 5 بخاطر اختلاف ورژن هاست؟

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: ارسال کوئری ها به کریستال ریپورت با entity framework

    شما این رو قبل از خط آخر appconfig اضافه کن ببین چی میشه؟!!
    <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
    <supportedRuntime version="v4.0"/>
    </startup>

  13. #13

    نقل قول: ارسال کوئری ها به کریستال ریپورت با entity framework

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    شما این رو قبل از خط آخر appconfig اضافه کن ببین چی میشه؟!!
    <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
    <supportedRuntime version="v4.0"/>
    </startup>
    به خط آخر اضافه کردم ارور میده

  14. #14

    نقل قول: ارسال کوئری ها به کریستال ریپورت با entity framework

    پارامتری که به متد load


    rd.Load("CrystalReport2.rpt");


    میفرستی یا باید ادرس کامل فایل کریستال باشه و یا فایل کریستال رو کنار exe برنامه قرار بدی

  15. #15

    نقل قول: ارسال کوئری ها به کریستال ریپورت با entity framework

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
    پارامتری که به متد load


    rd.Load("CrystalReport2.rpt");


    میفرستی یا باید ادرس کامل فایل کریستال باشه و یا فایل کریستال رو کنار exe برنامه قرار بدی
    توی مسیر bin/debug گذاشتم ولی ارور زیر را میده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ارسال کوئری ها به کریستال ریپورت با entity framework

    نقل قول نوشته شده توسط csharpprogramer88 مشاهده تاپیک
    توی مسیر bin/debug گذاشتم ولی ارور زیر را میده
    البته این ارور ربطی به فایل کریستال نداره ومربوط می شه به نحوه مقدار دهی دیتاتیبل داخل دیتاست
    واما بعد...
    از کدوم ورژن کریستال استفاده می کنی منظورم اینه که توی framweork4 مشکل نداره ؟
    اصلا دیتاست توی پروژه تون بکار بردین ؟
    فیلدهای گزارشتون رو قبل از اینکه در فرم مربوطه فراخوانی بشن از کدوم دیتاتیبل مقدار دهی کردین ؟
    آخرین ویرایش به وسیله khokhan : دوشنبه 28 مرداد 1392 در 14:53 عصر

  17. #17

    نقل قول: ارسال کوئری ها به کریستال ریپورت با entity framework

    من با ef کار کردم

    کریستال 2013
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: ارسال کوئری ها به کریستال ریپورت با entity framework

    این یه نمونه دان
    من کریستال ام 2010 هست و با دات نت فزیم ورک 4
    برای سازگاری با فریم ورک 4 کافیه این رو تو فایل app.config اضافه کنی
    <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
    <supportedRuntime version="v4.0"/>
    </startup>


  19. #19
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ارسال کوئری ها به کریستال ریپورت با entity framework

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    این یه نمونه دان
    من کریستال ام 2010 هست و با دات نت فزیم ورک 4
    برای سازگاری با فریم ورک 4 کافیه این رو تو فایل app.config اضافه کنی
    <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
    <supportedRuntime version="v4.0"/>
    </startup>

    با سلام
    آقای esafb52 عزیز این که شد همون لیستی که من صبح پیشنهاد دادم وایشون قبول نکردند

    List<Table1> data = new List<Table1>();
    using (Database1Entities fule = new Database1Entities())
    {
    try
    {

    data = fule.Table1.ToList();
    ReportDocument rd = new ReportDocument();
    rd.Load("CrystalReport2.rpt");
    rd.SetDataSource(data);
    crystalReportViewer1.ReportSource = rd;
    crystalReportViewer1.Show();
    }

    این دوستمون می خواهند با همون کد پست 5 گزارششون رو درست کنند

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: ارسال کوئری ها به کریستال ریپورت با entity framework

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    با سلام
    آقای esafb52 عزیز این که شد همون لیستی که من صبح پیشنهاد دادم وایشون قبول نکردند

    List<Table1> data = new List<Table1>();
    using (Database1Entities fule = new Database1Entities())
    {
    try
    {

    data = fule.Table1.ToList();
    ReportDocument rd = new ReportDocument();
    rd.Load("CrystalReport2.rpt");
    rd.SetDataSource(data);
    crystalReportViewer1.ReportSource = rd;
    crystalReportViewer1.Show();
    }

    این دوستمون می خواهند با همون کد پست 5 گزارششون رو درست کنند
    دقیقا جناب استاد خوخان عزیز ولی با اون خطوط مشکل کریستا برای دات نت 4 حل شد

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ارسال کوئری ها به کریستال ریپورت با entity framework

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    دقیقا جناب استاد خوخان عزیز ولی با اون خطوط مشکل کریستا برای دات نت 4 حل شد
    این هم نمونه پیشنهادی من
    پروژه ef قبلی منتهی این بار با کریستال واما نه با لیست که از طریق کلک مرغابی اون هم از نوع زیر آبی
    قبل از اجرای پروژه فایل دیتابیس رو از پوشه DB داخل پوشه debug کپی کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar ef1.rar‏ (339.1 کیلوبایت, 37 دیدار)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال چند پارامتر به کریستال ریپورت توسط سی شارپ
    نوشته شده توسط Padrone در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 18 اسفند 1391, 10:41 صبح
  2. ارسال دستورات SQL به کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط seniamail در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1387, 16:01 عصر
  3. ارسال یک مقدار به کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط Esmail-Sanaei در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 20 خرداد 1387, 14:42 عصر
  4. ارسال SQL query به کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط mzamani در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1385, 13:47 عصر
  5. ارسال SQL query به کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط mzamani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1385, 14:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •