نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوالاتی در مورد ذخیره سازی و بارگذاری اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL با استفاده از LINQ در سی شارپ

  1. #1

    سوالاتی در مورد ذخیره سازی و بارگذاری اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL با استفاده از LINQ در سی شارپ

    سلام من تازه دارم با بانک اطلاعاتی کار میکنم (SQL با LINQ)
    یاد گرفتم که با کلاس linq واسه برقراری ارتباط بین یک DataGridView استفاده کنم




    var db = new mydataDataContext();




    واسته اضافه کردن رکورد با استفاده از تکست باکس ، اینکار رو انجام میدم :


    string _questions = txtquestions.Text;
    string _answers = txtanswers.Text;
    var db = new mydataDataContext();
    tbl tb = new tbl()
    {
    Questions = _questions,
    Answers = _answers
    };
    db.tbl.InsertOnSubmit(tb);
    db.SubmitChanges();
    dataGridView1.DataSource = db.tbl;


    خب سوال اولم اینه که چطوری موقعه ی رویداد SelectionChanged در DataGridView این کدها رو بزارم و بعد از پر کردن یک سطر ، خودکار ذخیره شه ؟(یعنی دیگه از تسکت باکس واسه اضافه کردن استفاده نکنم)

    سوال دوم اینکه چطوری میتونم یک گزینه بزارم که مثلا منِ کاربر خودم دیتابیس رو بسازم (یعنی دیگه نیازی نباشه که حتما من بیام دیتابیس رو بزارم کنار برنامه)

    سوال سوم که مربوطه به سوال دومی ، چطوری با استفاده از OPENDIALOGE برای ذخیره سازی(ایجاد یک دیتابیس با OPENDIALOGE و ذخیره سازی آن در پوشه ای که کاربر میخواهد ، و یک گزینه که کاربر به جای SAVE AS ، که میشه همین کاری که گفتم ، گزینه ی SAVE داشته باشه و توی آخرین جایی که ذخیره یا بارگذاری شده ، دیتابیس رو به روز کنه) و بارگذاری دیتابیس با استفاده از OPENDIALOGE این کار ها رو انجام بدم ؟



    سوال چهارم چطوری اطلاعات ListBox ، TextBox ،RadioButton ، CheckBox ، ComboBox ، TreeView و ListView رو در بانک ذخیره کنم ؟

    سوال پنجم اطلاعات چندین فرم رو چطوری ذخیره میکنند؟ ( مثلا ما توی فرم2 ، 5تا تکست باکس و یک ListBox داریم) چطوری توی بانک ذخیره کنیم ؟

    سوال ششم چطوری بدون باز کردن یک فرم ، میشه آیتم به یک لیست باکس اضافه کرد ؟

    ممنون میشم جواب بدید

  2. #2
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: سوالاتی در مورد ذخیره سازی و بارگذاری اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL با استفاده از LINQ در سی

    سلام دوست عزیز جهت ارتباط موثر و نتیجه بهتر قبل از زدن تاپیک قوانین فعالیت در سایت و این بخش را مطالعه کنید. در هر تاپیک یک سوال مطرح می شود. جستجو کنید اگر در سایت نتیجه نگرفتید برای سوالتون تاپیک بزنید

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه
    نوشته شده توسط ali_najari در بخش VB.NET
    پاسخ: 35
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1391, 01:07 صبح
  2. سوال: سوالاتی در مورد Setup سازی
    نوشته شده توسط ahmad_lovely در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 16
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مهر 1389, 18:16 عصر
  3. سوال: ذخیره اطلاعات در بانک اطلاعاتی sql
    نوشته شده توسط J A V I D در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 16 خرداد 1389, 12:10 عصر
  4. آموزش: ذخیره سازی و استخراج عکس از بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط General-Xenon در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 31 فروردین 1389, 22:23 عصر
  5. کمک در مورد ذخیره سازی در SQL
    نوشته شده توسط hjran abdpor در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1388, 17:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •