نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خواندن کلمات فارسی اینکود شده (دریافت از وب)

  1. #1

    خواندن کلمات فارسی اینکود شده (دریافت از وب)

    سلام
    سورس وب پیج را میخونم
    ولی کلماتی را که به صورت اینکود شده تعریف شده ان را نمیدونم چجوری بخونمشون
    چه کنم ؟

    مثلا اینجوریه جمله ای که دریافت شده
    اینکود شده است چجوری بخونمشون ؟
    اقا اینجا نمشه کد شده بزار هرچی کد میزارم برمیگردونه به نوشته......

  2. #2

    نقل قول: خواندن کلمات فارسی اینکود شده (دریافت از وب)

    منضورتونو متوجه نمیشم یعنی Unicode میخواین اما Ansi میگیره؟(منضورتون از کد شده اینه)
    یا نه مثلا base 64 یا یه الگوریتم کد داره؟

  3. #3

    نقل قول: خواندن کلمات فارسی اینکود شده (دریافت از وب)

    نقل قول نوشته شده توسط aliagamon مشاهده تاپیک
    منضورتونو متوجه نمیشم یعنی Unicode میخواین اما Ansi میگیره؟(منضورتون از کد شده اینه)
    یا نه مثلا base 64 یا یه الگوریتم کد داره؟
    من مثلا میخوام اینجوری نمایش داده بشه :
    همینجوری تستی
    ولی به جاش کد شده نشون داده میشه (فکر میکنم کد utf-8 هست)
    مانند تصویر زیر :
    e.png
    http://i.imgur.com/gEgvLsV.png

  4. #4

    نقل قول: خواندن کلمات فارسی اینکود شده (دریافت از وب)

    از این کد استفاده کنید
    http://stackoverflow.com/questions/3...maticaly-in-ne

  5. #5

    نقل قول: خواندن کلمات فارسی اینکود شده (دریافت از وب)

    نقل قول نوشته شده توسط aliagamon مشاهده تاپیک
    از این کد استفاده کنید
    http://stackoverflow.com/questions/3...maticaly-in-ne
    دوست عزیز بسیار متشکرم از شما
    ولی اینجوری که شما میگی خیلی بده......چرا ؟
    جواب من را با از خودتون مقایسه کنید :

    جواب سوالات خودم را معمولا خودم میدهم
    چرا..!!!!
    اینم جواب این سوالمه
    WebUtility.HtmlDecode(txt);


    امیدوارم به کار شخص دیگری بیاید
    و از یه نفر دیگه زمان کمتری بگیره تا بفهمه چجوری این کار را بکنه......
    موفق باشید

  6. #6

    نقل قول: خواندن کلمات فارسی اینکود شده (دریافت از وب)

    فکرشم نمیکردم اینقدر راحت باشه در هر صورت شرمنده نتونستم کمک کنم

  7. #7

    نقل قول: خواندن کلمات فارسی اینکود شده (دریافت از وب)

    از Uri.UnescapeDataString() هم میتونی استفاده کنید.

    string str = Uri.UnescapeDataString("%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D 8%AF%D9%86-%DA%A9%D9%84%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%AF-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%28%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%D8%A8%29");
    MessageBox.Show(str);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل خواندن کلمات فارسی یک کوکی با jquery
    نوشته شده توسط behnam1447 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 اسفند 1391, 07:54 صبح
  2. مبتدی: مشکل در خواندن کلمات فارسی دو سیلابی از یک Combobox
    نوشته شده توسط MozenAbasi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 13 اسفند 1390, 12:58 عصر
  3. سوال: mysql , خواندن کلمات فارسی
    نوشته شده توسط arash2105 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 مرداد 1389, 21:39 عصر
  4. چرا در این اسکریپت کلمات فارسی خراب شده‌اند
    نوشته شده توسط forouzan در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 تیر 1389, 12:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •