نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل نمایش پایگاه داده با PDO

  1. #1

    مشکل نمایش پایگاه داده با PDO

    سلام دوستان گلم

    فایل Connect.php

    <?php

    $host = 'localhost';
    $username = 'root';
    $password = '';
    $dbname = 'college';
    try {
    $conn = new PDO("mysql:host = $host;dbname = $dbname",$username,$password);
    return $conn;
    }
    catch(PDOExceptaion $e) {
    echo "Can not Connet to Database";
    exit();
    }
    ?>


    فایل Index.php

    <?php
    require_once("connect.php");
    ?>
    <!doctype html>
    <html lang="en">
    <head>
    <meta charset="UTF-8">
    <title>Connect to MYSQL With PDO</title>
    </head>
    <body>
    <table border = 1>
    <tr>
    <th>Name</th>
    <th>Family</th>
    <th>Avreage</th>
    </tr>
    <?php
    $sql = 'Select * from students';
    foreach ($conn -> query($sql) as $row) {


    ?>
    <tr>
    <td><?php echo $row['fname']; ?>&nbsp;</td>
    <td><?php echo $row['lname']; ?>&nbsp;</td>
    <td><?php echo $row['avrage']; ?>&nbsp;</td>
    </tr>
    <?php } ?>
    </table>
    </body>
    </html>


    بعد از اجرا این خطا رو می ده :
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\xampp\htdocs\pdo\index.php on line 19
    خط 19 هم Foreach هست

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: مشکل نمایش پایگاه داده با PDO

    فایل php.ini رو چک کنید ببیند که extension=php_pdo_mysql.dll پشت این ; نباشه !

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: مشکل نمایش پایگاه داده با PDO

    این درست هست



    $sth = $conn->prepare($sql);
    $sth->execute();
    $result = $sth->fetchAll();





    شما باید $result رو توی foreach بزارید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: مشکل نمایش پایگاه داده با PDO

    نقل قول نوشته شده توسط navid3d_69 مشاهده تاپیک
    این درست هست



    $sth = $conn->prepare($sql);
    $sth->execute();
    $result = $sth->fetchAll();





    شما باید $result رو توی foreach بزارید
    کد خودشون هم درست است !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: مشکل نمایش پایگاه داده با PDO

    بدون statement کار کنه PDO

  6. #6

    نقل قول: مشکل نمایش پایگاه داده با PDO

    نقل قول نوشته شده توسط engmmrj مشاهده تاپیک
    فایل php.ini رو چک کنید ببیند که extension=php_pdo_mysql.dll پشت این ; نباشه !
    ممنون از پاسخت
    ولی درست نشد

  7. #7

    نقل قول: مشکل نمایش پایگاه داده با PDO

    نقل قول نوشته شده توسط navid3d_69 مشاهده تاپیک
    این درست هست



    $sth = $conn->prepare($sql);
    $sth->execute();
    $result = $sth->fetchAll();





    شما باید $result رو توی foreach بزارید
    ممنون
    متوجه نشدم ، میشه همین کد من رو تغییر بدید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: مشکل نمایش پایگاه داده با PDO

    این کد رو جای کد قلی بزارین


    $sql = 'Select * from students';
    $sth = $conn->prepare($sql);
    $sth->execute();
    $result = $sth->fetchAll();


    foreach ($result as $key=>$row) {


  9. #9

    نقل قول: مشکل نمایش پایگاه داده با PDO

    کد شما رو جایگزین کردم ، خطا رفع شد ولی اطلاعات نمایش داده نشد !

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: مشکل نمایش پایگاه داده با PDO

    نقل قول نوشته شده توسط PHPOnline مشاهده تاپیک
    کد شما رو جایگزین کردم ، خطا رفع شد ولی اطلاعات نمایش داده نشد !
    چون در اون کد اطلاعات Print نشده !@

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: مشکل نمایش پایگاه داده با PDO

    نقل قول نوشته شده توسط PHPOnline مشاهده تاپیک
    سلام دوستان گلم

    فایل Connect.php

    <?php

    $host = 'localhost';
    $username = 'root';
    $password = '';
    $dbname = 'college';
    try {
    $conn = new PDO("mysql:host = $host;dbname = $dbname",$username,$password);
    return $conn;
    }
    catch(PDOExceptaion $e) {
    echo "Can not Connet to Database";
    exit();
    }
    ?>


    فایل Index.php

    <?php
    require_once("connect.php");
    ?>
    <!doctype html>
    <html lang="en">
    <head>
    <meta charset="UTF-8">
    <title>Connect to MYSQL With PDO</title>
    </head>
    <body>
    <table border = 1>
    <tr>
    <th>Name</th>
    <th>Family</th>
    <th>Avreage</th>
    </tr>
    <?php
    $sql = 'Select * from students';
    foreach ($conn -> query($sql) as $row) {


    ?>
    <tr>
    <td><?php echo $row['fname']; ?>&nbsp;</td>
    <td><?php echo $row['lname']; ?>&nbsp;</td>
    <td><?php echo $row['avrage']; ?>&nbsp;</td>
    </tr>
    <?php } ?>
    </table>
    </body>
    </html>


    بعد از اجرا این خطا رو می ده :
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\xampp\htdocs\pdo\index.php on line 19
    خط 19 هم Foreach هست
    خوب باید هم error میگرفتید , نحوه کار کردن با PDO رو اگر کمی جستجو می کردید حتما به نتیجه میرسیدید .یه تکه کد از یه کلاسم رو برات میزارم

    	private function connection() {
    try {
    $pdoCfg = array(PDO::ATTR_PERSISTENT => true, PDO::ATTR_ERRMODE => PDO::ERRMODE_EXCEPTION, PDO::MYSQL_ATTR_INIT_COMMAND => "SET NAMES 'utf8'");
    $pdo = new PDO("mysql:host=localhost;dbname=weblog;charset=UT F-8", "root", "", $pdoCfg);
    return $pdo;
    } catch (PDOException $e) {
    echo "Failed to get DB handle: " . $e -> getMessage() . "\n";
    exit ;
    }
    }


    	private function Get_statistic() {
    try {
    $flag = $this -> connection();
    $select = $flag -> prepare("SELECT sid,date,count FROM weblog.static");
    $select -> execute();
    return $select;
    } catch (PDOException $e) {
    echo "Fail to catch visit from Dataase";
    }

    }

    و

    	private function make_date_visit() {
    $pd = new bn_parsidate;
    $now = $this -> ChengeNumToEng(bndate('ymd'));
    $getStatistic = $this -> Get_statistic();
    for ($i = 0; $row = $getStatistic -> fetch(PDO::FETCH_ASSOC); $i++) {
    if ($now == $row['date']) {
    $this -> statistic['todaye'] = $row['count'];
    $this -> Ustatistic['todaye'] = $this -> Get_unique_statistic($row['sid']);
    }

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در پایگاه داده
    نوشته شده توسط REZADG در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 10 آذر 1387, 10:08 صبح
  2. سوال: مشکل ایجاد پایگاه داده در برنامه
    نوشته شده توسط ida_isp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 شهریور 1387, 00:43 صبح
  3. مشکل در پایگاه داده
    نوشته شده توسط AmirAlimadadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 23:03 عصر
  4. مشکل در پایگاه داده
    نوشته شده توسط tnoohi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 21 فروردین 1386, 17:52 عصر
  5. مشکل در پایگاه داده
    نوشته شده توسط tnoohi در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 21 فروردین 1386, 15:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •