نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از رندوم بدون اعداد تکراری

  1. #1

    Question استفاده از رندوم بدون اعداد تکراری

    سلام
    چطور میتونم از رندوم استفاده کنم که اعداد تکراری به من نده؟
    میخام تو 81 TBox که برای سودوکو درست کردم ازش استفاده کنم

  2. #2

    نقل قول: استفاده از رندوم بدون اعداد تکراری

    میتونی کل جدول رو یه ارایه دو بعدی کنی بعد تو هر خونه به این ترتیب (هر خونه ی ارایه) یه عدد رندوم بین 1-9 بریزی:

    Random rnd=new Random();
    array[i][j] = rnd.Next(1, 10);

    بعد هر یدونه رو که میسازه بره با خونه های قبلی چک کنه ببینه چی به چیه و تو مربع 3 در 3 خودش و ردیف های عمودی و عفقیش تکراری نباشه....
    اخرشم بریز تو تکس باکس ها اما میتونی مستقیم و بدونه استفاده از ارایه هم انجام بدی اما فکر کنم با ارایه راحت تر باشه ..

  3. #3

    نقل قول: استفاده از رندوم بدون اعداد تکراری

    نقل قول نوشته شده توسط amir_hamze مشاهده تاپیک
    سلام
    چطور میتونم از رندوم استفاده کنم که اعداد تکراری به من نده؟
    میخام تو 81 TBox که برای سودوکو درست کردم ازش استفاده کنم
    یه سرچ بزن
    تابعش به صورت کامل و بدون نقص در انجمن موجوده....
    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    نقل قول: استفاده از رندوم بدون اعداد تکراری

    نقل قول نوشته شده توسط amir_hamze مشاهده تاپیک
    سلام
    چطور میتونم از رندوم استفاده کنم که اعداد تکراری به من نده؟
    میخام تو 81 TBox که برای سودوکو درست کردم ازش استفاده کنم
    دوست عزیز
    می تونی از این کد استفاده کنی:
    (اگر مفید واقع شد لطفا تشکر کنید! )
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: استفاده از رندوم بدون اعداد تکراری

    قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید تا کمتر از ابزارهای مدیریتی استفاده کنیم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده اعداد تکراری در یک فیلد پایگاه
    نوشته شده توسط behruz1212 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 19 تیر 1392, 00:01 صبح
  2. ايجاد اعداد رندوم بدون تكرار
    نوشته شده توسط bps20590 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 29 دی 1388, 23:20 عصر
  3. استفاده از کمبو باکس ولی بدون رکورد تکراری
    نوشته شده توسط AHMAD-AHMAD در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اسفند 1385, 11:25 صبح
  4. استفاده از MediaPlayer بدون دیدن آن
    نوشته شده توسط Farhad-Csharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1384, 03:25 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •