نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نشان دادن نقاط روی chart

  1. #1

    نشان دادن نقاط روی chart

    می خوام وقتی ماوس رو روی یه چارت می برم طول و عرض نقاط نشان داده بشه
    یه کم راهنمایی کنید خودم دنبالش رو می گیرم
    نمی دونم از کجا باید شروع کنم
    یه سرنخ بدید
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: نشان دادن نقاط روی chart

    نقل قول نوشته شده توسط mhmd.tv مشاهده تاپیک
    می خوام وقتی ماوس رو روی یه چارت می برم طول و عرض نقاط نشان داده بشه یه کم راهنمایی کنید خودم دنبالش رو می گیرم نمی دونم از کجا باید شروع کنم یه سرنخ بدید ممنون
    سلام.
    لطفا ابتدا بفرمایید برای رسم Chart از چه Component ای استفاده کرده اید...

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: نشان دادن نقاط روی chart

    خودم رفتم دنبالش و پیدا کردم کد مورد نظرم رو
    ولی کدی که دارم کار نداره که محور ها بر چه اساسی هستند، فقط داره مقدار x و y رو نسبت به مبدا میده و کاری نداره که محور ها بر چه اساسی هستند
    مثلا من محور x ای که دارم داره زمان رو نشون میده اما این کد همونطور که گفتم فاصله تا نقطه صفر رو میده
    کجای کد رو باید تغییر بدم تا کارم راه بیفته؟
    private void humiditytime_MouseClick(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    var pos = e.Location;
    clickposition = pos;

    var results = humiditytime.HitTest(pos.X, pos.Y,true, ChartElementType.PlottingArea);
    foreach (var result in results)
    {
    if (result.ChartElementType == ChartElementType.PlottingArea)
    {
    var xval = result.ChartArea.AxisX.PixelPositionToValue(pos.X) ;
    var yval = result.ChartArea.AxisY.PixelPositionToValue(pos.Y) ;
    yval = Math.Round(yval, 2);
    tooltip.Show("X="+xval +",Y=" + yval, this.humiditytime, e.Location.X, e.Location.Y - 15);

    }
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. نشان دادن مختصات روی نقشه رستر
    نوشته شده توسط Salah Sanjabian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 23:44 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 06 فروردین 1387, 15:27 عصر
  3. یه ابزار برای نشان دادن امار(شبیهms-chart)
    نوشته شده توسط nima_dir در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1385, 13:39 عصر
  4. نشان دادن Hint یک شی بدون حرکت ماوس روی اون
    نوشته شده توسط Habib_e_c در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1385, 13:03 عصر
  5. نشان دادن اطلاعات روی mouse over
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 مهر 1383, 21:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •