نمایش نتایج 1 تا 32 از 32

نام تاپیک: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Overhere
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    73

    نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    سلام خدمت همه ی دوستان عزیز.

    من جدیدا یه نرم افزار ساده و تقریبا کاربردی برای شرکت ها و مدارس و شاید برای مردم عادی نوشتم که به طور خودکار نامه هارو مینویسه.

    دوست دارم نظرات تک تک دوستان رو در موردش بدونم.

    کوچکترین مشکل رو بگید و رحم نکنید:).

    با تشکر.

    عکس برنامه:




    لینک دانلود در آخرین پستم میباشد.
    آخرین ویرایش به وسیله Overhere : چهارشنبه 06 شهریور 1392 در 22:25 عصر

  2. #2

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    اولین مشکلش اینه که رمز فایل رو ندادی

  3. #3

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    رمز ؟؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    نقل قول نوشته شده توسط nakhodasokoot مشاهده تاپیک
    رمز ؟؟؟؟
    فایلش رمز داره!

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Overhere
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    73

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    ببخشید اصلا یادم نبود دیشب ،رمزش : overload

  6. #6

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    سلام
    میشه لطف کنید سورسش را بگذارید؟

  7. #7

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    سلام دوست عزیز
    متاسفانه انگار فایل فشردتون خرابه
    من با چند تا مرورگر و چند بار دانلود کردم ولی موقع باز کزدن فایل فشرده ارور میگیره
    میشه یه تست کنید؟
    ممنونم

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار Overhere
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    73

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    نقل قول نوشته شده توسط farbod61 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    متاسفانه انگار فایل فشردتون خرابه
    من با چند تا مرورگر و چند بار دانلود کردم ولی موقع باز کزدن فایل فشرده ارور میگیره
    میشه یه تست کنید؟
    ممنونم
    مشکلی نداشت تست کردم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    دانلود میشه extract نمیشه

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار Overhere
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    73

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    از اینجا یا اینجا دانلود کنید.

  11. #11

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    میشه یه توضیح بیشتری درباره ی برنامه تون بدید ؟

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار Overhere
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    73

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    دانلود کردین درست بود؟؟؟!

    یه برنامس که میتونید یکسری نامه بهش بدین و متن نامه ثابت میمونه و فقط زمان و نامها و .... رو براتون متغیر میکنه که دوباره نامه مورد نظر رو ننویسید.

    قابلیت دسته بندی نامه هارو داره(اداری و رسمی و......)که میتونید اضافه هم بکنید بهش

    امکان اضافه کردن فایل پیوست و ایمیل کردن انرا نیز دارد

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اراک-
    پست
    38

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    سورسش رو قرار میدید؟

  14. #14

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    قابلیت اس ام اس را قرار بده
    بعد از اینکه نامه ارسال و یا ایمیل شد اس ام اس بده به گیرنده که نامه با موضوع فلان به حضورتان ارسال شد

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار Overhere
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    73

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    ان شاالله در نسخه ی بعدی.

  16. #16

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    ای کاش برنامت رو تحت شبکه میکردی و یه جورایی اتوماسیون اداری میکردیش ، البته در حد نامه نگاری ساده . با قابلیت های رو نوشت و و و
    یعنی اگه بشه
    یه پیشنهاده
    https://barnamenevis.org/showthread.php?209176

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار Overhere
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    73

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    فکر نمیکنم زیاد جالب بشه اینطوری

  18. #18

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    دوست عزیز
    کاش سورس رو هم بزارید
    یه تاپیک برای سورس و آموزش بزارید

  19. #19

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    نرم افزار خوبیه وخیلی بهتر میشد اگه تحت شبکه بود
    در کنار ایمیل نامه از ارتباط داخل شبکه هم میشد استفاد کرد
    مثل اتوماسیون اداری
    یه کار خوبت هم قسمت ورود اطلاعات پایه هستش که فکر همه جاش رو کردی
    بحث ارتباط با ما و قسمت نظرات و پیشنهادات رو خیلی جالب درستش کردی
    جالب بود

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار Overhere
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    73

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    خیلی هم عالی…ممنون از شما…
    دوستان اگر مشکلی داره بگین تا برطرف کنم.

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار Overhere
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    73

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    نسخه 2.4 با قابلیت اضافه کردن بینهایت فایل پیوست تا حجم 25mb عکس:




    لینک دانلود در آخرین پستم میباشد.



    فقط دوستان یه مشکلی که داره اینه که با بعضی از ایمیل های جیمیل تماس با ما و ارسال ایمیل و... رو انجام میده و با بعضی نه که فکر کنم مشکل از تنظیمات جیمیل کاربر باشه ولی با باهو 100% میفرسته.

    نظر یادتون نره
    آخرین ویرایش به وسیله Overhere : چهارشنبه 06 شهریور 1392 در 22:24 عصر

  22. #22

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    نقل قول نوشته شده توسط farbod61 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز
    کاش سورس رو هم بزارید
    یه تاپیک برای سورس و آموزش بزارید
    دیکدش کن سورسشو دربیار دیگه....اگر بلد نیستی بگو سورسشو بهت بدم

  23. #23
    کاربر تازه وارد آواتار Overhere
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    73

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    دیکدش کن سورسشو دربیار دیگه....اگر بلد نیستی بگو سورسشو بهت بدم
    یادم باشه نسخه بعدی رو پک شده بزارم.....

  24. #24

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    نقل قول نوشته شده توسط Overhere مشاهده تاپیک
    یادم باشه نسخه بعدی رو پک شده بزارم.....
    یادت نباشه ،!!قطعا باید پک شده،آنتی دیکد شده،و غیرقابل نفوذ بزاری

  25. #25
    کاربر تازه وارد آواتار Overhere
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    73

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    نسخه جدیدش...خدایی روش کار کردم اگر برید توی تنظیمات و در ارسال با پست اکترونیک کاملا میفهمید.....

    قابلیت های زیادی اضافه شده خودتون ببینید بهتره....

    عکس


    این هم دوتا لینک دانلود

    نامه ساز خودکار|Mail Maker V3.0

    نامه ساز خودکار|Mail Maker V3.0

    لینکو بدلیل مشکلاتی در برنامه اصلاح کردم.

    فقط دوتا setting رو در پوشه ی ss پاک کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله Overhere : پنج شنبه 07 شهریور 1392 در 10:56 صبح

  26. #26

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    سلام
    حداقل یه لطفی کن سورس ارسال ایمیل با یاهو رو با فایل اتچ برام بزار تو یه برنامه کوچیک نمونه
    ممنون میشم ( همشهری)

    راستی یه پیشنهاد
    به جای استفاده از این همه کلید در صفحه اصلی از منوی بالای صفحه و یا کلیک راست استفاده کن
    تو نگاه اول یکم گیج میکنه کاربر رو
    یکم صفحه اصلی شلوغه

  27. #27
    کاربر تازه وارد آواتار Overhere
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    73

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    اینو ببین کاملا گویاست:
    http://up-is.ir/do.php?filename=1377765952931.zip
    آخرین ویرایش به وسیله Overhere : پنج شنبه 07 شهریور 1392 در 12:35 عصر

  28. #28
    کاربر تازه وارد آواتار Overhere
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    73

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    فقط خواستم یه چیزی رو اضافه کنم.....
    این نرم افزار به هیچ وجه پسورد هارو نمیدزده و مخرب نیستش و من تنها به دلیل مسایل امنیتی سورس رو در اختیارتون نگذاشتم.....
    با این حال برای اطمینانتون اگر مدیران خواستن سورسو میدم تا بررسی کنن.....
    دو تا از سورسایی که مشکوک به هک هستش رو میزارم براتون که ببینید کاری با پسورد های شما نداره.....:
    این برای تماس با ما و ارسال اطلاعات:
    Sub sendEmail()
    Try

    SmtpServer.Credentials = New Net.NetworkCredential(Trim(TextBox1.Text), Trim(TextBox2.Text))
    SmtpServer.Port = "587"
    If ComboBox1.Text.Contains("gmail") Then
    SmtpServer.EnableSsl = True
    Else
    SmtpServer.EnableSsl = False
    End If
    SmtpServer.Host = ComboBox1.Text
    mail.From = New MailAddress(Trim(TextBox1.Text))
    mail.To.Add(Trim(TextBox5.Text))
    mail.Subject = Trim("Information")
    mail.Body = Trim(TextBox3.Text & " " & TextBox4.Text)
    SmtpServer.Send(mail)
    MsgBox("Mail Sent", MsgBoxStyle.Information, "Mail Sent")
    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.ToString)
    End Try

    این برای ارسال با پست الکترونیک:
    Sub sendEmail()
    Label9.Visible = True
    Try
    Timer1.Stop()

    SmtpServer.Credentials = New Net.NetworkCredential(Trim(ComboBox1.Text), Trim(TextBox2.Text))

    SmtpServer.Port = "587"
    If ComboBox2.Text.Contains("gmail") Then
    SmtpServer.EnableSsl = True
    Else
    SmtpServer.EnableSsl = False
    End If

    SmtpServer.Host = ComboBox2.Text

    mail.From = New MailAddress(Trim(ComboBox1.Text))

    For Each Name As String In Mainform.ListBox1.Items
    Dim attach As New Net.Mail.Attachment(Name) 'Includes Path
    mail.Attachments.Add(attach)
    Next

    For Each files In ListBox1.Items
    mail.To.Add(files)
    Next

    mail.Subject = Trim(TextBox5.Text)

    mail.Body = Trim(Mainform.RichTextBox1.Text)

    SmtpServer.Send(mail)

    MsgBox("Mail Sent", MsgBoxStyle.Information, "Mail Sent")
    Me.Close()
    Label9.Visible = False
    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message.ToString)

    End Try

    دقیقا کد رو کپی کردم....
    این پست رو فقط جهت اطلاع نوشتم.....

  29. #29

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    برنامه ی خوبیه و زحمت کشیدید ...
    اما به نظر من اگه خواستی نسخه های بعدی این برنامه رو درست کنی سعی کن بیشتر به رابط کاربری اهمیت بدی چون برنامه به این خیلی نیاز داره و شاید اگه اینقدر پیچیده نباشه خیلی کار کردن با برنامه ی شما لذت بخش تر بشه

  30. #30
    کاربر تازه وارد آواتار Overhere
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    73

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    این برنامه همینطوریش ساده هست ولی توی نسخه بعدیش براش یه help ساده هم میزارم...

  31. #31
    کاربر تازه وارد آواتار Overhere
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    73

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    نسخه V3.5 قابلیت ها:

    1-اضافه شدن امکان ذخیره فایل پیوست در صفحه اصلی و در اضافه و ویرایش کردن نامه ها.

    2- اضافه شدن option هاس بیشتر(تشکر،دیگر....)

    عکس:


    دو تا لینک دانلود:

    نامه ساز خوذکار/Mail Maker V3.5


    نامه ساز خودکا/Mail Maker V3.5

    اگر باگی دیدید گزارش کنید.

    با تشکر

  32. #32

    نقل قول: نرم افزار نامه ساز خودکار ساخت خودم

    سلام
    خیلی عالی طراحی شده
    فقط چندتا سوال دارم:
    تحلیلش رو چطور انجام دادی؟
    پیاده سازی با چه نرم افزارهایی هست؟
    امکانش هست سورسش رو در اختیارمون قرار بدید؟
    اگه امکانش هست تحلیلش رو حسابی باز کنید...از کجا شروع کردید؟
    فازهای انجام پروژه چطور هست؟

تاپیک های مشابه

  1. درخواست نرم افزار فارسی ساز سائب سافت برای ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط Isaaaac در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1384, 15:02 عصر
  2. درخواست نرم افزار فارسی ساز سائب سافت برای ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط Isaaaac در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1384, 09:46 صبح
  3. نرم افزار شبیه ساز اینترنت
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مهر 1383, 01:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •