نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ذخیره تاریخ به شکل کامل "09:05" ؟

  1. #1

    Question ذخیره تاریخ به شکل کامل "09:05" ؟

    سلام ببخشید نمیدونم چرا فرمت تاریخم رو هر کاری میکنم بازم با این شکل دخیره میشه مثلا 9:05 ؟
    میخوام به شکل کامل دخیره کنم تا بتونم راحتر ذخیره و عمل خاص رو روش انجام بدم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: ذخیره تاریخ به شکل کامل "09:05" ؟

    PersianCalendar PerCal = new PersianCalendar();
    string Year, Day, Month;
    Year = PerCal.GetYear(DateTime.Now).ToString();
    Month = PerCal.GetMonth(DateTime.Now).ToString("D2");
    Day = PerCal.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString("D2");
    date = Year + "/" + Month + "/" + Day;

  3. #3

    نقل قول: ذخیره تاریخ به شکل کامل "09:05" ؟

    ببخشید میشه برای ساعت هم قرارش بدید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: ذخیره تاریخ به شکل کامل "09:05" ؟

    اینم زمان دقیق روز
    DateTime.Now.TimeOfDay.ToString()

  5. #5

    نقل قول: ذخیره تاریخ به شکل کامل "09:05" ؟

    سلام. اینم کدی که میخواید:
     string time = DateTime.Now.TimeOfDay.Hours.ToString("D2") + ":" + DateTime.Now.TimeOfDay.Minutes.ToString("D2"); 
    یا علی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار salargham
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    افجان
    سن
    33
    پست
    143

    نقل قول: ذخیره تاریخ به شکل کامل "09:05" ؟

    سلام
    شما میتونی با قرار دادن یک maskedTextBox میتونید داده هاتون رو با فرمت دلخواه وارد کنید و برای تغییر فرمت, خاصیت Mask اون رو تنظیم کنید.
    با کد زیر شما میتونید زمان مورد نظر رو دریافت کرده و روش عمل جمع و تفریق انجام بدید.

    public static TimeSpan Temp;
    TimeSpan t1 = TimeSpan.Parse(maskedTextBox1.Text);
    textBox1.Text = Convert.ToInt32(t1.TotalMinutes).ToString();


تاپیک های مشابه

  1. مشکل ذخیره تاریخ جاری در یک فیلد
    نوشته شده توسط OMID.FAYEZIFAR در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 14 مرداد 1386, 14:26 عصر
  2. شکل کامل دستور SELECT Query
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 18 آبان 1385, 13:43 عصر
  3. بهترین کتاب فارسی برای یادگیری دلفی 7 به شکل کامل چیه ؟
    نوشته شده توسط مهندس بیژن در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 مهر 1385, 10:59 صبح
  4. نحوه ذخیره تاریخ
    نوشته شده توسط nasimnastaran در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 22 آذر 1384, 12:38 عصر
  5. ذخیره متن و شکل
    نوشته شده توسط Boo Ali در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 مهر 1384, 15:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •