نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جلوگیری از رفتن به خط بعد

  1. #1

    جلوگیری از رفتن به خط بعد

    سلام
    من وسط صفحه کنسول یک عدد میگیرم و وقتی enter میزنم میره خط بعد
    میخوام نره خط بعد همان جا بمونه تا جوابش رو جلوش چاپ کمنم. اما اینتر ما رو میره خط بعد

  2. #2

    نقل قول: جلوگیری از رفتن به خط بعد

    سلام. تا اونجایی که من میدونم این یکی از خاصیت های محیط کنسول هست و فک نکنم بشه چنین کاری کرد...

  3. #3

    نقل قول: جلوگیری از رفتن به خط بعد

    سلام
    من هدفم اینه.
    میخوام hours رو وارد کنم. هر دفعه... بعد مقدار شارژ جلوش ثبت بشه در نهایت هم مقادیر جمع زده شده

    Car Hours Charges
    2 1.5 1
    2 2 2
    4 3.5 Total

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: جلوگیری از رفتن به خط بعد

    سلام.
    از متد SetCursorPosition استفاده کنید. قطعه کد زیر رو تست کنید :
    int b;
    b =Convert.ToInt32(Console.ReadLine());
    Console.SetCursorPosition(10, 0);
    Console.Write(b);
    Console.ReadKey();

  5. #5

    نقل قول: جلوگیری از رفتن به خط بعد

    میتونی یک متد به کمک Read بنویسی که این کار رو انجام بده.

    private static string ReadLineStayCurrentLine()
    {
    int left = Console.CursorLeft, top = Console.CursorTop;
    string str = null;
    int code;
    while ((code = Console.Read()) != 13)
    {
    str += (char) code;
    if (left < Console.WindowWidth)
    {
    left++;
    }
    else
    {
    left = 0;
    top++;
    }
    }
    if (left == Console.WindowWidth)
    {
    left = 0;
    top++;
    }
    else
    {
    left++;
    }
    Console.CursorLeft = left;
    Console.CursorTop = top;
    return str;
    }

تاپیک های مشابه

  1. از بین رفتن کنترل ها بعد از login
    نوشته شده توسط gigil_Question در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 03 اسفند 1387, 08:41 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 21 آبان 1387, 14:57 عصر
  3. رفتن به خط بعد در txt با کد؟
    نوشته شده توسط majid325 در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 09:22 صبح
  4. رفتن به خط بعد در txt ؟
    نوشته شده توسط majid325 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 13:16 عصر
  5. چگونگی رفتن به سطر بعد در نمایش پیغام msgbox
    نوشته شده توسط mahnoosh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مهر 1384, 06:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •