نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در نشان داده شدن نوشته به صورت علامت سوال در ListView

  1. #1

    Question مشکل در نشان داده شدن نوشته به صورت علامت سوال در ListView

    با سلام بند یه فرم دارم که از طریق اون یکسری اطلاعات رو وارد جدول می کنم ...
    تو این فرم یک Combobox هم دارم که این خودش اطلاعاتشو از یه جدول دیگه میگیره حالا وقتی می یکی از آیتم های Combobox رو انتخاب می کنم و بقیه تکست باکس ها هم پر میکنم و ثبت میکنم همه چیز درست ثبت میشه ولی آتیم Combobox به صورت علامت سوال ثبت میشه

  2. #2

    نقل قول: مشکل در نشان داده شدن نوشته به صورت علامت سوال در ListView

    باید مشکل از کوئری که برا ثبت اطلاعات combobox نوشتین باشه و یا فیلدی که اطلاعات combo رو توی اون ثبت میکنید
    کدهارو قرار بدین و همینطور نوع فیلدی که در نظر گرفتین

  3. #3

    نقل قول: مشکل در نشان داده شدن نوشته به صورت علامت سوال در ListView

    این کد ثبت :
    tbl_film tblfilm = new tbl_film();
    tblfilm.flm_name = txt_film_name.Text;
    tblfilm.flm_category = combo_f_category.Text;
    tblfilm.flm_link = txt_film_link.Text;
    tblfilm.flm_sub_link = txt_film_sub_link.Text;
    tblfilm.flm_description = rich_film_desc.Text;
    tblfilm.flm_pic = txt_film_pic.Text;
    db.tbl_film.AddObject(tblfilm);
    db.SaveChanges();

    نوع فیلد هم :varchar(100)


    utf8_persian_ci

  4. #4

    نقل قول: مشکل در نشان داده شدن نوشته به صورت علامت سوال در ListView

    خوبه که از entity framework استفاده میکنید و مشکلاتو کمتر میکنه
    نوع فیلد هم :varchar(100)
    دقیقا مشکل از نوع فیلدتون هست
    varchar داده های یونیکد رو نمیتونه نگهداری کنه و به همین خاطر اطلاعاتتون به صورت علامت سوال نشون داده میشه ؛ باید از نوع nvarchar استفاده کنید

    موفق باشی

  5. #5

    نقل قول: مشکل در نشان داده شدن نوشته به صورت علامت سوال در ListView

    یه مشکلی هست که دیتابیس من Mysql هست و Nvarchar نداره معادلش تو Mysql چیه ؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل در نشان داده شدن نوشته به صورت علامت سوال در ListView

    با این نوع دیتابیس کار نکردم اما
    لینک 1 و لینک 2
    دو لینک بالا رو ببین
    نمیدوتن دقیقا اما فک کنم خاصیت به نام character باشه که روی utf8 و یا ucs2 ست میکنی برا پذیرفتن مقادیر unicode

  7. #7

    نقل قول: مشکل در نشان داده شدن نوشته به صورت علامت سوال در ListView

    لطفا کسی می تونه راهنمایی کنه ؟؟؟/

  8. #8

    نقل قول: مشکل در نشان داده شدن نوشته به صورت علامت سوال در ListView

    دوستان کسی به ابن مشکل بر خورده ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش داده های فارسی به صورت علامت سوال
    نوشته شده توسط mehran788 در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 27 خرداد 1392, 18:09 عصر
  2. آموزش: مشکل ذخیره کلمات فارسی در دیتابیس به صورت علامت سوال ؟
    نوشته شده توسط mjt10063 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 16 اردیبهشت 1392, 22:47 عصر
  3. سوال: نشان داده شدن آيتم هاي منوي دايناميک به صورت علامت سوال
    نوشته شده توسط bftarane در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1391, 14:46 عصر
  4. نشان داده شدن ضربدر به جای عکس دردیتالیست دربار اول
    نوشته شده توسط #Faranak در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 09 مرداد 1389, 10:46 صبح
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 شهریور 1387, 19:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •