نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چک کردن بیشتر بودن مقدار MaskedTextBox

  1. #1

    Question چک کردن بیشتر بودن مقدار MaskedTextBox

    با سلام
    دوستان من دوتا Maskedtextbox در فرم خود با نام های Maskedtextbox1و Maskedtextbox2
    که Maskedtextbox1 مقدار تاریخ شروع کار را میگیرد و Maskedtextbox2 مقدار تاریخ پایان را میگیرد

    من میخوام وقتی مقدار Maskedtextbox1 از Maskedtextbox2 بیشتر شد پیغام خطا بده
    میشه راهنمایی کنید کدش را چطور بنویسم؟

  2. #2

    نقل قول: چک کردن بیشتر بودن مقدار maskettextbox

    باسلام
    زمانی که تاریخ دوم از کاربر گرفتی دوتا تاریخ شمسی رو تبدیل به تاریخ میلادی کن و سپس مقایسه شون کن.

  3. #3

    نقل قول: چک کردن بیشتر بودن مقدار maskettextbox

    دوست عزیز میشه بگی چجوری من بلد نیستم این کارو

  4. #4

    نقل قول: چک کردن بیشتر بودن مقدار maskettextbox

    باید کمی مطالعه داشته باشید ولی اینو می گم اول یه تابع برای تبدیل تاریخ شمسی به میلادی می نویسی:


    public static DateTime ToMiladi(this string shamsiDate)
    {
    static PersianCalendar persianCalendar = new PersianCalendar();
    int year = int.Parse(shamsiDate.Substring(0, 4));
    int month = int.Parse(shamsiDate.Substring(5, 2));
    int day = int.Parse(shamsiDate.Substring(8, 2));

    return persianCalendar.ToDateTime(year, month, day, 0, 0, 0, 0);
    }


    بعد دو تا تاریخ رو که گرفتی چک می کنی

    if(Date2<=Date1)
    دستور یا پیام مورد نظر

  5. #5

    نقل قول: چک کردن بیشتر بودن مقدار maskettextbox

    روش راحت تری دیگه وجود نداره؟

تاپیک های مشابه

  1. کد چک کردن کانکت بودن یا نبودن به اینترنت
    نوشته شده توسط __siavash__ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 29 دی 1389, 21:45 عصر
  2. سوال: چک کردن تکراری بودن مقدار فیلد(ها)
    نوشته شده توسط mehdimdp در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 24 بهمن 1388, 19:15 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1387, 18:08 عصر
  4. مشکل در Null بودن مقدار یک فیلد در بانک
    نوشته شده توسط sabaab1359 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1385, 06:20 صبح
  5. مشکل محاسبه SUM در صورت صفر بودن مقدار
    نوشته شده توسط nasr در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 13:33 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •