نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: عدم تغییر خصوصیت Label در حلقه با بررسی متن آن

  1. #1

    عدم تغییر خصوصیت Label در حلقه با بررسی متن آن

    سلام چرا کد من :




    foreach (Label lbl in mypanel.Controls.OfType<Label>())//d
    {
    if (lbl.Text.Equals("lbl") )//a
    btnResult.Visible = false;//b
    else
    btnResult.Visible = true;//c
    }



    مثل کد زیر کار نمیکند ؟

    code.PNG

    مشکل کار کجاست ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: مشکل کد من کجاست

    شما توی کدی که با if نوشته شده، ابتدا همه شرایط را چک میکنی بعد مقدار Visible رو تعیین میکنی، ولی توی کد اول به تعداد Label ها مقدار Visible تغییر میکنه و احتمالا اینجا اشکال ایجاد میشه.یک راه اینه:

    foreach (Label lbl in mypanel.Controls.OfType<Label>())//d
    {
    if (lbl.Text.Equals("lbl") )//a
    {
    btnResult.Visible = false;//b
    break;
    }
    else
    btnResult.Visible = true;//c
    }

    که میگه اگه حتی یک کنترل که متنش lbl هست پیدا شد، Visible برابر false بشه و از حلقه خارج بشه.اشکال این کد اینه که به تعداد کنترل هایی که شرط lbl براشون برقرار نیست btnResult.Visible = true اجرا میشه.درست تر اینه:

    bool visible = true;
    foreach (Label lbl in mypanel.Controls.OfType<Label>())//d
    {
    if (lbl.Text.Equals("lbl") )//a
    {
    visible = false;
    break;
    }
    }
    btnResult.Visible = visible;
    }

    که میشه اینطوری هم نوشتش:

    btnResult.Visible = (this.Controls.OfType<Label>().Count(label => label.Text.Equals("lbl")) == 0);

    که میشه Visible دکمه در صورتی true باشه که تعداد label هایی که متنشون lbl هست 0 باشه. البته من روش ساده تر رو ترجیح میدم.

تاپیک های مشابه

  1. عدم تغییر تصاویر ایجاد شده توسط فلش بعد از اتمام برنامه نویسی
    نوشته شده توسط saeed9982 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 آبان 1384, 22:45 عصر
  2. عدم تغییر متغییر از نوع String
    نوشته شده توسط سار در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 14 مهر 1384, 19:06 عصر
  3. عدم تغییر سایز عکس زمانیکه resulotion صفحه عوض میشه.....
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 31 فروردین 1384, 15:43 عصر
  4. تغییر شکل فرم با تغییر خصوصیت MDIChild
    نوشته شده توسط Roza_tsc در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1383, 18:54 عصر
  5. مشکل عدم تغییر فونت در FastReport ، در حالت Runtime
    نوشته شده توسط Look in future در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 16 خرداد 1383, 07:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •