نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در حذف از دیتابیس

  1. #1

    Post مشکل در حذف از دیتابیس

    با زدن دکمه حذف پیغام کلینیک با موفقیت حذف شد را هم میبینم و بدون هیچ خطایی برنامه ادامه پیدا میکنه اما اطلاعات از دیتابیس حذف نمیشه!!!!!!!!!!!دلیلش چیه؟؟؟
    اینم کدم که در باتن گذاشتم.
       DialogResult dr = MessageBox.Show("آیا برای حذف مطمنید؟", "حذف ", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question);
    if (dr == DialogResult.Yes)
    {
    cn.Open();
    SqlCommand cm = new SqlCommand();
    cm.CommandText = "delete from ezafenam where ezafnam='" + cbclinik.Text.Trim() + "'";
    cm.Connection = cn;
    cm.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show("کلینیک با موفقییت حذف شد");
    cn.Close();


  2. #2

    نقل قول: مشکل در حذف از دیتابیس

    داخل vs داری برنامه رو چک می کنی؟ دیتابیست چیه؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: مشکل در حذف از دیتابیس

    میتونید اول شرط WHERE رو بردارین تا ببینید آیا مشکل از Query هست یا ورودی یا دیتاها و یا اینکه مشکل از جای دیگه هست...

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل در حذف از دیتابیس

    سلام.
    اگر در شرطی که استفاده میکنید از حروف فارسی استفاده میکنید یک N رو قبل از نوشته هاتون بذارید.(هر چند توصیه میکنم از این روش اصلا استفاده نکنید و از پارامترها استفاده کنید). همچنین میتونید مقدار برگشتی از ExecuteNonQuery رو دریافت کنید تا مطمئن بشید آیا سطری تحت تاثیر (حذف) شده یا نه :
    DialogResult dr = MessageBox.Show("آیا برای حذف مطمنید؟", "حذف ", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question);
    if (dr == DialogResult.Yes)
    {
    cn.Open();
    SqlCommand cm = new SqlCommand();
    cm.CommandText = "delete from ezafenam where ezafnam = N'" + cbclinik.Text.Trim() + "'";
    cm.Connection = cn;
    int result = cm.ExecuteNonQuery();
    cn.Close();
    if(result > 0)
    MessageBox.Show("کلینیک با موفقییت حذف شد");
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: مشکل در حذف از دیتابیس

    کدش که فکر نکنم مشکلی داشته باشه..
    مطمئنید که از دیتابیس حذف نمیکنه؟!

  6. #6

    نقل قول: مشکل در حذف از دیتابیس

    شرط Where رو برداشتم کوئری رو اجرا کردیعنی تمام اطلاعات جدول روپاک کرد.مشکل از کجاست؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل در حذف از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط shahramap مشاهده تاپیک
    شرط Where رو برداشتم کوئری رو اجرا کردیعنی تمام اطلاعات جدول روپاک کرد.مشکل از کجاست؟
    اون شرط چی هست؟ (منظورم cbclinik.Text.Trim() هست ).
    متن انگلیسی؟
    متن فارسی؟
    عدد؟
    اینطوری که شما توضیح میدی تا 10 تا پست دیگه هم نتیجه نمیگیری.
    کد نهاییت رو بذار ببینم چی نوشتی.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با حذف رکوردهای دیتابیس access
    نوشته شده توسط yaseen در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 22 دی 1391, 16:45 عصر
  2. مبتدی: مشکل در حذف اطلاعات در دیتابیس
    نوشته شده توسط hjran abdpor در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 مرداد 1390, 00:43 صبح
  3. مشکل در حذف سطر از دیتابیس
    نوشته شده توسط binboy در بخش CodeIgniter
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 مرداد 1390, 19:46 عصر
  4. مشکل با حذف و ویرایش اطلاعات دیتابیس (اکسس)
    نوشته شده توسط alasht در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 11 تیر 1389, 23:51 عصر
  5. مشکل در حذف رکورد از دیتابیس
    نوشته شده توسط ali_1234 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 فروردین 1389, 10:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •