نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونگی ذخیره اطلاعات یک DataGrid به صورت فایل XML

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    55

    چگونگی ذخیره اطلاعات یک DataGrid به صورت فایل XML

    بسم الله الرحمن الرحیم

    دوستان سلام

    نصف شبتون بخیر !

    دوستان یه سوال داشتم

    میخوام اطلاعات یک دیتا گریدمو (چیزایی که وارد دیتا گرید کردم) به صورت فایل اکس ام ال (xml) ذخیره بشه

    میشه بگید دقیقا چیکار باید بکنم؟ ممنون میشم اگه توضیحی بدید

    اگه بخوام لود بشه چی؟

    با تشکر

    التماس دعا

    یا حق

  2. #2

    نقل قول: چگونگی ذخیره اطلاعات یک دیتا گرید به صورت فایل اکس ام ال

    کار با xml توی امضام هس
    اما راحت ترین راه همینه که استاد عزیز khokhan گفتن

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    55

    نقل قول: چگونگی ذخیره اطلاعات یک DataGrid به صورت فایل XML

    ممنون از دوستان !!! ولی الان من به جوابی نرسیدم نه نوشته ی استاد بزرگوار khokhan رو میبینم و نه امضای جناب آقای موسی عزیز

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: چگونگی ذخیره اطلاعات یک DataGrid به صورت فایل XML

    سلام
    اطلاعات گریدت از کجا پر میشه؟؟
    از بانک یا خودش اطلاعات داره و بصورت کد نویسی وارد کردی؟؟؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    55

    نقل قول: چگونگی ذخیره اطلاعات یک DataGrid به صورت فایل XML

    سلام والا بنده از بانک استفاده نکردم
    ببینید من برای سیو کردن باقی اطلاعاتم (مثل نوشته های تکست باکس ها و . . . ) از این روش استفاده کردم :

     XmlTextWriter xml = new XmlTextWriter(Environment.CurrentDirectory + "//asd313.xml", Encoding.UTF8);
    xml.Formatting = Formatting.Indented;
    xml.WriteStartDocument();
    xml.WriteStartElement("asd313");
    xml.WriteElementString("name",textBox1.Text);
    xml.WriteElementString("family", textBox2.Text);
    xml.WriteElementString("msg", textBox4.Text);
    xml.WriteElementString("Check", checkBox1.Checked.ToString());


    استفاده کردم و برای لود این ها از کد های زیر استفاده کردم :

    if (xml.NodeType != XmlNodeType.Element) continue;
    {
    switch (xml.Name)
    {
    case "name":
    xml.Read();
    if (!string.IsNullOrWhiteSpace(xml.Value))
    {
    textBox1.Text = xml.Value;
    }
    break;
    case "family":
    xml.Read();
    if (!string.IsNullOrWhiteSpace(xml.Value))
    {
    textBox2.Text = xml.Value;
    }
    break;
    case "msg":
    xml.Read();
    if (!string.IsNullOrWhiteSpace(xml.Value))
    {
    textBox4.Text = xml.Value;
    }
    break;

    case "Chack":
    xml.Read();
    checkBox1.Checked = bool.Parse(xml.Value);
    break;
    }



    }


    استفاده کردم ، حالا خواستم علاوه بر این اطلاعاتی که توو یه فایل اکس ام ال سیو میشن ، دوتا دیتاگریدی که دارم هم به این روش در اون فایل اکس ام ال سیو بشن ، ایا چنین چیزی امکان داره؟ اگه امکان نداره تا از روش های دیگه ای استفاده کنم ؟ ممنون میشم کمکم کنید

    اگرم نمیشه روش پیشنهادیتون رو بگید (البته احتمال میدم بشه ولی من بلد نباشم)

تاپیک های مشابه

  1. طریقه پشتیبان گیری اطلاعات در sql به صورت فایل فشرده؟
    نوشته شده توسط احمد کرک در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 04 شهریور 1385, 09:46 صبح
  2. ذخیره اطلاعات یک فرم در یک فایل htmlجدید
    نوشته شده توسط sh_mohsen taki در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آذر 1384, 12:47 عصر
  3. ذخیره اطلاعات با datagrid
    نوشته شده توسط vb341 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مرداد 1384, 21:40 عصر
  4. چگونگی ذخیره اطلاعات
    نوشته شده توسط somayekh در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 16 اردیبهشت 1384, 00:11 صبح
  5. ذخیره اطلاعات با فرمت دلخواه در فایل
    نوشته شده توسط ramin_rp در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 15 مهر 1382, 13:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •