نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در جستجو و نمایش یک ستون جمع ساختگی با linq

  1. #1

    Post مشکل در جستجو و نمایش یک ستون جمع ساختگی با linq

    با سلام من همونطور که در عکس زیر میبینید میخواهم با انتخاب نام و انتخاب تاریخ از تاریخ فلان تا تاریخ فلان جمع مراجعات رو برام توی ستون جمع بندازه.قبلا با همین کد جواب گرفتم اما الان اجرا میشه ولی فقط هدر گرید ویو نشان داده میشود و نتیجه ای ندارد.اینم کدش.
     var db = new DataClasses1DataContext();
    var result =
    from hos1 in db.hos1s
    where string.Compare(hos1.tarikh, mtxtaz.Text) >= 0
    && string.Compare(hos1.tarikh, mtxtta.Text) <= 0 && hos1.nam == @cbsearch.Text


    group hos1 by hos1.nam
    into g
    select new
    {

    nam = g.Key,
    shahrestan=g.Key,
    Total = g.Sum(i => i.count)

    };


    dataGridView1.Visible = true;
    dataGridView1.Enabled = true;
    dataGridView1.DataSource = result;
    dataGridView1.Columns[0].HeaderText = "کلینیک";
    dataGridView1.Columns[1].HeaderText = "شهرستان ";
    dataGridView1.Columns[2].HeaderText = "جمع مراجعات ";
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg ttr.jpg‏ (47.4 کیلوبایت, 27 دیدار)

  2. #2

    نقل قول: مشکل در جستجو و نمایش یک ستون جمع ساختگی با linq

    کسی واقعا اینو نمیدونههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله shahramap : شنبه 02 شهریور 1392 در 18:23 عصر

  3. #3

    نقل قول: مشکل در جستجو و نمایش یک ستون جمع ساختگی با linq

    جوابش رو خودم یافتم چون از MaskedTextBox برای تاریخ ها استفاده کرده بودم ....که قاعدتاً نباید اینجوری باشه ...کسی نظری داره؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در جستجو و نمایش یک ستون جمع ساختگی با linq

    در بالا اگر زمانی که رکوردی پیدا نمیشود پیام دهد باید چه تابعی استفاده کنم؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نمایش یک ستون خاص از جدول
    نوشته شده توسط M.K_Soft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 09 آذر 1391, 16:14 عصر
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1391, 11:21 صبح
  3. سوال: مشکل در جستجو و نمایش اطلاعات کاربر با استفاده از کلاس
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 25 دی 1390, 19:59 عصر
  4. سوال: مشکل در جستجو و نمایش آن
    نوشته شده توسط mahdioo12194 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آبان 1390, 18:09 عصر
  5. سوال: مشکل در جستجو از textbox و نمایش در چند textbox دیگر در Linq
    نوشته شده توسط yekta99 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 مرداد 1390, 19:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •