نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اجرای یک track موسیقی

  1. #1

    Question اجرای یک track موسیقی

    با سلام و خسته نباشید.سوال بنده این است که به چه صورت می توانم در ویژوال بیسیک 6 فرمی را طراحی کنم که بلافاصله پس از اجرای آن (هم زمان) یک track موسیقی اجرا شود؟ منظور دقیقترم این که بدون کلیک کردن بر روی دکمه ی خاصی این کار انجام شود و تا حد مکان از برنامه ی دیگری مثلا مثل برنامه یWindows Media Player را برای پخش موسیقی باز نکند. و به صورت مستقل این کار را انجام دهد.اگر برایتان مقدور می باشد کمکم کنید .با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 02 شهریور 1392 در 07:38 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nimar9
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    133

    نقل قول: اجرای یک track موسیفی

    سلام می تونید از کامپوننت WindowsMediaPlayer استفاده کنید برنامه ای باز نمیشه فقط به فرمتون اضافه میشه اگر می خوای قابل رویت باشه باید از قسمت Properties مدیا پلیر کاستوم رو انتخاب می کنی و قسمت Control Layout روی InVisable قرار بده. از اونجا تعقییرات رو هم می تونی انجام بدی.

    Private Sub Form_Load()
    'برای انتخاب آهنگتون
    WindowsMediaPlayer1.URL = "C:\Ahang.mp3"
    'برای پلی
    WindowsMediaPlayer1.Controls.play
    'برای تعداد دفعات تکرار آهنگ
    WindowsMediaPlayer1.settings.playCount = 1
    End Sub


    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: اجرای یک track موسیفی

    شماميتونيد با استفاده از تابع api يك فايل wav رو توي برنامتون پخش كنيد البته بايد كدتون رو توي رويداد لود فرم بزاريد تا وقتي فرم باز شد كد شما هم پخش بشه . اين تابع رو هم اگه تو سايت جستجو بكني پيدا ميكني

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: اجرای یک track موسیفی

    استفاده از تابع SndPlaySound
    اين تابع API امكان پخش فايلهاي صوتي را در برنامه كاربردي فراهم مي سازد.

    پارامتر هاي تابع

    SND_ASYNC
    تابع بعد از پخش فايل فورا باز مي گردد و فايل به صورت آسنكرون پخش مي شود.

    SND_LOOP
    با پارامتر SND_ASYNC استفاده مي شود . پخش فايل بصورت دوره اي تا زمان فراخواني تابع SndPlaysound با پارامتر اول برار Null پخش مي شود.

    SND_MEMORY
    فايل پخش شده در حافظه ذخيره شده است.

    SND_NODEFAULT
    اگر فايل مشخص شده پيدا نشد تابع بر مي گردد و صوت پيش فرض پخش مي شود.

    SND_NOSTOP
    اگر فايل شروع به پخش كرده باشد تابع بدون پخش صورت مشخص شده بر مي گردد.

    SND_SYNC
    تابع تا هنگامي كه پخش فايل صوتي تمام نشده بر نمي گردد.

    برنامه نمونه



    Private Declare Function SndPlaysound Lib "Winmm.dll" alias "sndplaysoundA" (Byval Ipszsoundnamd as string , Byval uFlags as long )as long

    Const SND_SYNC = &H0
    Const SND_NODEFAUT = &H2



    کد: Private Sub form1_load() Dim X as Long X = SndPlaySound(C:\Windows\Media\tada.wave", SND_SYNC Or SND_NODEFAULT ) END SUB
    بعد از اجراي برنامه هنگام لود فرم شروع به پخشآهنگ مي كند البته مسير آهنگ رو تعويض كنيد.

    اگه فايلتون ام پي 3 بود بايد كانورتش كنيد يا با روشي كه تو پست 2 جواب دادن استفاده كرد.

  5. #5

    نقل قول: اجرای یک track موسیفی

    تابع جواب نمیده به SND_NODEFAULT گیر میده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mmssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    Middle of nowhere
    پست
    847

    نقل قول: اجرای یک track موسیفی

    این کامپوننت رو من چند مدت پیش نوشتم، حجمش خیلی کمه و خیلی ساده هستش (iSoundPlayer v1.0.3) ، واسه پخش mp3,mid,wav,wma + مدت زمان آهنگ و ویژگی isPlaying که مشخص میکنه که آهنگ در حال پخش هست یا نه (خیلی میتونه کاربردی باشه)...

    برای اینکه هنگام نمایش فرم یه آهنگ پخش بشه باید این کد رو توی Form_Load بذارین (MusicAddress آدرس فایل آهنگ تون هست) :

    SoundPlayer1.sndPlay ("MusicAddress")
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: اجرای یک track موسیفی

    با سپاس از دوستان بزگوار فعلاً می خواهم تست کنم انشاء الله که درست شود.

  8. #8

    نقل قول: اجرای یک track موسیفی

    متاسفانه هیچکدام اجرا نشدند کمک کنید؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mmssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    Middle of nowhere
    پست
    847

    نقل قول: اجرای یک track موسیفی

    نقل قول نوشته شده توسط aliasadi1 مشاهده تاپیک
    ممنون اجرا شد
    چه جالب! بالاخره با کدوم روش اجرا شد؟؟ !

  10. #10
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: اجرای یک track موسیفی

    با سلام.

    private sub Form_load()
    dim mp
    set mp=CreateObject("MediaPlayer.MediaPlayer")
    mp.AutoStart=true
    mp.Open("c:\myfile.mp3")
    end sub
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. پخش موسیقی هنگام اجرای برنامه
    نوشته شده توسط erfane.r در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1392, 02:25 صبح
  2. سوال: اجرای یک موسیقی هر چند دقیقه یک بار در صفحه
    نوشته شده توسط weblox در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 بهمن 1390, 23:00 عصر
  3. اجرای آهنگ از روی نت موسیقی
    نوشته شده توسط littledemon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 شهریور 1389, 16:11 عصر
  4. اجرای نتهای موسیقی در vb.net
    نوشته شده توسط kamranKoohi در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 02 دی 1386, 10:10 صبح
  5. اجرای متدهای تعریف شده در سرور روی کلاینت
    نوشته شده توسط در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 01:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •