نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: لود نکردن عکس در webbrowser

  1. #1

    لود نکردن عکس در webbrowser

    سلام دوستان
    یه سوال در رابطه با webbrowser
    چطوری می تونم در وب براوزرم قبل از لود برنامه بگم که عکس و اسکریپت ها رو لود نکن تا اینطوری پهنای باندم کمتر مصرف بشه؟

  2. #2

    نقل قول: لود نکردن عکس در webbrowser

    تا اونجا که من میدونم باید از رجستری این کارو بکنی(که اینترنت اکسپلورر هم از کار میوفته)
    راه بهتر اینه که یه وب پروکسی درست کنی ..... و لینکو با اون باز کنی منم واسه یه پروژم همین کارو کردم میتونی از اسکریپت PHPoroxy استفاده کنی امکاناتی که میخواین رو داره میتونین از فیل شکش هم استفاده کنین کافیه جلوی ادرس پارامتر بفرستین همین ....(البته من کمی نیازم بیشتر بود تغییراتی توش دادم اما واسه کار شما فکر نکنم چیزه دیگه ای بخواد)

  3. #3

    نقل قول: لود نکردن عکس در webbrowser

    ممنون علی خان بابت پاسخت
    فقط بگم من م یخوام وب براوزر داخل فرمم فقط عکس ها رو لود نکنه تا پهنای باند کمتر مصرف بشه و سایت رو سریع لود کنه
    ممنون میشم در این زمینه اگه نمونه کدی داری برام بزاری

  4. #4

    نقل قول: لود نکردن عکس در webbrowser

    این قطعه کد تو رجستری میره و غیر فعال میکنه نمای عکس اینترنت اکسپلورر رو :

    RegistryKey RegKey = Registry.CurrentUser.OpenSubKey(@"Software\Microso ft\Internet Explorer\Main", true);
    RegKey.SetValue("Display Inline Images", "no");

    ولی روش دوم بهتره(اگه با احتمال یک در میلیون مرورگر اصلی طرف انترنت اکسپلورر باشه به مشکل میخوره).
    روش دوم رو شما میتونی اول اسکریپت PHPproxy رو دانلود کنی(ضمیمه)
    و بعد اونو تو یه هاست مجانی (یا پولی)بریزی و بدون دیتابیس هم هست
    بعد url هارو مثلا به جای این که اینطوری باز کنی:
    google.com
    اینطوری باز کن:
    http://adress-site-roshPHproxy nasbe/index.php?q=http://www.google.com
    دیگه عکس ها باز نمیشن...میتونی اپشن های دیگه رو هم استفاده کنی(مثلا از کار انداختن اسکریپت ها)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: لود نکردن عکس در webbrowser

    ساده ترین راه اینه :
    تو تنظیمات اینترنت اکسپلورر لود عکس رو غیر فعال کن

  6. #6

    نقل قول: لود نکردن عکس در webbrowser

    خوب من اصلا قصدم استفاده از اینترنت اکسپلوره نیست
    می خوام مقادیر یک ادرس رو بگیرم و روی اون اطلاعات یکسری پردازش انجام بدم
    و می خوام برای این موضوع از وب براوزر خود C#‎ در فرم استفاده کنم


    فکر میکنم از حرفام این استنباط شده که من می خوام از مرورگر ها استفاده کنم مثل اینترنت اکسپلور

  7. #7

    نقل قول: لود نکردن عکس در webbrowser

    نه فهمیدم اما بیس همون کامپوننت هم اینترنت اکسپلورره هر تغییری تو اون بدی تو کامپوننت هم اجرا میشه...

تاپیک های مشابه

  1. لود فایل عکس از مسیر ان که در بانک ذخیره شده..
    نوشته شده توسط coral در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 80
    آخرین پست: پنج شنبه 26 فروردین 1395, 09:23 صبح
  2. لود کردن عکس از دیتابیس
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 12:22 عصر
  3. سوال: لود عکس در Webbrowser و دخیره آن در کامپیوتر ؟ ( لطفا راهنمایی کنید)
    نوشته شده توسط behrouz_h در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 خرداد 1391, 01:36 صبح
  4. جلوگیری از لود شدن عکس ها در WebBrowser
    نوشته شده توسط xrezax در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1390, 20:07 عصر
  5. چگونه می توان از لود شدن عکس ها در Twebbrowser جلوگیری کرد؟
    نوشته شده توسط koosha system در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1384, 10:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •