نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تفاوت روش های mysql_connect و mysqli برای وصل شدن به دیتابیس چیست؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار مهدی اسماعیلی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    96

    Lightbulb تفاوت روش های mysql_connect و mysqli برای وصل شدن به دیتابیس چیست؟

    سلام ، خسته نباشید
    میخواستم بدونم تفاوت این 2 روش نسبت به هم چیست و چه مزایا و معایبی دارند ؟؟

    $conn1 = new mysqli('localhost', 'root' , '' , 'school');
    $conn2 = mysql_connect('localhost', 'root', '', 'school');


    خیلی ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله مهدی اسماعیلی : جمعه 01 شهریور 1392 در 18:11 عصر

  2. #2

    نقل قول: تفاوت روش های mysql_connect و mysqli برای وصل شدن به دیتابیس چیست؟

    سلام
    این لینک رو ببینید متوجه تفاوت میشید
    http://php.net/manual/en/mysqlinfo.api.choosing.php

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار مهدی اسماعیلی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    96

    نقل قول: تفاوت روش های mysql_connect و mysqli برای وصل شدن به دیتابیس چیست؟

    خیلی ممنون ، متوجه شدم
    mysql_connect در نسخه 5.5.0 ، deprecated شده و بهتر است از روش های mysqli یا PDO_MySQL استفاده کنیم..

    حالا یک سوال دیگه:
    روش mysqli بهتر است یا PDO MySQL ؟؟ از نظر سرعت ، امنیت و ...

    باز هم ممنونم

  4. #4

    نقل قول: تفاوت روش های mysql_connect و mysqli برای وصل شدن به دیتابیس چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی اسماعیلی مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون ، متوجه شدم
    mysql_connect در نسخه 5.5.0 ، deprecated شده و بهتر است از روش های mysqli یا PDO_MySQL استفاده کنیم..

    حالا یک سوال دیگه:
    روش mysqli بهتر است یا PDO MySQL ؟؟ از نظر سرعت ، امنیت و ...

    باز هم ممنونم

    فکر نمی کنم تفاوت چندانی در داشته باشن.
    تنها نکته ای که PDO داره اینه که شما میتونید به DBMS های مختلفی مثل Mysql یا Sqlite و ... متصل بشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: تفاوت روش های mysql_connect و mysqli برای وصل شدن به دیتابیس چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط Dead Space مشاهده تاپیک
    فکر نمی کنم تفاوت چندانی در داشته باشن.
    تنها نکته ای که PDO داره اینه که شما میتونید به DBMS های مختلفی مثل Mysql یا Sqlite و ... متصل بشید
    علاوه بر این موضوع مزایای دیگری هم دارد , پیشنهاد میکنم حداقل به فارسی جیستجو کنید

تاپیک های مشابه

  1. مسیر دهی برای وصل شدن به دیتابیس
    نوشته شده توسط sogoli در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 15 فروردین 1390, 11:58 صبح
  2. روش های polygonal و moment برای image segmentation
    نوشته شده توسط najinarges در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1389, 21:01 عصر
  3. تفاوت روش های تبدیل نوع
    نوشته شده توسط maktab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 30 شهریور 1389, 12:22 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 شهریور 1389, 02:50 صبح
  5. تفاوت ورژن های مختلف SQL Server برای نصب بر روی هاست
    نوشته شده توسط rtech در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 19 خرداد 1386, 12:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •