نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مرتب کردن محتوای listbox

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    Shirvan
    پست
    73

    Post مرتب کردن محتوای listbox

    سلام به همه دوستان
    یک تیکه کد برای جستجو در لیست باکس می خواستم که نتایج جستجو رو در لیست باکس فیلتر کنه
    و فقط اونا رو نشون بده مثلا اگر کاربر حرف (ب) رو زد تمام ایندکسهایی که حرف (ب) در اونا هست بمونه و بقیه رو نشون نده.
    خیلی ممنونم .در ضمن این لیست باکس به هیچ بانک اطلاعاتی متصل نیست.
    ضمیمه 109625
    آخرین ویرایش به وسیله nimaakbari : جمعه 01 شهریور 1392 در 21:24 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    نقل قول: مرتب کردن محتوای listbox

    با این دستور میشه مرتط کرد


    listbox1.Sorted = true;


    برای پیدا کردن یک فیلد خاص هم یه تابع برای جستجو بنویس البته اگه منظورتون همینه
    آخرین ویرایش به وسیله m_ali_gho : جمعه 01 شهریور 1392 در 23:52 عصر

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    Shirvan
    پست
    73

    نقل قول: مرتب کردن محتوای listbox

    دوستان تا حالا خیلی روش کار کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم باید چکار کنم تا بتوانم این کار را انجام دهم؟

  4. #4

    نقل قول: مرتب کردن محتوای listbox

    والا این تابع واسه سرچ:

    private void FindAllOfMyString(string searchString)
    {

    ListBox1.SelectionMode = SelectionMode.MultiExtended;


    int x = -1;

    if (searchString.Length != 0)
    {
    do
    {

    x = ListBox1.FindString(searchString, x);

    if (x != -1)
    {

    if (ListBox1.SelectedIndices.Count > 0)
    {
    if (x == ListBox1.SelectedIndices[0])
    return;
    }

    ListBox1.SetSelected(x, true);
    }
    } while (x != -1);
    }
    }

    تو رویداد keyup بنویس اینطوری:

    ListBox1.SelectedIndex = -1;
    FindAllOfMyString(textBox1.Text);

  5. #5
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: مرتب کردن محتوای listbox

    با سلام.

    listBox1.DataSource = listBox1.Items.Cast<string>().Where(item => item.StartsWith("b")).ToArray();
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    Shirvan
    پست
    73

    نقل قول: مرتب کردن محتوای listbox

    سلام می خواستم ایتم های موجود در یک لیست باکس را درون یک آرایه دخیره کنم روش های زیادی رفتم ولی هیچ کدام جواب نداد باید چگونه این کار را انجام دهم خیلی لازم دارم باید تا فردا آماده اش کنم لطفا جواب دهید

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    Shirvan
    پست
    73

    نقل قول: مرتب کردن محتوای listbox

    دوستان یعنی هیچ روشی وجود ندارد

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: مرتب کردن محتوای listbox

    اون روش هایی که رفتین رو توضیح بدین و کداش رو بذارین تا بفهمیم مشکل از کجاس

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    Shirvan
    پست
    73

    نقل قول: مرتب کردن محتوای listbox

    کد HTML:
                int count=(listBox1.Items.Count)-1;
                string[] str = new string[count];
                for (int i = 0; i < count; i++)
                {
                    str[i] = listBox1.SelectedItems.ToString();
                }
    کد HTML:
               int count=(listBox1.Items.Count)-1;
                string[] str = new string[count];
                for (int i = 0; i < count; i++)
                {
                    listBox1.Items.CopyTo(str, count);
                }
    خوب اینم کداش حالا میشه کمک کنید؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: مرتب کردن محتوای listbox

      int[] a = listBox1.Items.Cast<int>().ToArray();


    اینو تست کن مثلا اینجا محتویات عدد هستند!!!
    و اینجا رشته
                string[] a = listBox1.Items.Cast<string>().ToArray();

    و اینم برای کد خودتون و فریم ورک 2

    string [] s= new string
    [listBox1.Items.Count];
    for (int i = 0; i < listBox1.Items.Count; i++)
    {
    s[i] = listBox1.Items[i].ToString();

    }
    آخرین ویرایش به وسیله esafb52 : جمعه 26 مهر 1392 در 23:14 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مرتب کردن محتوای listbox

    نقل قول نوشته شده توسط nimaakbari مشاهده تاپیک
    کد HTML:
                int count=(listBox1.Items.Count)-1;
                string[] str = new string[count];
                for (int i = 0; i < count; i++)
                {
                    str[i] = listBox1.SelectedItems.ToString();
                }
    کد HTML:
               int count=(listBox1.Items.Count)-1;
                string[] str = new string[count];
                for (int i = 0; i < count; i++)
                {
                    listBox1.Items.CopyTo(str, count);
                }
    خوب اینم کداش حالا میشه کمک کنید؟
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Collections;

    namespace this_show
    {
    public partial class Form1 : Form
    {

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    listBox1.Sorted = true;
    listBox1.SelectionMode = SelectionMode.MultiExtended;
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {


    }

    private void Form1_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {


    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ArrayList alCust = new ArrayList();

    int c = listBox1.SelectedIndices.Count;
    foreach (object selectedItem in this.listBox1.SelectedItems)
    {
    alCust.Add(selectedItem);
    }

    listBox2.DataSource = alCust;
    }
    }
    }

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    Shirvan
    پست
    73

    نقل قول: مرتب کردن محتوای listbox

    با تشکر کدی که گفته بودید کار می کنه

تاپیک های مشابه

  1. مرتب کردن ایتم های درون یک listbox
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 07 تیر 1391, 21:20 عصر
  2. مرتب کردن عناصر listbox
    نوشته شده توسط mahdi bg در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 اسفند 1386, 20:31 عصر
  3. مرتب کردن یک بانک اطلاعاتی بر حسب یک فیلد
    نوشته شده توسط mehdi_nan در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 دی 1382, 01:36 صبح
  4. اشکال در پاک کردن محتوای TextBox به وسیله for each
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 آذر 1382, 18:07 عصر
  5. مرتب کردن بانک با Ado
    نوشته شده توسط Jamshid795 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 31 اردیبهشت 1382, 20:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •