نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: حذف یک رکود از دیتابیس از طریق Entity Framework

  1. #1

    حذف یک رکود از دیتابیس از طریق Entity Framework

    با سلام خدمت اساتید
    بنده یک مشکل در حذف یک رکورد از دیتابیس دارم ... خدمتون عرض کنم که من تو برنامه ام یک لیست ویو دارم که به دیتابیس وصله حالا می خوام وقتی یکی از رکود ها رو از تو لیست ویو Select می کنم با فشار دادن یک دکمه اون رکورد رو کلا از تو لیست ویو و دیتابیس حذف بشه
    ممنون میشم کمک کنید ...

  2. #2

    نقل قول: حذف یک رکود از دیتابیس از طریق Entity Framework

    کدی نیست که بزارم ... کامل توضیح دادم مشکلو

  3. #3

    نقل قول: حذف یک رکود از دیتابیس از طریق Entity Framework

    ببین دوست عزیز دستور لینکش به صورت زیر میشه:
    (from products in DataContext.Context.Products
    where products.ProductID == productData.ProductID
    select products).ToList().ForEach(DataContext.Context.Del eteObject);

    DataContext.Context.SaveChanges();


    حالا خودت باید یه کم با کدهاش بازی کنی تا مشکلت حل بشه

  4. #4

    نقل قول: حذف یک رکود از دیتابیس از طریق Entity Framework

    نقل قول نوشته شده توسط amir_pro مشاهده تاپیک
    ببین دوست عزیز دستور لینکش به صورت زیر میشه:
    (from products in DataContext.Context.Products
    where products.ProductID == productData.ProductID
    select products).ToList().ForEach(DataContext.Context.Del eteObject);

    DataContext.Context.SaveChanges();


    حالا خودت باید یه کم با کدهاش بازی کنی تا مشکلت حل بشه

    ممنون از شما ولی من می خوام اون سطری رو دیتابیس حذف کنم که از داخل لیست ویو select کردم یعنی وقتی که یکی از سطرهای در ListView رو انتخاب کردم و دکمه حذف رو زدم اون سطر رو از دیتابیس حذف کنه و هم از Listview ...
    آخرین ویرایش به وسیله mamadcity : شنبه 02 شهریور 1392 در 12:21 عصر

  5. #5

    نقل قول: حذف یک رکود از دیتابیس از طریق Entity Framework

    شما همه فیلدهای دیتابیستونو توی لیس ویو نشون دادید یا تنها یک فیلدشو ؟

    اینو پرسیدم چون دستورش فرق میکنه.

    شما میتونی آیتم انتخاب شده از لیست ویو رو از کاربر بگیری و اونو توی دیتابیست سرچ کنی و حذف کنی.
    تو ایونت SelectedIndexChanged میتونی به آیتم انتخاب شده رو به دست بیاری.

    string i= listView1.SelectedItems[0].ToString();


    دستور حذف هم که بالا دوستمون گفتن.
    آخرین ویرایش به وسیله Direlap : شنبه 02 شهریور 1392 در 13:42 عصر

  6. #6

    نقل قول: حذف یک رکود از دیتابیس از طریق Entity Framework

    نقل قول نوشته شده توسط Direlap مشاهده تاپیک
    شما همه فیلدهای دیتابیستونو توی لیس ویو نشون دادید یا تنها یک فیلدشو ؟

    اینو پرسیدم چون دستورش فرق میکنه.

    شما میتونی آیتم انتخاب شده از لیست ویو رو از کاربر بگیری و اونو توی دیتابیست سرچ کنی و حذف کنی.
    تو ایونت SelectedIndexChanged میتونی به آیتم انتخاب شده رو به دست بیاری.

    string i= listView1.SelectedItems[0].ToString();


    دستور حذف هم که بالا دوستمون گفتن.
    من از این کد استفاده می کنم ولی مقدار رو مثلا به صورت {Listview : {5 نشون میده ولی من میخوام فقط 5 رو بهم برگردونه که اونو تو شرط کوئری بانک بزارم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 آبان 1391, 14:42 عصر
  2. join بین دیتابیس ها در entity framework
    نوشته شده توسط mnoori در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1391, 23:40 عصر
  3. حذف دسترسی ادمین به یک دیتابیس از طریق یک یوزر معمولی
    نوشته شده توسط M.YasPro در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 07:00 صبح
  4. اتصال به دیتابیس از طریق proxy در Enterprise Manager
    نوشته شده توسط zrahimic در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1383, 18:38 عصر
  5. حذف یک جدول از اکسس از طریق دلفی
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 03 بهمن 1382, 12:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •