نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مثکل دریافت کد اسکی

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    7

    مثکل دریافت کد اسکی

    با سلام و خسته نباشید،

    من کدی نوشتم که توش میخوام کد هکز مربوط به به یک جمله رو کاراکتر به کاراکتر بگیرم...

    برنامه با تابع زیر کار میکنه

     public void DumpString(string value)
    {
    foreach (char c in value)
    {
    string tmp = (string.Format("{0:x4}", (int)c) );
    txtTarget.Text += "0x" + tmp.ToUpper();
    }
    }


    ولی مشکل اینجاست که اگه ورودی به کاراکتری مثل "ه" باشه که به چند مدل نوشته میشه ، موقع ورود عبارت "هه" به ازای 2 کاراکتر ورودی یک نوع کد برمیگردونه که هردو مربوط به "ه" میشه با کد (674 U) و "ـه" رو با کد (U FEEA) نمیده .

    دوستان هر کی راه حلی برای این مشکل داره لطفا ارائه بده.
    ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله omidnnn : شنبه 02 شهریور 1392 در 10:31 صبح

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    7

    نقل قول: مثکل دریافت کد اسکی

    از دوستان کسی نیست کمکمن کنه؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: مثکل دریافت کد اسکی

    با اين ببين ميشه
     string hex = "";
    foreach (char c in asciiString)
    {
    int tmp = c;
    hex += String.Format("{0:x4}", (uint)System.Convert.ToUInt32(tmp.ToString()));
    }

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    7

    نقل قول: مثکل دریافت کد اسکی

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    با اين ببين ميشه
     string hex = "";
    foreach (char c in asciiString)
    {
    int tmp = c;
    hex += String.Format("{0:x4}", (uint)System.Convert.ToUInt32(tmp.ToString()));
    }
    نه متاسفانه همون مشکل قبلی پابرجاست. کدا یکیه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: مثکل دریافت کد اسکی


تاپیک های مشابه

  1. سوال: دریافت کد اسکی و نمایش کاراکتر مربوطه
    نوشته شده توسط r.lvl4n در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 10 آذر 1391, 02:23 صبح
  2. دریافت کد اسکی
    نوشته شده توسط sr2m72 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 17
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آذر 1390, 18:24 عصر
  3. چگونه میتوان یک متن را دریافت و کد اسکی آنرا پیدا کرد و بالعکس؟
    نوشته شده توسط s.moghadam1989 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 07 شهریور 1387, 17:28 عصر
  4. چگونه میتوان یک متن را در دلفی دریافت و کد اسکی آنرا پیدا کرد و بالعکس؟
    نوشته شده توسط s.moghadam1989 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1387, 23:21 عصر
  5. کد اسکی page upوpage down
    نوشته شده توسط ario در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 15 مهر 1385, 14:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •