نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: یه لیست از آرایه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    یه لیست از آرایه

    سلام دوستان
    من یه لیست از آرایه ای از رنگ ها درست کردم .
    قبل از حلقه یه آرایه درست کردم و آون رو از رنگ شفاف (transparent) پر کردم حالا تو حلقه تو هر متبه اجرای حلقه یه خونه ازش رو رنگش رو عوض میکنم و به لیست اقافه می کنم. حالا مشکل اینجاست
    آرایه بعدی که به لیست اضافه میشه قبلی ها رو هم مثل خودش در میاره و قبلی ها رو حذف میکنه

    مثال قرار لیست من به این شکل بشه
    transparent,transparent,transparent,transparent,
    transparent,transparent,transparent,Black
    transparent,transparent,black,black
    transparent,black,black,black
    black,black,black,black

    اما نتیجه این میشه
    black,black,black,black
    black,black,black,black
    black,black,black,black
    black,black,black,black

    اینم از کد ها

    Color[] temp = new Color[counter];
    for (int j = 0; j < counter; j++)
    temp[j] = Color.Transparent;

    List<Color[]> a = new List<Color[]>();

    st==0
    while (true)
    {

    if (temp[st] != Color.Transparent)
    st++;
    else
    {
    temp[st] = color.black;
    st++;

    a.Add(temp);
    if ((st >tedad) ))
    break; }


  2. #2

    نقل قول: یه لیست از آرایه

    هر جا ميخواي رنگ ارايه رو عوض كني اول بايد متغيرو بهش دوباره فضا اختصاص بدي
    temp = new Color[counter];

تاپیک های مشابه

  1. روش ذخیره داده های یک لیست باکس درون آرایه
    نوشته شده توسط salehvasaleh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1401, 16:19 عصر
  2. گفتگو: محدودیت های لیست و آرایه و...
    نوشته شده توسط sina_saravi1 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 08 مرداد 1390, 00:45 صبح
  3. ارسال از روی آرایه و یا یک لیست متنی
    نوشته شده توسط id1385 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 تیر 1389, 23:50 عصر
  4. لیست در آرایه
    نوشته شده توسط Hossis در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1388, 19:04 عصر
  5. چطور می شه در Delphi for Win32 یه آرایه یا لیست رو به یه گرید Bind کرد؟
    نوشته شده توسط بابک.م. در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 23 اسفند 1387, 00:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •