نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: رفتن به صفحه ای خاص

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    33

    رفتن به صفحه ای خاص

    سلام
    بنده می خواهم در قسمتی که با ***** مشخص کرده ام به صفحه ی test.html بروم. چه کدی باید در این قسمت نوشته شود؟

    <?php
    $user=$_POST['userr'];
    $ramz=$_POST['ramz'];

    if ($user="admin" && $ramz="PASSword")
    {
    *****
    }



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: رفتن به صفحه ای خاص

    قبل از ازسال تاپیک حتما مطمئن بشید که کسی قبل از شما همچین سئوالی نپرسیده باشد
    header("Location: myOtherPage.php");

    به همین سادگی
    کافی بود سئوال خود را گوگل میکردید , برای من About 105,000,000 نتیجه داد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار farazsahebdel
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    اسپانیا - بارسلونا
    سن
    28
    پست
    226

    نقل قول: رفتن به صفحه ای خاص

    مثل اینکه شما اعصاب ندارین ها نمی خواین جواب بدین خوب جواب ندین
    << میخواین پست هاتون رو زیاد کنین >>

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    33

    نقل قول: رفتن به صفحه ای خاص

    نقل قول نوشته شده توسط AliRezaPro مشاهده تاپیک
    قبل از ازسال تاپیک حتما مطمئن بشید که کسی قبل از شما همچین سئوالی نپرسیده باشد
    header("Location: myOtherPage.php");

    به همین سادگی
    کافی بود سئوال خود را گوگل میکردید , برای من About 105,000,000 نتیجه داد
    ضمن تشکر از پاسخ جنابعالی و عذر خواهی از عدم تحقیق بیشتر و سرچ در گوگل طبق دستور عمل کردم و با هشدار زیر مواجه شدم.
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /check_pass.php:4) in /home/check_pass.php on line
    8
    لازم به ذکر است این هشدار مربوط به همان خطی است که جنابعالی راهنمایی فرمودید.


  5. #5

    نقل قول: رفتن به صفحه ای خاص

    دوست عزیز با این کد مشکل شما حل میشه...

    ob_start();
    header("Location: myOtherPage.php");
    ob_end_flush();

  6. #6

    نقل قول: رفتن به صفحه ای خاص

    نقل قول نوشته شده توسط masterdanesh مشاهده تاپیک
    ضمن تشکر از پاسخ جنابعالی و عذر خواهی از عدم تحقیق بیشتر و سرچ در گوگل طبق دستور عمل کردم و با هشدار زیر مواجه شدم.
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /check_pass.php:4) in /home/check_pass.php on line
    8
    لازم به ذکر است این هشدار مربوط به همان خطی است که جنابعالی راهنمایی فرمودید.

    باسلام
    دوست عریز اینجا کسی وظیفه ای نداره بخواد به کسی کمک کنه ،دوستان لطف میکنن راهنمایی میکنن.
    دوست عزیزم هم شما راهنمایی کردن و مشکلی نداشت شما یکم خودتونم تلاش کنید
    http://php.net/manual/en/function.header.php
    موفق باشید.

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    33

    نقل قول: رفتن به صفحه ای خاص

    نقل قول نوشته شده توسط fkb0y_dev مشاهده تاپیک
    دوست عزیز با این کد مشکل شما حل میشه...

    ob_start();
    header("Location: myOtherPage.php");
    ob_end_flush();
    ضمن تشکر از جنابعالی باز هم متاسفانه همان هشدار قبلی مشاهده می شود.خواهشمندم باز هم راهنمایی بفرمایید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: رفتن به صفحه ای خاص

    نقل قول نوشته شده توسط masterdanesh مشاهده تاپیک
    ضمن تشکر از جنابعالی باز هم متاسفانه همان هشدار قبلی مشاهده می شود.خواهشمندم باز هم راهنمایی بفرمایید.
    ob_start()

    را بالای کد قبل از هر کدی قرار بدید و
    ob_end_flush();

    را پایین


    منظور بنده سریع تر به جواب رسیدن شما بود , و اینکه پست خودم رو چندین بار خوندم ولی اصلا به این نتیجه نرسیدم که همچین چیزی باشم :
    مثل اینکه شما اعصاب ندارین ها

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    33

    نقل قول: رفتن به صفحه ای خاص

    ضمن تقدیر از کلیه عزیزان خصوصا ALIREZAPRO عزیز هنوز بنده با همان مشکل مواجه هستم. یک بار دیگر کلیه کد های این صفحه را می گذارم تا دوستان بتوانند جدید ترین تغییرات را ملاحظه و باز هم مرا راهنمایی بفرمایند.


    <html>
    <?php

    $user=$_POST['userr'];
    $ramz=$_POST['ramz'];
    echo ('hi');
    if ($user="admin" && $ramz="passWORD")
    {
    ob_start();
    header("Location:vazayef.html");
    ob_end_flush();
    }

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: رفتن به صفحه ای خاص

    ob_start(); رو بالای بالای اسکریپت قرار بدید چک کنید قبل از <?php هم فضای خالی وجود نداشته باشد
    مطالعه بفرمایید :
    http://php.net/manual/en/function.ob-start.php

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    33

    نقل قول: رفتن به صفحه ای خاص

    نقل قول نوشته شده توسط AliRezaPro مشاهده تاپیک
    ob_start(); رو بالای بالای اسکریپت قرار بدید چک کنید قبل از <?php هم فضای خالی وجود نداشته باشد
    مطالعه بفرمایید :
    http://php.net/manual/en/function.ob-start.php
    بسیار ممنونم
    مشکل حل شد
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. رفتن به صفحه بعدی با گرفتن Password , UserName
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مرداد 1393, 18:22 عصر
  2. رفتن به صفحه ی دیگه با بررسی شرط
    نوشته شده توسط fateme_shourabi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 10 اسفند 1384, 18:45 عصر
  3. رفتن به یک رکورد خاص
    نوشته شده توسط samiraamiri در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 بهمن 1384, 17:22 عصر
  4. رفتن به صفحه جدید در چاپ رول
    نوشته شده توسط msaeed در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مرداد 1384, 08:04 صبح
  5. مشکل هنگام رفتن به صفحه ی بعد
    نوشته شده توسط AspNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 31 فروردین 1384, 16:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •