صفحه 3 از 6 اولاول 12345 ... آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 237

نام تاپیک: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    خیلی وقت هست که کانکشن استرینگ ننوشتم ولی زمان ما قبل و بعد از مساوی فاصله نمیزاشتن.شاید تغییر کرده یا من یادم نیست.فکر میکنم ارزش امتحان کردن داره.

  2. #82
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط behnam-soft مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت آقای ونیز عزیز که انصافا با این ویدئوها، کمک بزرگی به خیلی از افرادی که تشنه یادگیری هستن- من جمله خودم- کردین.در مورد این حرفتون،من فکر می کنم که اتفاقا این یه نکته مثبته !!! چرا ؟ به این دلیل که شما اینقدر خوب و روان توضیح دادین که به نظر من افرادی که تازه شروع کردن، خیلی سوال خاصی براشون پیش نمیاد چون شما جواب ها رو هم در ویدئو ها دادین. من 2 3 قسمت رو بیشتر نتونستم ببینم ولی واقعا باید بهت خسته نباشید بگم، مطمئن باشین اون تاثیر و هدفی که مد نظر شما بوده، هر روز داره بیشتر تحقق پیدا می کنه... ضمنا این نکته رو هم بگم که چون شما ویدئوهارو برای قشر تازه کار در نظر گرفتین، خب خیلی جای تعجب نداره که اگر هم کسی به مشکلی بر بخوره، خیلی زود می تونه با یه جستجوی کوچیک، مشکلش رو برطرف کنه.
    مخلص کلام اینکه،ارزش کاری که انجام دادین و وقتی که گذاشتین، چه برای ضبط ویدئو ها ، چه برای آپلود کردنشون، بسیار بالاست، و حیفه که بخواد با تعداد سوال های پرسیده شده و... سنجیده بشه.
    به هر حال، امیدوارم در آینده بتونیم ویدئو های بیشتر و تخصصی تری از شما ببینیم، در اینصورت مطمئن باشین که یکی از افرادی که هر روز و هر ساعت سوال خواهد کرد، خود من هستم!!!
    با تشکر، موفق باشید.
    سلام.
    یکی از دلایل اصلی برای تولید این آموزش این بود که سوالات تکراری خیلی زیادی می دیدم و همچنان می بینم. خیلی از سوالاتی که روزانه در سطح تالار مطرح میشه در مجموعه وجود داره که اگر دوستان ویدئوها رو به دقت مشاهده کنن میتونه بخشی از سوالاتشون رو پاسخگو باشه ولی همچنان سوالات تکراری به وفور پیدا میشه.
    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    خیلی وقت هست که کانکشن استرینگ ننوشتم ولی زمان ما قبل و بعد از مساوی فاصله نمیزاشتن.شاید تغییر کرده یا من یادم نیست.فکر میکنم ارزش امتحان کردن داره.
    قبلا کانکشن رو به شکل های مختلف تست کرده بودم (از نظر فاصله قبل و بعد از مساوی، حروف کوچیک و بزرگ، استفاده از DataSource یا Server ، یا مثلا DataBase یا Initial Catalog و ...).
    از لحاظ فاصله قبل و بعد مساوی خللی در کار ایجاد نمیکنه،یعنی جفت این کانکشن ها به درستی کار می کنند :
    SqlConnection con = new SqlConnection("server=.\\md2012;DataBase=DBTest1;I  ntegrated Security=True");

    یا
    SqlConnection con = new SqlConnection("server = .\\md2012;DataBase = DBTest1;Integrated Security = True");

    اگر منظورتون چیز دیگه ای هست،لطفا ذکر کنید.
    بین حروف کوچیک و بزرگ تفاوتی وجود نداره و اینکه شخصا ترجیح میدم که به جای استفاده از کلمات Data Source و Initial Catalog از کلمات Server و DataBase استفاده کنم چراکه مفهوم کانکشن رو بهتر میشه با این کلمات برای افراد مبتدی توضیح داد و فهم اون به نظرم راحت تر هست.

  3. #83

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    با سلام و تشکر از فیلم آموزشی
    در فیلم قسمت 4 در گرید ویو یک فیلد visble را true گذاشتیم و در زمانی که رکود انتخاب می شد سوال و جوابهای آن رکورد در تکس باکسها نمایش داده می شد.

    در گرید ویوی که گذاشته ام visble دو تا فیلدها را true گذاشته ام چگونه می شود با کلیک بر روی هر خانه فیلد دیگر فیلدهای آن را در تکس باکس نمایش دهیم (در ویدئو رکورد انتخاب می کردیم تا اطلاعات آن فیلد به ما نمایش دهد )

  4. #84
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط bitcob589 مشاهده تاپیک
    در فیلم قسمت 4 در گرید ویو یک فیلد visble را true گذاشتیم و در زمانی که رکود انتخاب می شد سوال و جوابهای آن رکورد در تکس باکسها نمایش داده می شد.

    در گرید ویوی که گذاشته ام visble دو تا فیلدها را true گذاشته ام چگونه می شود با کلیک بر روی هر خانه فیلد دیگر فیلدهای آن را در تکس باکس نمایش دهیم (در ویدئو رکورد انتخاب می کردیم تا اطلاعات آن فیلد به ما نمایش دهد )
    سلام دوست عزیز.
    احتمالا منظورتون اینه که visible یکسری از ستون ها رو false کردیم تا نمایش داده نشن!.
    برای اینکه روی یک سلول (خانه) از گرید کلیک کنید و اطلاعات رو نمایش بدید باید از رویدادهایی مثل CellMouseClick و ... استفاده کنید که مربوط به کلیک کاربر در یک سلول میشن.
    در این باره قبلا در سایت خیلی بحث شده که می تونید کدها و رویدادهای مورد نیازتون رو پیدا کنید.
    موفق باشید.

  5. #85
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    چرا وقتی میخوایم از طریق sqlserver express ری استور کنیم خطا میده؟!
    موقع بک آپ مشکل نداره موقع ری استور خطا میده!

    User does not have permission to alter database 'MyGym', or the database does not exist.
    ALTER DATABASE statement failed.
    The file 'D:\MyFiles\MyGym\MyGym\MyGym\bin\Debug\Database\M yGym.mdf' cannot be overwritten. It is being used by database 'D:\MYFILES\MYGYM\MYGYM\MYGYM\BIN\DEBUG\DATABASE\M YGYM.MDF'.

  6. #86
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    برای اینکه فایل مقصدی که برای restore انتخاب کردید وجود داره و توسط یک دیتابیس دیگه استفاده میشه.

  7. #87
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    یه سوال از استاد ونیز دارم

    چطوری میتونم برنامه ای که نوشتم مسیر کانکشن در یک فایل متنی باشه و کاربر بتونه خودش ای پی اون سیستم رو بده و برنامه متصل بشه به بانک

  8. #88
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط sajadsobh مشاهده تاپیک
    چرا وقتی میخوایم از طریق sqlserver express ری استور کنیم خطا میده؟!
    موقع بک آپ مشکل نداره موقع ری استور خطا میده!

    User does not have permission to alter database 'MyGym', or the database does not exist.
    ALTER DATABASE statement failed.
    The file 'D:\MyFiles\MyGym\MyGym\MyGym\bin\Debug\Database\M yGym.mdf' cannot be overwritten. It is being used by database 'D:\MYFILES\MYGYM\MYGYM\MYGYM\BIN\DEBUG\DATABASE\M YGYM.MDF'.
    همونطور که دوستم هم گفتن نمیشه همزمان از یک دیتابیس در دو جای متفاوت استفاده کرد و همزمان که توسط برنامه دیگه ای داره استفاده میشه با دیگری بر روی اون دیتابیس تغییرات اعمال کرد. باید قبل از ری استور، تمامی کانکشن های متصل به اون دیتابیس قطع بشه (هیچ استفاده از اون نشه) و بعد از offline کردن اون اقدام به ری استور کنید.

    نقل قول نوشته شده توسط vahidth مشاهده تاپیک
    چطوری میتونم برنامه ای که نوشتم مسیر کانکشن در یک فایل متنی باشه و کاربر بتونه خودش ای پی اون سیستم رو بده و برنامه متصل بشه به بانک
    فکر کنم اگر منظور و هدفتون رو کامل توضیح بدید بهتر بتونم راهنمایی کنم.
    ip سیستم سرور رو میتونی با قرار دادن یک فرم در پروژه و وارد کردن ip توسط کاربر دریافت کنید و بعد اونو در کانکشن استرینگ اعمال کنید و در صورت صحت اونو یک جایی ذخیره کنید و از اون به بعد از اون کانکشن ذخیره شده استفاده کنید.شما میتونی ip های فعال شبکه رو هم خودتون با کدنویسی بدست بیارید و بعد در یک حلقه، (در یک ساختار try و catch) اقدام به وارد کردن تک تک ip ها کنید تا متوجه بشید کدوم ip مربوط به سرور هست. اینطوری دیگه نیازی به گذاشتن فرم و دریافت ip هم از کاربر نیست. این تاپیک ها رو ببینید :
    http://stackoverflow.com/questions/1...s-in-a-network
    http://stackoverflow.com/questions/9...t-ipv4-address

  9. #89
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    من میخوام برنامه رو به کاربر بدم و خودش نصب کنه بدون نیاز من

    نظر شما در مورد این کار چیه از چه برنامه ای برای اینستال کردن استفاده کنم و چگونه برنامه ای که بصورت شبکه هست رو کاربر خودش نصب کنه؟

  10. #90
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط vahidth مشاهده تاپیک
    من میخوام برنامه رو به کاربر بدم و خودش نصب کنه بدون نیاز من

    نظر شما در مورد این کار چیه از چه برنامه ای برای اینستال کردن استفاده کنم و چگونه برنامه ای که بصورت شبکه هست رو کاربر خودش نصب کنه؟
    در شبکه بودن نرم افزار بحث یه کم متفاوت هست نسبت به تک کاربره بودن نرم افزار.
    چون در شبکه بودن نسخه کامل sql رو نصب میکنن که معمولا حجم زیادی داره و نیاز به یکسری تنظیمات داره که باید حتما برنامه نویس در محل حاضر باشه (یا از راه دور اقدام به نصب کنه) ولی در یک برنامه تک کاربره برای شما sql express کفایت خواهد کرد(بدون نیاز به تنظیمات خاصی).
    من گمان میکنم منظور شما نرم افزار تک کاربره هست نه نرم افزاری که قراره در چند سیستم بصورت همزمان کار کنه.
    خیلی مهم نیست که با چه نرم افزاری اقدام به تهیه setup کنید. مهم اینه که پیش نیازهایی رو که نیاز هست روی سیستم مشتری نصب بشه وارد یک فایل setup کنید.می تونید با setup خود ویژوال یک فایل ست آپ بسازید. چیزی که مهمه کدنویسی شما برای اتچ خودکار دیتابیس هست.
    درباره اتچ کردن خودکار برنامه تاپیک های خیلی زیادی ایجاد شده که توصیه میکنم با جستجو کردن به جواب مورد نظرتون برسید.
    موفق باشید.

  11. #91
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    همونطور که دوستم هم گفتن نمیشه همزمان از یک دیتابیس در دو جای متفاوت استفاده کرد و همزمان که توسط برنامه دیگه ای داره استفاده میشه با دیگری بر روی اون دیتابیس تغییرات اعمال کرد. باید قبل از ری استور، تمامی کانکشن های متصل به اون دیتابیس قطع بشه (هیچ استفاده از اون نشه) و بعد از offline کردن اون اقدام به ری استور کنید.
    خب الان چاره چیه؟! چطوری کانکشن ها رو قطع کنم؟ بعدشم شما هم همین کار رو کردین ولی همچین مشکلی نداشتین که!!

  12. #92
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    مسیر restore رو تغییر بدید.

  13. #93
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    مسیر restore رو تغییر بدید.
    متوجه منظورتون نمیشم.
    من میام یه دیتابیس رو که یه جایی ذخیره شده backup میگیرم و بعد میام restore میکنمش.
    بعدش که بخوام دوباره برنامه رو اجرا کنم حب همون دیتابیس اول که استفاده میشد استفاده میشه دیگه. من که connectionstring رو تغییر نمیدم. واقعاً گیج شدم من

  14. #94
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"


  15. #95
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    ممنون.
    فهمیدم مشکل از کجاست. باید توی connection string اسم دیتابیس رو میذاشتم

  16. #96

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    یه مشکلی در رابطه با قسمت ثبت سوالات پیش اومده!!!!!
    من کامله کامل با توجه به فیلم ها قسمت ثبت سوالات رو طراحی کردم اما موقع ثبت یک سوال درون یک گروه امتحانی ، سوال به QuestionID بعدی وارد میشه

    private void cmbGroup_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("SelectAllQuestionByGroupID", con);
    da.SelectCommand.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@groupID ", ((DataRowView)cmbGroup.SelectedItem)["GroupID"]);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    grdQuestion.DataSource = dt;


    }

    مثلا من گروه اقتصاد با شماره QuestionID = 2 رو انتخاب میکنم و سوال رو ثبت میکنم اما وقتی داخل sql میرم میبینم که سوال برای گروه با QuestionID = 3 ثبت شده!!!
    -------------------------------------------------------
    یه پیشنهادم دارم اینکه سورس پروژه رو واسه دانلود قرار بدین
    خیلی خیلی متشکریم:)

  17. #97

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    سلام با تشکر از آموزشتون که خیلی خوب هست .

    شما از کانکشن استرینگ و sql در آموزشتون استفاده کردید و سوال اینه که من فقط روش orm و Linq را بلدم و دانشجو هستم و با این روش پروژه هام را انجام میدم و آیا برای آینده که میخوام وارد بازار کار بشم نیاز به یادگیری کار با کانکشن استرینگ و sql هست ؟ میتونم فقط با همین روش کار کنم ؟

  18. #98
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط HOSSEINONLINE7 مشاهده تاپیک
    سلام با تشکر از آموزشتون که خیلی خوب هست .

    شما از کانکشن استرینگ و sql در آموزشتون استفاده کردید و سوال اینه که من فقط روش orm و Linq را بلدم و دانشجو هستم و با این روش پروژه هام را انجام میدم و آیا برای آینده که میخوام وارد بازار کار بشم نیاز به یادگیری کار با کانکشن استرینگ و sql هست ؟ میتونم فقط با همین روش کار کنم ؟
    همه ی مطالبی که در مورد همه ی connection string ها وجود داره روی هم ۵۰ صفحه نمیشه.(http://www.connectionstrings.com/)
    و یکی از اجزا اصلی هر برنامه دیتابیسی هست.مثل اینکه شما بگید من بدون ظرف غذا میخورم.شاید شما اینطوری بگید و هر کسی نگاه کنه همین رو بگه.ولی بلاخره غذاتون رو دارید از یک جایی میخورید که اسمش میشه ظرف.
    در روشهایی هم که گفتید بلاخره ارتباط با دیتابیس وجود داره و راهی برای این کار نیست جز connection string

    (بعضی دیتابیسها طراحی متفاوتی دارند و نیاز به connection string ندارند و طبق معمول چون چیز متفاوتی هستند در ایران استفاده نمیشن.)

  19. #99
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط esmaeilbf مشاهده تاپیک
    یه مشکلی در رابطه با قسمت ثبت سوالات پیش اومده!!!!!
    من کامله کامل با توجه به فیلم ها قسمت ثبت سوالات رو طراحی کردم اما موقع ثبت یک سوال درون یک گروه امتحانی ، سوال به QuestionID بعدی وارد میشه

    private void cmbGroup_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("SelectAllQuestionByGroupID", con);
    da.SelectCommand.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@groupID ", ((DataRowView)cmbGroup.SelectedItem)["GroupID"]);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    grdQuestion.DataSource = dt;


    }

    مثلا من گروه اقتصاد با شماره QuestionID = 2 رو انتخاب میکنم و سوال رو ثبت میکنم اما وقتی داخل sql میرم میبینم که سوال برای گروه با QuestionID = 3 ثبت شده!!!
    -------------------------------------------------------
    یه پیشنهادم دارم اینکه سورس پروژه رو واسه دانلود قرار بدین
    خیلی خیلی متشکریم:)
    sp که گذاشتید مربوط به نمایش سوالات یک گروه امتحانی هست ولی سوالتون در ارتباط با ثبت یک سوال هست.
    در زمان ثبت برای هر سوال ما GroupID رو ثبت می کنیم تا مشخص بشه سوال درج شده متعلق به کدوم گروه هست.
    در مورد QuestionID که گفتید، این فیلد اصلا مشخص کننده گروه خاصی نیست.
    من فکر میکنم بهتره یکبار دیگه ویدئوهای مورد نیازتون رو از اول و با دقت بیشتری نگاه کنید.
    نقل قول نوشته شده توسط HOSSEINONLINE7 مشاهده تاپیک
    سلام با تشکر از آموزشتون که خیلی خوب هست .

    شما از کانکشن استرینگ و sql در آموزشتون استفاده کردید و سوال اینه که من فقط روش orm و Linq را بلدم و دانشجو هستم و با این روش پروژه هام را انجام میدم و آیا برای آینده که میخوام وارد بازار کار بشم نیاز به یادگیری کار با کانکشن استرینگ و sql هست ؟ میتونم فقط با همین روش کار کنم ؟
    سلام دوست عزیز.
    در تکمیل صبحت های جناب FastCode این مطلب رو بگم که در LINQ و EF هم کانکشن استرینگ وجود داره ولی کاربر نیازی به درگیر شدن با این مفاهیم رو نداره و در واقع در پس زمینه این موارد ست میشه.
    شما اگر مفاهیم ADO رو خوب درک کنید در LINQ و Entity Framework هم با مشکل مفاهیم روبرو نخواهید شد چراکه LINQ و EF هم در پس زمینه همون کارهای ADO رو دارند ولی کاربر دیگه درگیر این مفاهیم نمیشه.
    بدون شک باید به سمت LINQ و EF حرکت کرد و بازارکار هم روز به روز طلب بیشتری رو برای این تکنولوژی ها میکنه.
    در مورد sql هم همونطور که خودتون مستحضر هستید زبان LINQ شما رو بی نیاز به دونستن دستورات خاص sql میکنه ولی همین دستورات در نهایت باز هم به زبان قابل فهم اون دیتابیس (sql، mysql ، oracle یا ...) تبدیل میشه (بدون دخالت کاربر) ولی به شخصه اعتقاد دارم که هیچ چیزی نمیتونه جای یادگیری SQL Server رو بگیره.
    موفق باشید.

  20. #100

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    مشکل اینه وقتی فرم ثبت سوال لود میشه اگر سوال رو برای ایتم اول کمبوباکس ثبت کنم درسته اما وقتی یک گروه دیگه انتخاب میکنم برای بعدیش ثبت میشه!!!!
    واقعا چند بار فیلم رو دیدم کپی برابر اصله اما نمیدونم مشکل از کجاست!!!!
    اینم کد دکمه ی ثبت سوال
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("AddQuestion", con);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@GroupID", cmbGroup.SelectedValue);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@QuestionText",txtbox Question.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@txtCase1",textboxCas e1.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@txtCase2",textboxCas e2.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@txtCase3",textboxCas e3.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@txtCase4",textboxCas e4.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@answer",cmbAnswer.Te xt);

    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("سوال مورد نظر با موفقیت اضافه گردید");
    clearTextBox();
    FillGrid();

    اما اگر سورس برنامه رو هم لطف کنید شاید بهتر باشه ، از زحماتتون بسیار سپاس گذارم
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    یه سوال هم در مورد متغیرهای از نوع setting برای چی از این نوع استفاده کردین؟!
    چه مزیتی نسبت به متغیر های معمولی داره؟

  21. #101
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    با اجازه جناب ونیز 2008
    کدهای کامل این فرم رو بذارید درخواست سورس هم نفرمایید دوست عزیز قبلا راجب به این مسئله پاسخ داده شده

  22. #102

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    سلام خدمت استاد عزیز آقای ونیز
    من خدایش سورس نمیخوام، تا الان هم سعی کردم خودم روی تمام سورس ها کار کنم، فقط الان به یه مشکل جدی خوردم، این محاسبه کننده جواب های صحیح و غلط و بی پاسخ واسه من اشتباه، جواب درست آزمون رو بهم نمیده، واقعاً مغزم داغ کرده اونقدر این کدهای این صفحه رو مرور کردم، دیگه ناامید شدم و گفتم از شما و باقی دوستان کمک بگیرم!
    کدهای این صفحه رو میزارم اگه ممکنه یه نگاه بندازید، خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید،(کدهای فرم آزمون)

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data.SqlClient;
    namespace MyAzmoon
    {
    public partial class FrmAzmon : Form
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection("server=(local);DataBase=DBAzmoon;In tegrated security = true");
    DataTable dt;
    int MyTime;
    int k = 0;
    ListBox MyListAnswer;
    //int num = 0;
    public static int bipasokh, sahih, ghalat;
    public FrmAzmon()
    {
    InitializeComponent();
    }
    public void UncheckRadioButton(Control parent)
    {
    foreach ( Control ctrl in Parent.Controls)
    {
    if (object.ReferenceEquals(ctrl.GetType(), typeof(RadioButton)))
    {
    ((RadioButton)ctrl).Checked = false;
    }
    }
    }
    private void FrmAzmon_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    txtQuestionNumber.Focus();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("SelectAllGroup", con);
    da.SelectCommand.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    CmbGroup.DataSource = dt;
    CmbGroup.DisplayMember = "GroupName";
    CmbGroup.ValueMember = "GroupID";
    UncheckRadioButton(groupBox2);
    //BtnNext.Enabled = false;
    //btnPreviews.Enabled = false;
    groupBox2.Enabled = false;
    }

    private void btnCancel_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    this.Close();
    }

    private void btnShow_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (string.IsNullOrWhiteSpace(txtQuestionNumber.Text) )
    errorProvider1.SetError(txtQuestionNumber, "تعداد سوالات را تعیین کنید");
    else if (string.IsNullOrWhiteSpace(CmbGroup.Text))
    errorProvider1.SetError(CmbGroup, "گروه امتحانی را تعیین کنید");
    else if (txtQuestionNumber.Text == (0).ToString())
    errorProvider1.SetError(txtQuestionNumber, "تعداد سوالات نمیشود صفر باشد");
    else
    {
    errorProvider1.SetError(txtQuestionNumber, "");
    errorProvider1.SetError(CmbGroup, "");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("CheckQuestionNumber", con);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@groupid", CmbGroup.SelectedValue);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@questionnumber", txtQuestionNumber.Text.Trim());
    cmd.Parameters.Add("@result", SqlDbType.Int);
    cmd.Parameters["@result"].Direction = ParameterDirection.Output;
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    int res = Convert.ToInt32(cmd.Parameters["@result"].Value);
    if (res == 0)
    {
    MessageBox.Show("تعداد سوالات درخواستی در بانک اطلاعاتی موجود نیست","ERROR", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error, MessageBoxDefaultButton.Button1);
    txtQuestionNumber.ResetText();

    }
    else if (res == 1)
    {
    btnPreviews.Enabled = true;
    BtnNext.Enabled = true;
    //btnShow.Enabled = false;
    //btnCancel.Enabled = false;
    groupBox1.Enabled = false;
    groupBox2.Enabled = true;
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    da.SelectCommand = cmd;
    dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    if (CHKTime.Checked)
    {
    timer1.Start();
    lblTotalTime.Text = (Properties.Settings.Default.QuestionTime * dt.Rows.Count).ToString();
    }
    k = 0;
    txtQuestion.Text = dt.Rows[0]["QuestionText"].ToString();
    RdbCase1.Text = dt.Rows[0]["Case1"].ToString();
    RdbCase2.Text = dt.Rows[0]["Case2"].ToString();
    rdbCase3.Text = dt.Rows[0]["Case3"].ToString();
    RdbCase4.Text = dt.Rows[0]["Case4"].ToString();
    //
    MyListAnswer = new ListBox();
    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    MyListAnswer.Items.Add(0);
    }
    }//End else
    }
    }

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    MyTime = 0;
    MyTime = Convert.ToInt32(lblTotalTime.Text);
    MyTime--;
    lblTotalTime.Text = MyTime.ToString();
    if (MyTime == 0)
    {
    timer1.Stop();
    btnPreviews.Enabled = false;
    BtnNext.Enabled = false;
    //MessageBox.Show("زمان شما به اتمام رسید.");
    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    if (Convert.ToInt32(MyListAnswer.Items[i]) == Convert.ToInt32(dt.Rows[i]["Answer"]))
    {
    sahih++;
    }
    else if (Convert.ToInt32(MyListAnswer.Items[i]) == 0)
    {
    bipasokh++;
    }
    else if (Convert.ToInt32(MyListAnswer.Items[i]) != Convert.ToInt32(dt.Rows[i]["Answer"]))
    {
    ghalat++;
    }
    }
    frmResultQuestion fresult = new frmResultQuestion();
    fresult.ShowDialog();
    }
    }

    private void BtnNext_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    sahih = 0;
    ghalat = 0;
    bipasokh = 0;
    RdbCase1.Checked = false;
    RdbCase2.Checked = false;
    rdbCase3.Checked = false;
    RdbCase4.Checked = false;
    if (!RdbCase1.Checked && !RdbCase2.Checked && !rdbCase3.Checked && !RdbCase4.Checked)
    {
    MyListAnswer.Items[k] = 0;
    }
    else if (RdbCase1.Checked)
    {
    MyListAnswer.Items[k] = 1;
    }
    else if (RdbCase2.Checked)
    {
    MyListAnswer.Items[k] = 2;
    }
    else if (rdbCase3.Checked)
    {
    MyListAnswer.Items[k] = 3;
    }
    else if (RdbCase4.Checked)
    {
    MyListAnswer.Items[k] = 4;
    }
    //
    if (k == dt.Rows.Count - 1)
    {
    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    if (Convert.ToInt32(MyListAnswer.Items[i]) == Convert.ToInt32(dt.Rows[i]["Answer"]))
    {
    sahih++;
    }
    else if (Convert.ToInt32(MyListAnswer.Items[i]) == 0)
    {
    bipasokh++;
    }
    else if (Convert.ToInt32(MyListAnswer.Items[i]) != Convert.ToInt32(dt.Rows[i]["Answer"]))
    {
    ghalat++;
    }
    }
    timer1.Stop();
    BtnNext.Enabled = true;
    btnPreviews.Enabled = false;
    MessageBox.Show("صحیح برابر است با : " + sahih + "");
    MessageBox.Show("غلط برابر است با : " + ghalat + "");
    MessageBox.Show("نزده برابر است با : " + bipasokh + "");
    frmResultQuestion fresult = new frmResultQuestion();
    fresult.ShowDialog();
    }
    else
    {
    k++;
    txtQuestion.Text = dt.Rows[k]["QuestionText"].ToString();
    RdbCase1.Text = dt.Rows[k]["Case1"].ToString();
    RdbCase2.Text = dt.Rows[k]["Case2"].ToString();
    rdbCase3.Text = dt.Rows[k]["Case3"].ToString();
    RdbCase4.Text = dt.Rows[k]["Case4"].ToString();
    //UncheckRadioButton(groupBox2);
    }
    }

    private void btnPreviews_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (k > 0)
    {
    k--;
    txtQuestion.Text = dt.Rows[k]["QuestionText"].ToString();
    RdbCase1.Text = dt.Rows[k]["Case1"].ToString();
    RdbCase2.Text = dt.Rows[k]["Case2"].ToString();
    rdbCase3.Text = dt.Rows[k]["Case3"].ToString();
    RdbCase4.Text = dt.Rows[k]["Case4"].ToString();
    }
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    groupBox1.Enabled = true;
    groupBox2.Enabled = false;
    timer1.Stop();
    }
    }
    }


    بنظر شما مشکل کجاست که نتیجه آزمون درست نیست!؟ منظورم اینه که تعداد پاسخ های صحیح و غلط و پاسخ داده شده درست نیست، مثلاً کاربر هیچی نزده ولی میگه 1یکی صحیح و مثلاً 3 تا نزده!
    خیلی خیلی ممنونم از شما...
    آخرین ویرایش به وسیله ahmad002 : یک شنبه 05 آبان 1392 در 01:56 صبح

  23. #103
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط ahmad002 مشاهده تاپیک
    سلام آقای ونیز
    من خدایش سورس نمیخوام، تا الان هم سعی کردم خودم روی تمام سورس ها کار کنم، فقط الان به یه مشکل جدی خوردم، این محاسبه کننده جواب های صحیح و غلط و بی پاسخ واسه من اشتباه، جواب درست آزمون رو بهم نمیده، واقعاً مغزم داغ کرده اونقدر این کدهای این صفحه رو مرور کردم، دیگه ناامید شدم و گفتم از شما و باقی دوستان کمک بگیرم!
    کدهای این صفحه رو میزارم اگه ممکنه یه نگاه بندازید، خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید،(کدهای فرم آزمون)

    private void BtnNext_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    sahih = 0;
    ghalat = 0;
    bipasokh = 0;
    RdbCase1.Checked = false;
    RdbCase2.Checked = false;
    rdbCase3.Checked = false;
    RdbCase4.Checked = false;
    if (!RdbCase1.Checked && !RdbCase2.Checked && !rdbCase3.Checked && !RdbCase4.Checked)
    {
    MyListAnswer.Items[k] = 0;
    }
    .
    .
    .
    }

    بنظر شما مشکل کجاست که نتیجه آزمون درست نیست!؟ منظورم اینه که تعداد پاسخ های صحیح و غلط و پاسخ داده شده درست نیست، مثلاً کاربر هیچی نزده ولی میگه 1یکی صحیح و مثلاً 3 تا نزده!
    خیلی خیلی ممنونم از شما...
    سلام دوست عزیز.
    مشکل از جایی شروع میشه که ما یه کدی رو بدون اینکه منطقی براش داشته باشیم اضافه می کنیم.
    هیچ اشکالی نداره که شما بخواید کدهای درون ویدئوها رو دستخوش تغییرات کنید (نه تنها ایرادی نداره که بسیار کار خوبی هم هست) فقط باید برای هر قطعه کدی که اضافه می کنیم دلیل داشته باشیم و خوب بررسی کنیم آیا این یه خطی که من اضافه میکنم جایی تاثیر گذار هست یا که خیر.
    در دکمه Next شما تغییراتی رو لحاظ کردید که تاثیر گذار هست. وقتی کاربر روی دکمه بعدی کلیک میکنه شما میاید مقادیر متغیرهای صحیح، بی پاسخ و غلط رو 0 می کنید. خوب این کار یعنی چی؟ ما که نباید مقادیر این متغیرها رو از بین ببریم.
    یه بار دیگه ویدئوی 10 و بخش کدنویسی دکمه next رو با کدهای خودتون مقایسه کنید.
    موفق باشید.

  24. #104

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز.
    مشکل از جایی شروع میشه که ما یه کدی رو بدون اینکه منطقی براش داشته باشیم اضافه می کنیم.
    هیچ اشکالی نداره که شما بخواید کدهای درون ویدئوها رو دستخوش تغییرات کنید (نه تنها ایرادی نداره که بسیار کار خوبی هم هست) فقط باید برای هر قطعه کدی که اضافه می کنیم دلیل داشته باشیم و خوب بررسی کنیم آیا این یه خطی که من اضافه میکنم جایی تاثیر گذار هست یا که خیر.
    در دکمه Next شما تغییراتی رو لحاظ کردید که تاثیر گذار هست. وقتی کاربر روی دکمه بعدی کلیک میکنه شما میاید مقادیر متغیرهای صحیح، بی پاسخ و غلط رو 0 می کنید. خوب این کار یعنی چی؟ ما که نباید مقادیر این متغیرها رو از بین ببریم.
    یه بار دیگه ویدئوی 10 و بخش کدنویسی دکمه next رو با کدهای خودتون مقایسه کنید.
    موفق باشید.

    از صبر و حوصلتون بسیار ممنونم...
    کدهایی که باعث میشد مقدار متغییر های صحیح، بی پاسخ و غلط صفر بشه رو برداشتم، ولی متاسفانه هنوز هم جواب صحیح رو بهم نمیده!

  25. #105
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط ahmad002 مشاهده تاپیک
    از صبر و حوصلتون بسیار ممنونم...

    کدهایی که باعث میشد مقدار متغییر های صحیح، بی پاسخ و غلط صفر بشه رو برداشتم، ولی متاسفانه هنوز هم جواب صحیح رو بهم نمیده!
    این کدهای فرم آزمون. بررسی کنید ببینید کجا رو اشتباه نوشتید :

    imgcode1.JPG

    imgcode2.JPG

    imgcode3.JPG
    آخرین ویرایش به وسیله veniz2008 : دوشنبه 06 آبان 1392 در 22:26 عصر

  26. #106
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    با سلام به جناب ونیز 2008 و تشکر از زحماتشون
    من پیشنهاد میدم اگه قراره کدی رو هم بذارین عکس از اون قطعه کد بذارین تادوستان حداقل یکبار کد رو تایپ کنند قطعا بعدها از این کار نتیجه بهتری خواهند گرفت
    موفق باشی

  27. #107

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    با زدن دکمه بعدی nullException میده!!!
    چند بارم فیلم رو دیدم نمیدونم مشکل از کجاست این سورس صفحه آزمون:
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data.SqlClient;
    namespace MyAzmoon
    {
    public partial class frmExam : Form
    {
    int num = 0;
    public int myTime = 0;
    DataTable dt;
    int k = 0;
    int sahih, bipasokh, ghalat;
    ListBox myList = new ListBox();

    SqlConnection con = new SqlConnection("server = (local);DataBase = DBAzmoon;Integrated Security = True");
    public frmExam()
    {
    InitializeComponent();
    }
    //this method uncheck all of radio button in a parent ex:groupBox1
    public void UncheckedRadioButton(Control parent)
    {
    foreach (Control ctrl in Parent.Controls)
    {
    if(object.ReferenceEquals(ctrl.GetType() , typeof(RadioButton)))
    {
    ((RadioButton )ctrl).Checked = false;
    }
    }
    }
    private void label1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    }

    private void frmExam_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("SelectAllGroup", con);
    da.SelectCommand.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    cmbGroup.DataSource = dt;
    cmbGroup.DisplayMember = "GroupName";
    cmbGroup.ValueMember = "GroupID";
    //
    UncheckedRadioButton(groupBox2);

    }

    private void btnShow_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (string.IsNullOrWhiteSpace(textBoxQuestionNumber.T ext))
    {
    errorProvider1.SetError(textBoxQuestionNumber, "تعداد سوالات را وارد نمایید");
    }
    else if (string.IsNullOrWhiteSpace(cmbGroup.Text))
    {
    errorProvider1.SetError(cmbGroup, "گروه امتحانی بایستی وارد شود");
    }
    else
    {
    errorProvider1.SetError(textBoxQuestionNumber, "");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("CheckQuestionNumber", con);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@groupid", cmbGroup.SelectedValue);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@questionnumber", textBoxQuestionNumber.Text);
    cmd.Parameters.Add("@result", SqlDbType.Int);
    cmd.Parameters["@result"].Direction = ParameterDirection.Output;
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    int res = Convert.ToInt32(cmd.Parameters["@result"].Value);
    if (res == 0)
    {
    MessageBox.Show("تعداد سوالات موجود در بانک اطلاعاتی از تعداد سوالات مد نظر کمتر است");
    }
    else if(res==1)
    {
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    da.SelectCommand = cmd;
    dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    //
    ListBox myListResult = new ListBox();
    while (myListResult.Items.Count < Convert.ToInt32(textBoxQuestionNumber.Text.Trim()) )
    {
    //یک عدد رندوم بر اساس تعداد سوالاتی که از دیتابیس واکشی شده تولید میکند
    Random rand = new Random();
    num = rand.Next(Convert.ToInt32(dt.Rows[0][0].ToString()),Convert.ToInt32(dt.Rows[dt.Rows.Count-1][0].ToString()));

    //به تعداد سوالات موجود در دیتا تیبل چک میکنیم
    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    // که آیا عدد رندوم تولیدی درون دیتا تیبل موجود هست و معتبر می باشد
    if (num == Convert.ToInt32(dt.Rows[i][0].ToString()))
    {
    //اگر لیست باکس خالی بود که عدد رو اضافه کن
    if (myListResult.Items.Count == 0)
    myListResult.Items.Add(num);
    //اگر نبود
    else
    {
    //به تعداد اعضای لیست باکس چک میکنیم
    for (int j = 0; j < myListResult.Items.Count; j++)
    {
    //عدد تکراری نباشد اگر بود حلقه را به پایان ببرد
    if (num == Convert.ToInt32(myListResult.Items[j]))
    j = myListResult.Items.Count;
    else
    {
    //اگر حلقه با آخر رسید عدد تصادفی را داخل لیست باکس قرار بده
    if (j == myListResult.Items.Count - 1)
    {
    myListResult.Items.Add(num);

    }
    }

    }
    }

    }

    }

    }//end while
    string s = "";
    for (int i = 0; i < myListResult.Items.Count; i++)
    {
    s += myListResult.Items[i] + ",";
    }

    s = s.Remove(s.Length - 1, 1);
    //

    da = new SqlDataAdapter("SelectFilterQuestion", con);
    da.SelectCommand.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@listQue stionNumber",s);
    dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    //
    if (chkLimitTime.Checked == true)
    {
    timer1.Start();
    lblTimer.Text = (dt.Rows.Count * Properties.Settings.Default.QuestionTime).ToString ();
    }
    if (chkLimitTime.Checked == false)
    {
    timer1.Stop();
    lblTimer.ResetText();
    }
    k = 0;
    lblQuestion.Text = dt.Rows[0]["QuestionText"].ToString();
    RdbCase1.Text = dt.Rows[0]["Case1"].ToString();
    RdbCase2.Text = dt.Rows[0]["Case2"].ToString();
    RdbCase3.Text = dt.Rows[0]["Case3"].ToString();
    RdbCase4.Text = dt.Rows[0]["Case4"].ToString();
    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    myList.Items.Add(0);
    }

    }

    }
    }

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {

    myTime = Convert.ToInt32(lblTimer.Text);
    myTime--;
    lblTimer.Text = myTime.ToString();
    if (myTime == 0)
    {
    timer1.Stop();
    }
    }

    private void btnNext_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if(!RdbCase1.Checked && !RdbCase2.Checked && ! RdbCase3.Checked && !RdbCase4.Checked)
    {
    myList.Items[k] = 0;
    }
    else if (RdbCase1.Checked)
    {
    myList.Items[k] = 1;
    }
    else if (RdbCase2.Checked)
    {
    myList.Items[k] = 2;
    }
    else if (RdbCase3.Checked)
    {
    myList.Items[k] = 3;
    }
    else if(RdbCase4.Checked)
    {
    myList.Items[k] = 4;
    }
    if (k == dt.Rows.Count-1)
    {
    for(int i = 0; i<dt.Rows.Count; i++)
    {
    if (Convert.ToInt32(myList.Items[i].ToString()) == Convert.ToInt32(dt.Rows[i]["Answer"].ToString()))
    {
    sahih++;
    }
    else if (Convert.ToInt32(myList.Items[i].ToString()) != Convert.ToInt32(dt.Rows[i]["Answer"].ToString()))
    {
    ghalat++;
    }
    else
    {
    bipasokh++;
    }
    }
    }
    else
    {
    k++;
    lblQuestion.Text = dt.Rows[k]["QuestionText"].ToString();
    RdbCase1.Text = dt.Rows[k]["Case1"].ToString();
    RdbCase2.Text = dt.Rows[k]["Case2"].ToString();
    RdbCase3.Text = dt.Rows[k]["Case3"].ToString();
    RdbCase4.Text = dt.Rows[k]["Case4"].ToString();
    UncheckedRadioButton(groupBox2);
    }
    }
    }
    }


    به حلقه ی foreach خطا میگیره همونجایی که متدی برای غیرفعال کردن چکباکس ها نوشتید:
    Object reference not set to an instance of an object.!!!!!

  28. #108
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    برای اینکه parent رو با P نوشتید.باید با p مینوشتید.

  29. #109

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک

    این کدهای فرم آزمون. بررسی کنید ببینید کجا رو اشتباه نوشتید :

    imgcode1.JPG

    imgcode2.JPG

    imgcode3.JPG
    هیچ کجا اشتباه نبود، دوباره فیلم رو میبینم شاید درست شد!

  30. #110

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    با سلام
    چگونه می توانیم به ترتیب سوالهای غلط و صحیح و بی پاسخ را در فرم دیگر نمایش دهیم

  31. #111
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط bitcob589 مشاهده تاپیک
    با سلام
    چگونه می توانیم به ترتیب سوالهای غلط و صحیح و بی پاسخ را در فرم دیگر نمایش دهیم
    سلام.
    توی آموزش هم ما همین کار رو انجام دادیم.
    با استفاده از سه متغیر static و البته public ، در فرم مقصد به مقدار این سه متغیر دسترسی پیدا کردیم.
    شاید هم منظورتون، نمایش خود سوالات هست!. اینکه کدوم سوال رو اشتباه زده و کدوم رو درست.
    اگر جواب شما، چیزی خارج از محدوده آموزش هست، لطفا بصورت کامل سوالتون رو مطرح کنید تا پاسخگو باشم ولی چیزی که من از سوالتون متوجه شدم دقیقا داخل آموزش وجود داره.
    آخرین ویرایش به وسیله حمیدرضاصادقیان : چهارشنبه 15 آبان 1392 در 22:31 عصر دلیل: نیازی به توضیح هرچیزی نیست.

  32. #112

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    سلام.
    توی آموزش هم ما همین کار رو انجام دادیم.
    با استفاده از سه متغیر static و البته public ، در فرم مقصد به مقدار این سه متغیر دسترسی پیدا کردیم.
    شاید هم منظورتون، نمایش خود سوالات هست!. اینکه کدوم سوال رو اشتباه زده و کدوم رو درست.
    اگر جواب شما، چیزی خارج از محدوده آموزش هست، لطفا بصورت کامل سوالتون رو مطرح کنید تا پاسخگو باشم ولی چیزی که من از سوالتون متوجه شدم دقیقا داخل آموزش وجود داره.
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    توجه :
    دوستان عزیز در بعضی از پست ها که دوستان یا تشکر میکنن یا پستی رو میذارن که جواب فنی نداره، از پاسخ دادن اجتناب میکنم.
    متاسفانه در بعضی از مدیران تالار، روندی وجود داره که رفتار غرض ورزانه و سلیقه ای رو در پیش گرفتن و به بهانه های الکی و مضحک (که خودشون بارها همون کارها رو میکنن) اقدام به جریمه و حذف پست میکنن.
    فعلا این روندی هست که وجود داره و تا زمانیکه این آقایون این رفتارها و بچه بازی ها رو کنار نزارن در حداقل بحث ها، شرکت میکنم.
    هر چند کسی که دنبال بهونه میگرده هر کاری کنی باز هم کار خودش رو میکنه.
    بنابراین، اگر جایی پاسخ نمیدم یا در بحث ورود نمیکنم، دلیل بر بی احترامی یا بی تفاوتی نیست.
    از لطفی که همه دوستان در این چند وقت داشتن(چه در این تاپیک چه بصورت پیغام خصوصی)، تشکر میکنم.
    منظورم خود سوالات است با جواب صحیح و غلط

  33. #113
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط bitcob589 مشاهده تاپیک
    منظورم خود سوالات است با جواب صحیح و غلط
    برای این کار دیتاتیبل سوالات رو بصورت public static تعریف کنید.
    بعد از اینکه کاربر جواب همه سوالات رو داد یک ستون به دیتاتیبل اضافه کنید. مثلا ستون result :
    dt.Columns.Add("result");

    حالا، با یک حلقه for که به تعداد سطرهای دیتاتیبل (تعداد سوالات) هست بین جواب صحیح سوال (فیلد Answer) و جوابی که کاربر داده (همون MyListAnswer) یک مقایسه انجام بدید. اگر با هم برابر بودن مثلا عبارت "صحیح" رو به ستون result اضافه کنید.
    dt.Columns.Add("result");
    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    if (Convert.ToInt32(mylistanswer.Items[i]) == Convert.ToInt32(dt.Rows[i]["Answer"].ToString()))
    {
    sahih++;
    dt.Rows[i]["result"] = "صحیح";
    }
    else if (Convert.ToInt32(mylistanswer.Items[i]) == 0)
    {
    bipasokh++;
    dt.Rows[i]["result"] = "بی پاسخ";
    }
    else if (Convert.ToInt32(mylistanswer.Items[i]) != Convert.ToInt32(dt.Rows[i]["Answer"].ToString()))
    {
    ghalat++;
    dt.Rows[i]["result"] = "اشتباه";
    }
    }

    حالا در فرم مقصد، همونطوری که به متغیرها دسترسی داریم می تونید به دیتاتیبل هم دسترسی داشته باشید.

  34. #114
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    با سلام

    جسارتا میتونم بپرسم چرا برنامه با EF و Linq نوشته نشده؟

    یعنی شما دیگران رو تشویق مکینید که از Ado.net و Sp ها استفاده کنند؟

    در صورت عدم تمایل میتونید پاسخ ندید

    با تشکر

  35. #115
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط a_mottaghi_pour مشاهده تاپیک
    با سلام

    جسارتا میتونم بپرسم چرا برنامه با EF و Linq نوشته نشده؟

    یعنی شما دیگران رو تشویق مکینید که از Ado.net و Sp ها استفاده کنند؟

    در صورت عدم تمایل میتونید پاسخ ندید

    با تشکر
    علتش رو یک بار توضیح دادن.به خاطر abstraction زیاد این تکنولوژی ها نمیشه مبانی رو آموزش داد.

  36. #116
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    سلام دوستان.
    با عذر خواهی از مدیریت تالار بخاطر این پست فاقد محتوا.
    این چند وقت شرایط به گونه ای رقم خورده که به این نتیجه رسیدم که مدتی در خدمت دوستان نباشم و در تالار فعالیت نداشته باشم.
    امیدوارم در غیاب من،دوست عزیزم جناب FastCode و جناب esafb52 به پرسش های دوستان پاسخ بدن بلکه گره ای از مشکل یه شخص باز بشه.
    شاد و موفق و سربلند باشید.

  37. #117

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    با سلام خدمت دوستان
    من از اس کیول 2000 استفاده کردم ولی به یک مشکل برخوردم لطفا راهنمایی کنید.
    create proc CheckQuestionNumber1
    @groupid int,
    @questionnumber int,
    @result int output
    as
    declare @totalQuestion int
    select @totalQuestion=count(*) from TblQuestion
    where GroupId=@groupid

    if(@questionnumber>@totalQuestion)
    set @result=0
    else
    begin
    set @result=1
    select Top '@questionnumber' * FROM TblQuestion
    where GroupId=@groupid
    order by newid()
    end

    ارور:
    Server: Msg 170, Level 15, State 1, Procedure CheckQuestionNumber1, Line 15
    Line 15: Incorrect syntax near '@questionnumber'.

  38. #118
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    نقل قول نوشته شده توسط hosseines مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان
    من از اس کیول 2000 استفاده کردم ولی به یک مشکل برخوردم لطفا راهنمایی کنید.
    create proc CheckQuestionNumber1
    @groupid int,
    @questionnumber int,
    @result int output
    as
    declare @totalQuestion int
    select @totalQuestion=count(*) from TblQuestion
    where GroupId=@groupid

    if(@questionnumber>@totalQuestion)
    set @result=0
    else
    begin
    set @result=1
    select Top '@questionnumber' * FROM TblQuestion
    where GroupId=@groupid
    order by newid()
    end

    ارور:
    Server: Msg 170, Level 15, State 1, Procedure CheckQuestionNumber1, Line 15
    Line 15: Incorrect syntax near '@questionnumber'.
    با سلام و ابتدا کسب اجازه از استادو دوست عزیز ونیز2008 و سلام به شما دوست عزیز دستور تاپ رو فکر کنم اشتباه نوشتی و باید پرانتز میگذاشتین به هرحال من این کوئری رو برات میذارم
    USE [DBAZMOON]
    GO
    /****** Object: StoredProcedure [dbo].[CHECKquestonCount] Script Date: 11/07/2013 11:23:36 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    ALTER PROC [dbo].[CHECKquestonCount]
    @groupid INT ,
    @questioncount INT ,
    @result INT OUTPUT
    AS
    DECLARE @totoalquestion INT
    SELECT @totoalquestion = COUNT (*) FROM TBLQUSETION WHERE GROUPID=@groupid
    IF (@questioncount > @totoalquestion)
    BEGIN
    SET
    @result=0
    END
    ELSE
    BEGIN
    set @result=1
    SELECT TOP(@questioncount) * FROM TBLQUSETION WHERE GROUPID=@groupid
    ORDER BY NEWID()
    END
    RETURN

  39. #119
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    مشکل پرانتز نگذاشتن نیست
    مشکل گذاشتن دو تا single quote (') هست

  40. #120

    نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

    سلام
    با دستور TOP(@questioncount) باز ارور زیر رو میده.
    Incorrect syntax near '('.

صفحه 3 از 6 اولاول 12345 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: طراحی انبار " ایجاد، حذف " در سی شارپ
    نوشته شده توسط ahnsolution در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 03 دی 1393, 07:22 صبح
  2. خبر: آموزش ویدئویی یک پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 28 مهر 1392, 17:58 عصر
  3. سوال: نحوه نصب یک پروژه سی شارپ
    نوشته شده توسط b_bahadorani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 مهر 1387, 01:08 صبح
  4. DataSet.TableName.Rows(0).Item("") در سی شارپ چی میشه؟
    نوشته شده توسط ahnsolution در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1387, 15:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •