نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: نمایش قسمت اعشار در صورت وجود در گرید ویو

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    148

    نمایش قسمت اعشار در صورت وجود در گرید ویو

    میخواهم اگر عددی قسمت اعشار داشت آن را نشان بده.در تنظیمات گرید decimal place را میتونم تنظیم کنم ولی اگر عددی اعشار نداشته باشه برای اون اعشار در نظر میگیره.
    نوع فیلد ذخیره شده ام هم دسیمال هست
    لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم تنظیم کنم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    148

    نقل قول: نمایش قسمت اعشار در صورت وجود در گرید ویو

    یه سوال دیگه هم داشتم
    چطور میتونم 123.23 را به 12323 تبدیل کنم..؟

  3. #3

    نقل قول: نمایش قسمت اعشار در صورت وجود در گرید ویو

    در 100 ضربش كن

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    ایلخچی
    پست
    53

    نقل قول: نمایش قسمت اعشار در صورت وجود در گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط narges_j مشاهده تاپیک
    یه سوال دیگه هم داشتم
    چطور میتونم 123.23 را به 12323 تبدیل کنم..؟
    خوب معلومه که!
    کد HTML:
    123.23 * 100=12323

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    148

    نقل قول: نمایش قسمت اعشار در صورت وجود در گرید ویو

    غیر از ضرب راه حل دیگه ای نیست؟
    خب الان شما میدونید 2 رقم بعد اعشار...ولی ممکن این ثابت نباشه
    آخرین ویرایش به وسیله narges_j : یک شنبه 03 شهریور 1392 در 22:37 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    148

    نقل قول: نمایش قسمت اعشار در صورت وجود در گرید ویو

    چرا کسی جواب سوال اولم را نمیده
    :(

  7. #7

    نقل قول: نمایش قسمت اعشار در صورت وجود در گرید ویو

    سوال دومتون


    float f = 123.456f;
    int i = Int32.Parse(f.ToString().Replace(".", ""));


    سوال اولتون هم که متوجه نشدم چی میخواین سوالو واضح بپرسن تا جواب بگیرید

  8. #8

    نقل قول: نمایش قسمت اعشار در صورت وجود در گرید ویو

    ببخشید بالا اشتباه فهمیده بودم اینه منضورتون؟

    double value = 10.567;
    double result = value-(int)value;
    result=value*Math.Pow(10,Convert.ToDouble(result.T oString().Length-2));

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    148

    نقل قول: نمایش قسمت اعشار در صورت وجود در گرید ویو

    سوال اولم
    من چند تا از ستون های پایگاهم از نوع دسیمال که تا 2 رقم اعشار نشان میده
    حالا بعضی از اعدادم اصلا رقم اعشار ندارند ولی تو گرید ویو نشان میده.مثل 9 ولی به صورت 9.00 نشان میده و بعضی از اعداد 2.25 هست که باید به همین صورت تو گرید ویو نشان بده.
    چیکار کنم که 9 را همون 9 نشان بده و 2.25 را همینطور؟


  10. #10

    نقل قول: نمایش قسمت اعشار در صورت وجود در گرید ویو

    از این استفاده کن:

    if (a % (int)a == 0)
    {
    string temp = a.ToString();
    int index = temp.IndexOf('.');
    temp=temp.Remove(index);

    a = Convert.ToDecimal(temp);
    }

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    148

    نقل قول: نمایش قسمت اعشار در صورت وجود در گرید ویو

    این را کجا بگذارم قبل از ثبت اطلاعات؟
    من گرید را بایند میکنم قبلش نمیتونم بگذارم.مگر اینکه بعد روی گرید یه پیمایش بکنم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: نمایش قسمت اعشار در صورت وجود در گرید ویو

    هدفت چیه ؟

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    148

    نقل قول: نمایش قسمت اعشار در صورت وجود در گرید ویو

    ببین من یکسری کالا دارم که میزان دارند یا گرمی یا تعدادی....حالا برای هر کالایی برای هر نفر یه سهمیه در نظر گرفته میشه...مثلا شکر هر نفر 700 گرم
    من باید بتونم این 700 گرم بصورت اعشاری ذخیره کنم و وقتی یک میزانی ازش کثر میشه را توی گرید نشان بدم که اگر تموم شد یا موجودی به اندازه نبود مشخص باشه
    حالا بعضی کالا ها گرمی نیستن ولی اعشاری نشون میده.میخوام اینطوری نباشه


  14. #14
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: نمایش قسمت اعشار در صورت وجود در گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط narges_j مشاهده تاپیک
    ببین من یکسری کالا دارم که میزان دارند یا گرمی یا تعدادی....حالا برای هر کالایی برای هر نفر یه سهمیه در نظر گرفته میشه...مثلا شکر هر نفر 700 گرم
    من باید بتونم این 700 گرم بصورت اعشاری ذخیره کنم و وقتی یک میزانی ازش کثر میشه را توی گرید نشان بدم که اگر تموم شد یا موجودی به اندازه نبود مشخص باشه
    حالا بعضی کالا ها گرمی نیستن ولی اعشاری نشون میده.میخوام اینطوری نباشه

    اگر از اول بگی مشکل چیه خیلی فرق داره.۱۳ تا پست الکی هم ارسال نمیشه.
    بهترین روشی که به ذهن من میرسه اینه که اطلاعات رو با کوچکترین واحد ممکن ذخیره کنید. و انواع تبدیل واحد ها رو هم تعریف کنید.
    و به هر کالا یک واحد پیشفرض برای نمایش اختصاص بدید.(میتونید دو واحد برای ورودی و خروجی داشته باشید که موقع خرید دچار مشکل نشید) و در گزارشات هم به کاربر این امکان رو بدید که اگر با واحد پیشفرض حال نکرد واحد مورد نظر خودش رو برای هر کالا انتخاب کنه و یا حالت خودکار رو انتخاب کنه که برنامه تصمیم بگیره که اگر عدد از مثلا ۱۰۰۰۰ بیشتر شد خودش به صورت خودکار واحد بعدی رو انتخاب کنه.در این حالت شما میتونید داستان اعشار رو کلا بی خیال بشید چون همه ی اعداد صحیح خواهند بود.

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    148

    نقل قول: نمایش قسمت اعشار در صورت وجود در گرید ویو

    خیلی متوجه نشدم.یعنی توی جدول کالام موقع ذخیره باید یه ستون برای واحد داشته باشم؟الانم دارم ولی رشته ای..مثل کیلو و ...
    بعد ستون تعداد را از نوع int بگیرم؟
    یکم گیج شدم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: نمایش قسمت اعشار در صورت وجود در گرید ویو

    آره. و یک جدول دیگه داشته باشی به اسم ProductUnit وانواع واحد ها و نسبت ها رو توش ذخیره کنی.
    موقع نمایش واحد مناسب رو تشخیص بدی و نمایش بدی.

تاپیک های مشابه

  1. نمایش نتیجه جستجو بدون استفاده از دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط shima2006 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 22 شهریور 1388, 14:09 عصر
  2. سوال: نمایش رکورد مورد نظر در کادر دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط f.nabavi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 اردیبهشت 1388, 11:22 صبح
  3. تابعی برای برگرداندن قسمت اعشار یک عدد وجود دارد
    نوشته شده توسط ir_ali_s در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 تیر 1386, 07:12 صبح
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 15 فروردین 1386, 14:53 عصر
  5. نمایش قسمت اعشار در صورت وجود اعشار
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 بهمن 1384, 16:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •