نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: انتخاب / عدم انتخاب گروهی سطر های گریدویو ...

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    انتخاب / عدم انتخاب گروهی سطر های گریدویو ...

    سلام دوستای عزیز

    یه سوالی داشتم ...

    من یه گرید دارم که توش اطلاعاتی که کاربران طی روز ثبت می کنند رو نمایش میده ...

    توی گرید هم که در حقیقت کارتابل مدیر مالی هستش تایید و عدم تایید داره که مدیر مالی مثلا میخواد تمامی اطلاعات رو یکجا انتخاب و تیکدار کنتش و بعد بروزرسانی کنه سطر های انتخاب شده رو
    با قضیه بروزرسانی رکورد و اینچیزا مشکلی نیست ...

    میخوام وقتی کاربر روی « تیکدار کردن گروهی تایید مالی » کلیک کرد ( بخش شماره 1 تصویر ) ، ستون شماره 8 سطر های موجود در گریدویو انتخاب بشه ( بصورت گروهی انتخاب بشه - بخش شماره 2 تصویر )
    دقت کنید فقط سطر های موجود تو گریدویو انتخاب بشه !!!

    ممنون میشم کمکم کنید ///


    Untitled.png

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: انتخاب / عدم انتخاب گروهی سطر های گریدویو ...

    کسی از دوستان اطلاعاتی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    41
    پست
    1,237

    نقل قول: انتخاب / عدم انتخاب گروهی سطر های گریدویو ...

    سلام
    برداشتن تیک
            For i As Integer = 0 To DataGridView1.RowCount - 1
    DataGridView1.Rows(i).Cells("Column8").Value = False
    Next


    تیک دار کردن
            For i As Integer = 0 To DataGridView1.RowCount - 1
    DataGridView1.Rows(i).Cells("Column8").Value = true
    Next
    آخرین ویرایش به وسیله shahryari : چهارشنبه 06 شهریور 1392 در 09:51 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: انتخاب / عدم انتخاب گروهی سطر های گریدویو ...

    مرسی از پاسختون

    اما این کد توی گرید مربوط به تلریک ، فیلد هایی که فیلتر شده اند رو نیز همرو با هم سلکت / دی سلکت میکنه !!!
    یعتی اگه من مثلا گرید و بر اساس تاریخ 1392/06/05 فیلتر کنم و روی تیک دار کردن کلیک کنم ، تمامی اطلاعات در گرید که مربوط به تاریخ های دیگه هم هست رو برام تیکدار میکنه و من میخوام فقط سطرهایی که داره نمایش داده میشه رو تغییر بده برام !!!!

    گرید استفاده شده هم Telerik می باشد ...

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    260

    نقل قول: انتخاب / عدم انتخاب گروهی سطر های گریدویو ...

    ممنون میشم کسی راهنماییم کنه ///

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 27 دی 1391, 15:24 عصر
  2. سوال: انتخاب کردن سطر های دیتا گرید به وسیلهtextbox
    نوشته شده توسط karim orooji در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 15:35 عصر
  3. سوال: عدم حرکت روی سطر های DATAGRIDVIEW ...
    نوشته شده توسط navid_vandi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 05 آذر 1387, 17:13 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 29 اردیبهشت 1385, 12:03 عصر
  5. انتخاب سطر های انتخابی با استور پروسجر
    نوشته شده توسط azam2005 در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 16 فروردین 1385, 14:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •