نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: عبارت باقاعده برای ایمیل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nemo php
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    مهاجرت به تهران
    پست
    139

    عبارت باقاعده برای ایمیل

    سلام من یک تابع نوشتم واسه اینکه ایمیل داده شده توسط کاربر رو چک کنه و در صورت درست بودن مقدار TRUEرو بفرسته اما از تابع PREG() ایراد میگیره میگه این تابع نا مشخصه.مشکلش چیه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: عبارت باقاعده برای ایمیل

    ببینید :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?400463-%D9%82%D9%88%DB%8C%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D9%86%D8%AC-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-(-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%86%D  8%AC%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C)

تاپیک های مشابه

  1. مقاله: عبارت باقاعده - Regular Expression
    نوشته شده توسط piroozman در بخش C#‎‎
    پاسخ: 25
    آخرین پست: جمعه 08 خرداد 1394, 11:22 صبح
  2. مبتدی: عبارت باقاعده ای برای تعیین محدوده ای از اعداد
    نوشته شده توسط h_r_sh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 20 مرداد 1391, 17:12 عصر
  3. تبدیل عبارت باقاعده به ماشین خودکار قطعی
    نوشته شده توسط programmermp در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 26 فروردین 1388, 00:24 صبح
  4. سوال: عبارت باقاعده: با حرف d یا D شروع نشود و در ادامه پنج عدد نیاید
    نوشته شده توسط angle25 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1387, 19:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •